Foto bij ~43~

Bella licht nog steeds in dromenland zo als ik het zeg. Ik zorg al drie dagen voor het kleine meisje. Zoals ik al had voorspeld tegen Bella, groeit Nessie snel. Ness vraagt wel veel naar haar moeder. Ik vind het vreselijk om te zeggen dat ze er niet heen kan. ze hoort haar moeder gewoon te kunnen zien. Edward zegt dat Bella elk moment klaar is met haar transformatie. Ik vind het doodeng, maar ik ben ook wel nieuwsgierig. Hoe zal ze er uit zien? zal nog het zelfde zijn? Zal ze ons pijn doen als ze Nessie’s en mijn bloed ruikt. Ik luister zachtjes naar de vier harten die zich in dit huis bevinden. Het eerste hard is van Renesmee, het tweede is van Jacob. Het derde zwakke hard is van Bella en het vierde hard is het mijne. over een paar minuten zal Bella haar hard er mee stopen en zal ze onsterfelijk zijn. Het kloppen van haar hard gaat elke seconden steeds langzamer. Ik druk Renesmee is steviger tegen me aan. Nu is het wachten, wachten op de stilte. Na nog een paar lange secondes hoor ik een zacht gebonk en dan is stil. Iedereen in het huis houd zijn adem in. Renesmee kijkt me aan en legt haar kleine handje op mijn wang. Het moment dat ze Bella zag toen ze stierf laat ze me zien.
‘Nessie, je moeder komt zo naar je toe. Je moet je nu nog heel even met mij vermaken.’ Zeg ik tegen het schattige meisje. Rens komt langzaam op me aflopen en slaat een arm over mijn schouders heen. Hij kijkt naar het meisje in mijn armen en het meisje kijkt met grote ogen naar de jongen langs me. Rens vind haar helemaal geweldig en Nessie hem ook. Iedereen in dit huis vind haar helemaal geweldig. Zij vind iedereen ook helemaal geweldig maar Rens torent er wel boven uit. Eerst mocht de jongen niet bij Renesmee in de buurt komen. Edward was bang dat hij zich niet in kon houden, maar in tegen deel. De jongen lijkt er niks om te geven. Ik ga samen met Rens op de bank zitten. Ik luister naar de licht voetstappen die het huis binnen komen.
‘Je ziet er prachtig uit Bella.’ Hoor ik Alice blij roepen.
‘Welkom bij de familie.’ Zegt Carlise. Ik geef Rensemee aan Rens en sta langzaam op. Langzaam loop ik op Bella af. Het meisje kijkt me heel even aan en dan trekt ze me in een stevige knuffel.
‘Ik ben blij dat je terug bent.’ Fluister ik in haar oor. Ze lacht en laat me langzaam los.
‘Waar is Renesmee?’ Vraagt Bella met een prachtige stem. Ik lach naar haar en zet een stap opzij. Ze loopt me voorbij en kijkt naar de bank. Rens staat langzaam op en geeft Bella voorzichtig het meisje. Nessie legt haar handje op Bella’s wang en Bella staart verbaast voor zich uit. Bella krijgt waarschijnlijk hun eerste moment samen te zien. Oftewel Bella half dood, bloedend op een tafel. Carlise en Esme lopen de kamer uit. Meteen volgen Jasper, Alice, Rosalie en Emmett hun voorbeeld. Ze gaan vast en zeker veder met de bouw van Edward en Bella hun huisje. Ze vroegen of ik ook wilde helpen, maar ik heb gepast. Ik heb ze wel geholpen met de tekeningen, maar bouwen kan ik niet en ik heb er niet genoeg energie en kracht voor. Soms vraag ik me af waarom ik half ben? Of waarom ik er eigenlijk ben? Ik ben toch maar anders.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen