Foto bij ~30~

Iedereen is gezellig en vrolijk met elkaar aan het dansen. Ik heb al met Jasper en Emmett gedanst en ben nu met Seth aan het dansen. Ik zie Dat Edward en Bella weglopen van het feest en ik kijk weer naar Seth. De jongen knikt en samen lopen we ook bij het feest weg. Zo zacht als we kunnen lopen we door een stukje bos en verschuilen ons tussen de bosjes. Ik tuur tussen de bladeren door en zie hoe Bella Jacob om de hals vliegt. Hij is terug!? Geschokt hap ik naar adem en grijp ik naar Seth zijn hand. Ik kijk hoe de twee beginnen te dansen en schrik op als ik gekraak achter me hoor. Ik zie drie wolven achter ons staan en zwak lach ik naar ze. Het zijn Sam, Quil en Embry maar.
‘Hey, jongens.’ Begroet ik ze zachtjes waarop met hun kolossale koppen knikken. Ik kijk weer terug naar Bella en zie hoe ze stevig word vastgepakt door Jake. Ze piept naar de jongen dat ze los wil, maar de jongen luistert niet. Ik ren de bosjes uit en trek Bella los uit Jacob zijn greep. Verbaast kijk de jongen me aan en wil iets zeggen maar er komt niks uit zijn mond.
‘Blijf met je poten van haar af.’ Sis ik boos naar de jongen. De verbaasdheid is op het gezicht van de jongen te lezen. Ik hoor de bosje ritselen en de drie wolven komen in hun mensen gedaante de bosje uit lopen met Seth achter hun aan. De jongen begint van woede te trillen en de jongens grijpen hem vast, maar hij rukt zich los. Ik kijk naar achter en zie Bella veilig in Edwards armen staan.
‘Genoeg Jacob!’ Schreeuwt Sam met zijn alfa stem naar de jongen.
‘Dit gaat je niks aan Sam.’ Gromt de jongen terug. ‘Ze zal dood gaan.’
‘Dat gaat ons niks meer aan!’ Zegt Sam. Jacob gromt en kijkt gekwetst mij aan en dan rent hij woedend de bosje in. Quil en Embry rennen meteen achter de jongen aan. ‘Kom Seth!’ Gromt Sam boos naar de jongen en rent dan zelf ook de bosjes in. Ik knik naar Seth en dan volgt de jongen zijn vrienden. Ik neem een teug lucht en draai me dan langzaam om. Wat haat ik mijn leven! Waarom moet ik kiezen tussen twee families! Vlug kijk ik naar Edward en Bella en zet dan een lach op mijn gezicht.
‘Kom op jongens! Jullie auto staat klaar. Jullie moeten je vlug om kleden om noch op tijd te komen.’ Vertel ik ze waarop ze vlug knikken en weg lopen. Nog heel even blijf ik op mijn plek staan en loop dan ook terug naar het feest. Het word tijd om ze op huwelijksreis te sturen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen