Foto bij ~38~

Overal om me heen hoor ik wolven gejank. Meteen sta ik op en kijk verbaast om me heen. Hebben ze mij ook nodig? Zuchtend kleed ik me uit en stop mijn kleren achter een band om mijn enkel. Ik verander mezelf en ren zo snel als ik kan naar de verzamel plaats toe.
‘Is het waar?’ Hoor ik Seth in zijn gedachte roepen Seth. Ik hoor zelfs een vleugje enthousiasme in zijn gedachte.
‘Het is monsterlijk!’ Gromt Leah walgend.
‘Het is Onnatuurlijk!’ Roept Quil.
‘Het is een Gruwel.’ Roept Jared. Met elk ding wat ieder van hun zegt. Begin ik mezelf steeds meer te haten.
‘Het is een gevaar.’ Roept Paul dan uiteindelijk. Zodra hij dat heeft gezegd hoor ik iedereen door elkaar en blijven de woorden van Paul door mijn hoofd spoken. Zodra ik ze verzamelplek heb bereikt blijf ik doodstil staan. Een harde alfa grom maant iedereen tot stilte.
‘We moeten de stam beschermen. Dat monster moet dood. Straks drinkt het iedereen leeg. Ieder mens loopt gevaar en wij moeten ze beschermen.’ Roept Sam in zijn gedachten naar iedereen. ‘Het moet dood voor het geboren kan worden!’ Gaat hij veder.
‘Bedoel je Bella vermoorden?’ Vraagt Seth angstig.
‘Haar keuzen gaat ons allemaal aan!’ Gromt Sam naar de jongen.
‘Bella is mens. Onze bescherming geld ook voor haar!’ Brengt Jake er bij in.
‘Ze gaat toch al dood!’ Schreeuwt Leah via haar gedachten naar de jongen. Jacob valt Leah aan en met veel moeite probeert ze hem van zich af te duwen.
‘Stop nu! We hebben echte vijanden te bevechten!’ Roept Sam met zijn alfa stem naar iedereen. ‘Jij vecht met ons mee!’ Schreeuwt hij nu alleen naar Jake. Jacob begint te piepen en wilt voor hem buigen, maar recht dan uit het niets zijn rug.
‘Dat doe ik… Niet!’ Schreeuwt Jake met een alfa stem naar Sam. Sam lijkt een heel klein moment bang naar Jake. Jake rent dan boos van ons weg.
‘Wij gaan dat monster vermoorden! Vanavond!’ Roept Sam. Ik zet een stap naar het midden en meteen kijkt iedereen naar mij.
‘Jullie zijn monsters!’ Roep via mijn gedachte naar iedereen. Ik hoor de verbaasde kreten maar ik duw ze allemaal uit mijn gedachten. Ik wil niet meer bij ze zijn! Ik ren bij ze weg en zodra ik diep genoeg in het bos ben verander mezelf terug. Ik kleed me vlug aan en begin te schreeuwen als een gek. Gewoon om alles uit me te gooien. Iedereen verafschuwt me en ik kan nergens heen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen