Met een grote glimlach stopt Clary bij de trouwfoto's in hun huis. Hun trouwdag was prachtig geweest. Samen met Maryse en Isabelle had Clary een gouden jurk uitgekozen. Isabelle was de enigste die Clary vertrouwd had voor haar haren en make up. Het was gewoon niet te lastig en gewoon simpel zoals Clary zelf ook was.

Ze had Simon gevraagd om haar getuigen te zijn en vol plezier had hij dat gedaan. Hij had haar opgetild en met haar een rondje gedraaid wat haar weer deed denken aan toen ze jong waren. Simon was door het dolle geweest.

Ze weet nog heel erg goed die dag. De zon scheen maar het was niet te warm. Ze was vroeg gewekt en werd klaar gemaakt. Ze was nog wel oké qua zenuwen totdat Luke haar kwam ophalen. Luke zou haar weg geven aan Jace.

Hij had wat grapjes gemaakt om het ijs te breken, maar Clary was alleen in tranen uitgebarsten omdat ze haar moeder zo mistte maar Luke had haar verzekerd dat ze vanuit boven zou mee kijken. Daarna gaf hij haar oorbellen die van haar moeder waren geweest.

Vol emoties had ze die ingedaan en had Isabelle ze gedirigeerd naar buiten. Jace stond al klaar was gezegd en nu was het haar beurt om te stralen. De muziek begon en aan de hand van Luke liep ze de volle zaal in. Echter zag ze alleen maar Jace daar staan.

Hij droeg een prachtig goudkleurige pak en had een grote, trotse grijns op zijn lippen. Alec stond bij hem en was natuurlijk zijn getuige. Simon stond al op haar te wachten en grijnsde ook vrolijk en trots. Ze was blij dat ze zonder te vallen bij Jace was gekomen en pakt zijn handen vast nadat ze Simon een korte knuffel gaf.

De stille broeder deed zijn ding en ze kregen beide hun cilinders. Om de beurt maakte ze de rune die zij moesten maken om de verbintenis aan te gaan. Clary had verwacht dat het net als de Angelic rune pijn zou doen maar dat was het niet. Hij was vol warmte en liefde, alsof Jace haar een stukje liefde achterliet.

Ze mochten zoenen en toen kon het feest beginnen. Er waren een hoop mensen, ook een deel die zij eigenlijk amper kende maar ze wist dat het vanavond alleen met de belangrijke mensen zou zijn. Ze hadden besloten de ceremonie open te houden en het feest intiem.

Verschillende mensen kwamen feliciteren en na een paar uur was het stukken rustiger. Ze gingen naar een klein zaaltje waar ze zouden eten en nadat ze heerlijk hadden gegeten begon pas echt het feest. Jace en Clary danste de hele nacht samen en kuste heel wat af.

Luke had die avond wel honderd keer verteld hoe trots hij was op haar. Clary wist dat hij het moeilijk had, maar haar moeder was er wel degelijk bij. Tijdens de ceremonie een foto waarbij een kaarsje was en voor ze begonnen waren met feesten hadden ze een kaarsje aangedaan en zo was ze er toch een beetje bij. Hij was blij dat Clary haar liefde had gevonden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen