Foto bij ~32~

‘Rens stop! Ik weet dat het verleidelijk is maar je moet je dorst onderdrukken. Ze gaan je vermoorden als jij je niet inhoud en ik wil je niet dood zien!’ schreeuw ik naar de jongen. Ik voel tranen in mijn ogen prikken en met moeite druk ik ze terug. Ik nar de grens en zie aan de andere kant van de kloof heel de roedel staan. Ze staan allemaal te wachten op het moment dat hij terug springt. ‘Damian!’ schreeuw ik en meteen zie ik Leah weg rennen. ik kijk weer terug naar de jongen die mij dorstig aan kijkt. ‘Rens wil jij je familie vermoorden?’ Vraag ik hem zachtjes. Verschillende emoties zie ik voorbij razen en dan gooit hij me van zicht af. Hard knal ik tegen een boom en vlug sta ik ook weer op de grond. De jongen rent op me af en voor hij me kan grijpen schuif ik mezelf onder hem door. ‘Stop alsjeblieft’ smeek ik de jongen zachtjes. Hij gromt en voor ik iets kan doen heeft hij me vastgegrepen. Zijn armen zijn stevig om me heen geslagen en de lucht word uit mijn lichaam geperst. Ik weet dat ik dit niet lang meer vol zal houden en dat al snel mijn boten weer gebroken zullen zijn. ‘Vermoord me maar.’ Kreun ik naar de jongen. ‘Als je dit echt wilt. Vermoord me dan maar!’ Roep ik zo hard als ik kan. Zijn greep om me heen verstevigd niet maar verzwakt ook niet. ‘Ik weet dat je dit niet wil. Laat me je helpen.’ Smeek ik zachtjes. Uit het niets word ik losgelaten en val ik op de grond neer. Ik word vlug opgetild en kijk naar de persoon. Ik kijk verbaast op en zie Emmett me bezorgd bekijken.
‘Gaat het met je?’ Vraagt hij me waarop ik knik en vlug uit zijn armen spring. Ik kijk naar Rens die word vastgehouden door Jasper en Alice. Ik lach naar hem en loop langzaam op hem af.
‘Laat de Cullens je helpen.’ Zeg ik zachtjes waarop hij knikt. Alice en Jasper laten de jongen voorzichtig los en wenken hem om hen te volgen. Zo snel als de Cullens gekomen waren verdwenen ze ook weer. Hoe zijn eigenlijk zulke wezens ontstaan?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen