Foto bij Hoofdstuk 43

ik ben weer druk bezig met nieuwe stukjes!!(typing)
reacties?????

Praten met Carlo help. Ik weet niet waarom, maar het voelde fijn om bijna alles aan hem kwijt te kunnen. Ik heb niks over Sirius en mijn vader gezegd, maar op dat na heb ik hem alles verteld. Ik schrik op uit mijn gedachten als er een papieren zwaantje voor me op tafel land. Ik pak het op en vouw het langzaam open. Er verschijnt een tijd en daar onder een zinnetje. Hij wil me zien! De tekst blijft door mijn hoofd spoken en ik begin automatisch te glimlachen. 22:00 Kom dan naar het meer, x C. Het is zeker weten van Carlo. Ik spring gelukkig op en wil naar Carlo toe lopen , maar word stevig vastgepakt door iemand. Het briefje word uit mijn handen getrokken en verbaast kijk ik naar de gene.
‘Een date?’ Vraagt Draco me met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik zucht geërgerd en ruk het briefje uit zijn handen.
‘Ik wil je nu het liefst vermoorden. Dat weet je toch?’ Sis ik naar hem. de jongen begint te lachen en haalt nonchalant zijn schouders op.
‘Dat lukt je niet.’ Zegt hij koeltjes en lacht naar zijn vrienden die achter hem staan.
‘Ow onderschat je mu nu nog steeds. Na al die jaren? Beetje teleurstellend Malfidus.’ Zeg ik waarop hij me boos aankijkt. Hij zet een stap in mijn richting en ik een in dat van hem
‘Jij vuil…’
‘Modderbloedje?’ Vraag ik hem waarop hij me angstig aan kijkt. ‘Je weet dondersgoed dat ik niet zo genoemd wil worden, maar ik hou ook van jou.’ Zeg ik waarop hij sluw lacht.
‘Dat doet iedereen.’ Zegt hij waarop waar op ik begin te lachen en mijn hoofd schut.
‘Als je de Inpirius vloek op ze gebruikt misschien wel ja.’ Zeg ik en ineens is heel de zaal doodstil. Iedereen luister naar onze conversatie.
‘Malfidus ben je nu op je plek gezet door een meisje van Griffoendor. Teleurstellend zeg.’ Hoor ik George vanaf achter me roepen. Ik zie Draco zijn blik verstrakken en hij pakt zijn stok.
‘Hou je smerige mond! jij vuile, vieze bloedverrader!’ Sist de jongen boos. Ik draai me om en pak vlug George zijn stok af voor hij een spreuk kan roepen. ik draai me terug naar Draco en richt mijn stok op de jongen.
‘Klaar nu.’ Sis ik naar hem. De jongen laat langzaam zijn stok zaken en kijkt me woedend aan. Hij draait zich om en loopt woedend met zijn groepje bij mij ons weg. Heb ik me nu zo erg in hem vergist? Nee hij moet een reden hebben om zo tegen me te doen. Hij zou nooit zo boos worden zonder een echt goede reden. Ik draai me naar George toe en geef hem zijn stok terug. Hij wilt iets zeggen, maar ik schut mijn hoofd en loop langzaam bij hem weg.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen