HOOFDSTUK O1O – DELILAH JENSEN

Gisteravond heb ik samen met Tom mij bekommerd om de uitnodigingen. Ik heb ze ook meteen verstuurd, allemaal via whatsapp. Mijn ouders zou ik liever een andere keer laten komen als het rustiger is, niet tussen allemaal dronken of aangeschoten jong volwassenen. De uitnodigingen waren duidelijk en netjes, en Tom heeft goed geholpen moet ik zeggen.

Lieve {naam},

Mijn huis is officieël helemaal af! Om dit te vieren nodig ik jullie graag aanstaande vrijdag om 21.00 uit in mijn nieuwe huis.

{adres}

Laat mij alsjeblieft even weten of je komt of niet!
Graag tot dan.

Liefs,
D.


Al snel nadat ik het bericht verstuurd had stroomden de berichtjes binnen, en geloof me als ik zeg dat er heel veel mensen zullen komen. We zitten nu zeker op 75 man, en ik heb er ongeveer 150 uitgenodigd. Ook zijn er mensen die nog gasten meenemen, dus reken maar op een huis vol met ongeveer rond de 200 mensen. Gelukkig is mijn huis groot genoeg. Er komen ook veel beroemde mensen. Selena Gomez. Gigi Hadid komt met Zayn. Justin Bieber komt met Hailey, Ariana Grande en nog veel meer. Ook mijn beste vriendinnen Amara, Rose en Sara zouden komen. Eerst had ik er niet zoveel zin in, maar naarmate het dichterbij komt en gezien de mensen die komen heb ik er steeds meer zin in.

“Iets meer naar links,” zeg ik als Sam een sta tafel neerzet. Er staan er een stuk of 15 van in de woonkamer, en een stuk of 25 in de achtertuin. Ook kunnen mensen gebruik maken van de zetels en de ligstoelen bij het zwembad dus ik denk dat er genoeg ruimte voor iedereen is. Er zijn nog een paar plastic klapstoelen in de tuin neergezet en tevreden kijk ik naar de opstelling. Georg en Gustav zijn bezig met lichtjes op te hangen in de tuin, het ziet er zo mooi uit. Betoverend bijna. Tom is druk bezig met de installatie van de stereo en Bill is bezig met een playlist aan te maken voor de muziek vanavond. Ik hoef geen DJ of iets te huren. Ik doe het altijd met playlists. Veel makkelijker, en scheelt geld. De zoveelste bestelling komt binnen. Dit keer zijn het partycups om uit te drinken en bakjes om snacks in te doen. De volgende bestelling zijn heel veel flessen frisdrank, heel veel kratten bier, een paar flessen sterke alcohol, wijn, en heel veel snacks. Elke keer als er een bestelling wordt geleverd, teken ik het af. We hebben gisteren aan het einde van de middag allerlei bedrijven gebeld en er spoedbestellingen van gemaakt zodat het op tijd binnen zou zijn voor vrijdag. Daarna houd ik me bezig met nog een paar rondes door het huis te lopen, alles extra schoon te maken en de deur naar de garage goed op slot te doen, niemand komt bij mijn R8 en zeker niet in een dronken bui.

Vele uren zijn verstreken en tevreden kijken we allemaal naar het eindresultaat. De muziek is goedgekeurd, de stereo werkt perfect, er staan 2 tafels met flessen frisdrank, snacks, bekers en bakjes. Daarnaast staan zeker 16 kratten bier, meerdere flessen wijn en sterke drank. De lichtjes in de tuin zijn goed te zien via de glazen schuifpui en de opstelling van de plastic klapstoelen en statafels is ook prima. Er staat ook nog een grote loungehoek in de tuin dus er is meer dan zat voor iedereen om te zitten of te staan. Ik geef Sam, Tom, Georg en Gustav een high five en als ik Bill er ook een wilt geven, doet hij net alsof hij het niet ziet en draait hij zich om, om met Tom te gaan praten. Mijn mond valt open van verbazing en een steek gaat door mijn hart. Ik vind het niet leuk om zo behandeld te worden, het is echt ongelofelijk. Woede borrelt in me op maar ik bijt op mijn lip om het tegen te houden voordat ik het zou laten merken. Tom lijkt het gezien te hebben en geeft me een verontschuldigende blik. Net als ik het wat beter kan vinden met de band, doet Bill nog steeds zo ongelofelijk arrogant. Ik begin hem steeds meer te haten.

Reacties (1)

  • Travelandbeliev

    For fucks sake, Kaulitz are u kiddin me. GET YOUR SHIT TOGETHER.

    EN OMG IK WIL OOK OP EEN PARTY ZIJN MET TOKIO HOTEL JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ ZAYN AND ARIANA GRANDE! Lifegoal. Literally.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen