Foto bij ~31~

Hoop dat jullie het leuk vinden.

‘Ik snap denk ik wel wat je bedoeld. Je bent een Wolf en Vampier. Wolven kennen inprenting maar vampiers niet. Ik denk dat je kunt wisselen van soort. Volgens mij kun jij je wolvenkant deels van je afsluiten zodat je het ingeprente gevoel niet zo sterk voelt.’ Zegt de man waarop ik knik. ‘We kunnen het misschien trainen. Misschien heb je nog meer bijzonder heden die we uit je kunnen trekken.’ Zegt de man waarop ik knik.
‘Maar niet vandaag. Mijn broer Rens is vandaag weer naar La push. Ik moet hem even bezoeken.’ Vertel ik waarop de man begrijpend knikt.
‘Het heeft ook geen haast. Ga maar naar je broers en vrienden toe dan zie ik je morgen weer.’ Zegt hij waarop ik knik en bij hem weg ren. Zo hard als ik kan ren ik door het bos heen en spring dan over de kloof. Vlug ren ik naar huis maar stop dan uit het niets. Vanuit het huis hoor ik geschreeuw. Ik ruik zelfs een onbekende geur. Het is niet echt een onbekende geur. Het ruikt naar vampier, Rens en Damian. Zo snel als ik kan ren ik het huis in en in de woonkamer tref ik een doodsbange Damian aan. Angstig zit hij in het hoekje van de kamer. Rens staat voor hem in een positie die ik uit duizenden ken. De houding die hij nu heeft hadden alle nieuwelingen ook in het gevecht van twee maanden geleden.
‘Rens?’ Vraag ik zachtjes aan de jongen. In een seconden is de jongen om gedraaid en kijkt me dorstig aan. zijn ogen zijn felrood gekleurden staan dorstig. ‘Hoelang al?’ Vraag ik de jongen voorzichtig.
‘Ik werd gister wakker in het bos. Ik was weg gevlucht nadat ik mama hoorde schreeuwen, maar ik werd aangevallen.’ Gromt de jongen naar me. Hij zet een stap in mijn richting en likt zijn lippen af. O shit! Ruik ik lekker voor hem? de jongen komt op me af rennen en vlug geef ik hem een trap in zijn maag en ren het huis uit. Ik wacht even buiten en als ik zie dat hij me volgt ren ik de bossen in.
‘Je bent veel te sloom voor mij!’ Schreeuwt de jongen naar me. Ik moet over de grens zien te komen zonder dat de wolven hem aan stukken scheuren. Ik voel een ijskoude hand op mijn schouder en ik word naar beneden gedrukt. Hard val ik op de grond kreun zachtjes. Ik kijk naar een dorstig Rens die boven me hangt. Ik weet dat hij diep van binnen in twee strijd zit en ik moet er voor zorgen dat de goed kant overwint. In de verte hoor ik wolven gehuil en meteen kijkt Rens verbaast op. Ik trap de jongen en hij valt op de grond. Vlug sta ik op en pak de jongen vast en gooi hem met veel moeite over de kloof. Ik spring zelf over de kloof heen en vlug pak ik de jongen vast.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen