Foto bij ~36~

Ik hoor het irritante geluid van mijn telefoon die afgaat. Ik haal mijn telefoon vlug uit mijn broekzak en kijk naar het nummer. Het is Edward! Waarom belt hij mij midden in zijn huwelijksreis? Bella! Schiet er in me te binnen en meteen neem ik op.
‘Hallo?’ Vraag ik zachtjes.
‘April?’ Hoor ik een angstige Bella aan de lijn. Ik spring op en meteen zijn alle ogen op mij gericht. Vlug loop ik een stukje van de groep weg.
‘Bella?’ Vraag ik haar zachtjes. ‘Wat is er?’ Vraag ik haar bezorgt.
‘Ik heb je hulp nodig.’ Vraagt ze me zachtjes. vlug loop ik naar de groep toe.
‘Jongens, ik ben even naar Carlise. Hij wilde me spreken over dat vampier wolven gedoe van me.’ Vertel ik de jongens. Ik geef Jake een vluchtige kus op zijn wang en ren dan vlug het bos in.
‘Bella, wat is er?’ Vraag ik haar nog eens.
‘Ik denk dat ik zwanger ben!’ Zegt ze en meteen blijf ik doodstil staan. ‘Edward wilt het weg laten halen, maar ik wil het niet! Ik kan een levend wezen niet vermoorden!’ Roept ze.
‘Bella, luister eens naar me. Als je het niet weg wild hebben dan zorgen we dat het blijft. Ik zal je daarmee helpen. Ze mogen het niet weghalen zonder jouw toestemming.’ Vertel ik haar. ‘Zijn jullie onderweg naar huis?’ Vraag ik haar er meteen achteraan.
‘Ja, Edward wilden meteen naar huis. Hij komt nu weer terug dus ik moet ophangen. Alvast bedankt voor alles.’ Zegt ze.
‘Geen probleem lieverd, Ik ben er voor je als je thuis komt.’ Zeg ik en dan hoor ik de kiestoon. Vlug ren ik veder en zie Emmett in de deur opening op staan wachten.
‘Alice zag je al.’ Zegt hij waarop ik zwak begin te lachen ‘Het gaat heel goed met je broer trouwens. Hij is een snelle leerling. Hij loopt al door steden en gaat al op stap met oude vrienden. Hij heeft geen mens gedronken en als hij dat wel zou doen dan zouden we dat zien aan zijn ogen. Jasper is een beetje jaloers.’ Verteld hij me waarop ik begin te grinniken.
‘Goed om te horen.’ Zeg ik terwijl ik naar binnen loop. ‘Carlise?’ Zodra ik zijn naam heb geroepen staat hij voor me.
‘Ze heeft Rosalie ook al gebeld.’ Zegt hij.
‘Wat word het?’ Vraag ik hem.
‘Waarschijnlijk word het een zelfde wezen als jij bent, maar dan zonder wolven gen.’ Verteld hij me waarop ik knik en de woonkamer in loop. Heel de familie staart in het niets voor zich uit. Dit gaat ruzie worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen