Foto bij ~39~

Ik zie Jake en Seth staan in verte staan.
‘Als het moet vecht ik tegen mijn eigen broers en zus.’ Zegt Seth tegen Jake. Jake knikt en kijkt dan naar Edward.
‘Ieuw, Ik ruik ze vanaf hier.’ Roept Leah uit het niets.
‘Wat doe jij hier?’ Roept Jake verbaast.
‘Ik laat mijn kleine broertje niet alleen en nu ben ik af van Sam!’ Roept ze blij. Ik leun nonchalant tegen een boom aan een luister naar alles wat ze zeggen. Na een half uur rent Jacob naar binnen en sta ik op en loop op Seth en Leah af. Ik ga op een boomstam langs Seth zitten en ontwijk hun gestaar.
‘April, wat doe jij hier?’ Vraagt Leah verbaast waarop ik mijn schouders op haal.
‘Geen idee. Niemand mag me, iedereen verafschuwt me. Dus eigenlijk vraag ik dat mezelf ook af.’ Zeg ik zachtjes waarop ze beide hun mond open trekken om iets te zeggen. Ik schut mijn hoofd en meteen sluiten ze hun mond weer. ‘Hebben jullie het echt niet door? Ik ben net zo als die baby! Ik ben geboren uit een vampier en weerwolf! Denk je dat er veel verschil zal zijn tussen mij en de baby van Bella?’ Seth en Leah staren met doodstil aan. ‘Wat ik hier nu echt doe? Ik heb geen idee. Een ding weet ik wel. Sam haat de baby en wil het dood. Jullie haten het maar vermoorden het niet omdat Bella nog mens is. Dus ik kan dan beter hier bij jullie zitten dan daar bij Sam en zijn groep.’ Zeg ik waarop Seth knikt.
‘Waarom ga je niet naar de Cullens?’ Vraagt Leah zachtjes.
‘Omdat hun het ook niet snappen en de helft van hun het ook weg willen hebben. Dus eigenlijk zit ik nergens goed.’ Zeg ik zachtjes.
‘Hey, ik verafschuw je niet.’ Zegt Seth zacht waarop ik knik en naar mijn handen kijkt.
‘Weten jullie wat het ergste is? Dat mijn eigen vriendje wilt dat het dood gaat. Dat niet mag bestaan en dat het een monster is. Dat mijn eigen broer vind dat het een gevaar is en een gruwel. Ook al hebben ze het niet tegen mij. Het gaat wel over mijn soort en dat ben ik ook.’ fluister ik zachtjes.
‘Iedereen is vergeten dat jij eigenlijk ook z’n wezen bent. Je gedraagt je zo normaal en zo het zelfde. Ik weet zeker dat ze het helemaal niet zo bedoelen!’ Probeert Leah me te troosten. Ik lach zwakjes naar haar.
‘Dank je Leah.’ Zeg ik waarop ze knikt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen