Foto bij ~41~

‘Jake heeft jou laten gaan?’ Vraagt Emmett me verbaast waarop ik begin te grinniken.
‘Heeft hij niet. Als de roedel te dicht bij komt blijf ik achter en bescherm ik jullie. Zodat jullie veilig weg kunnen komen.’ Zeg ik waarop Emmett grinnikt en knikt.
‘Jacob is nu met ze aan het praten. We kunnen gaan.’ Roept Carlise en begint te rennen. Ze snel als ik kan volg ik ze en merk dat ik ze goed bij kan houden. Ik hoor achter me gegrom wat steeds dichterbij komt.
‘Ze hebben ons bijna!’ Schreeuw ik naar de rest. Esme word onderschept en rolt de heuvel af met een van de wolven. Ik spring naar ze toe en beuk de wolf van haar af. Meteen vlucht Esme weg en kijk ik naar de twee wolven voor me.
‘Hey jongens, hoe gaat het? Met mijn niet goed. Ik voel me verraden! Weten jullie waarom? Omdat ik ook z’n monster ben!’ Roep ik naar ze. De wolven kijken me angstig aan, maar houden hun gevecht positie aan. Quil begint te huilen en zodra hij dat doet ren ik bij ze weg. Meteen word ik achterna gezeten door Embry. De jongen beukt me aan de kant en hard knal ik tegen een boom. Ik sta vlug op en ren bij de wolven weg terug naar het huis van de Cullens. De rest zal op dit moment allang ver genoeg zijn om niet meer aan gevallen te worden. zodra ik aan kom rennen zie ik twee jongens boos tegenover Jacob staan. Het zijn Jared en Paul! Ik ren zo hard als ik kan op ze af en spring bij Paul op zijn rug. De jongen valt verover en stevig druk ik de jongen tegen de grond. Langzaam buig ik me voor over en houd mijn lippen tegen zijn oor
‘Ik dacht dat ik je zus was.’ Sis ik woedend in zijn oor. ‘Je weet best wat ik ben. Hoe noemde je me ook al weer? “gevaar” zo noemde je me toch? Je noemde me een gevaar!’ grom ik en spring dan van zijn rug af en land langs Jake.
‘Veel succes met Sam.’ Grom ik naar de jongens. Jared gromt naar me en ze rennen dan vlug weg.
‘Ga op jullie plek staan. Het is bijna zo ver!’ Roep ik naar Seth en Leah waarop ze vlug knikken. ‘Rens en Jasper zijn ook rondes aan het rennen. Dus let goed op elkaar.’ Roep ik nog voor ze weg rennen. Ik kijk naar Jacob en samen lopen we naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen