Foto bij ~40~

we zijn bij de 40 op naar de 50!!!

‘Jake, stop met Sorry zeggen. Ik snap het deels wel.’ Mompel ik zachtjes. de jongen kijkt me aan en drukt dan een kus op mijn wang.
‘Het spijt me dat ik je gekwetst heb.’ Fluistert hij in mijn oor waarop ik zwak lach en knik.
‘April, ik heb wat eten voor je.’ Hoor ik Esme van achter me roepen. ‘Lieverd, je hebt al best lang niks meer gegeten. Ik verafschuw je echt en de baby ook niet. Ik wil alleen niet dat Bella Sterft en dat Edward dan ook sterft. Ik wil mijn zoon niet verliezen.’ Legt ze me uit. langzaam draai ik me om en kijk haar aan. Als de vrouw nu had kunnen huilen had ze dat zeker weten gedaan. Ik ren vlug op haar af en omhels haar stevig. Vanuit het huis hoor ik Edward tegen een huilende Bella schreeuwen. Ik laat Esme meteen los en ren het huis binnen. Binnen een seconden houd ik een huilende Bella stevig tegen me aangedrukt.
‘Het is goed lieverd. Ik ben bij je en ik laat je niet in de steek. Alles komt goed ik voel het.’ Sus ik haar zachtjes. Ik til haar van de tafel af en loop met haar in mijn armen naar de badkamer. Ik zet haar op een stoel neer en zet dan de kraan van het bad aan. Bella gaat heel voorzichtig staan en kijkt in de spiegel terwijl ze haar badjes uit doet. Ik zie Edward in de deur opening staan kijken en meteen schuif ik de deur dicht.
‘Bella negeer hem. Maar hij teleurgesteld om dat je de baby niet weg wilt doen. Maar die Baby weg halen is moord en moord is slecht. Ik weet dat je het gaat overleven. Ik voel het in me en op een of andere manier heeft mijn gevoel het altijd juist.’ Vertel ik haar. Ze begint te glimlachen en ik lach terug. Ik help haar het bad in en was haar voorzichtig.
‘Wat denk je dat het word?’ Vraagt Bella me voorzichtig.
‘Het zal een prachtig meisje worden. Iedereen zal smelten als ze haar zien. ze zal een prachtige gave krijgen. Ze zal veel sneller groeien dan normale kinderen, maar dat doet ze nu ook al.’ Vertel ik haar waarop ze me verbaast aankijkt.
‘Hoe weet je dat?’ Vraagt ze me.
‘Dat zei ik net. Ik voel zulke dingen. Ik heb vaker zulke gevoel gehad en ze kloppen altijd.’ Antwoord ik haar waarop ze knikt. Vampiers zullen denken dat ze is gebeten en ze zullen haar willen doden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen