Foto bij ~44~

‘Geef mij maar Renesmee maar!’ Roep ik enthousiast als ik iedereen thuis hoor komen. Edward en Bella lachen en Bella geeft mij het meisje aan. Alice sleurt de twee mee naar buiten voor hun verassing en ik begin zacht te lachen. Is er wil iets aan een verassing als je altijd iedereens gedachten leest? Dan zijn verassingen toch geen verassingen meer! Ik hoor Edward van buiten grinniken en ik schut zachtjes mijn hoofd. Natuurlijk waarom ook niet! Edward jij irritant kind dat je bent. Blijf vandaag uit mijn hoofd! Schreeuw ik in mijn gedachten naar hem toe. Ik kijk naar het meisje in mijn armen wat een klein gaapje laat en haar oogjes sluit. Ik wieg haar zachtjes en voorzichtig heen en weer en geef haar een kusje op d’r voorhoofd. Ik loop langzaam naar de bank en ga vermoeit zitten. Rens komt de kamer in lopen en komt langs me zitten. Hij trekt me in zijn armen en ik ga tegen hem aan zitten.
‘Is mij zusje een beetje moe?’ Fluistert hij plagend in mijn oor. Ik grinnik zachtjes en schut mijn hoofd. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zucht zachtjes. Ik houd het meisje stevig tegen me aangedrukt en sluit mijn ogen. Langzaam voel ik me een soort van weg zakken. Ik lig niet te slapen, maar ben ook niet helemaal wakker.
‘Til jij April op? Dan pak ik Renesmee van haar over.’ Hoor Rens ergens in de verte aan iemand vragen. Ik voel hoe twee sterke, warme armen me stevig vastpakken en op tillen. in de verte zeggen. Twee ijskoude handen raken me licht aan en probeer het meisje uit mijn greep te trekken. Ik wil haar nog niet los laten. Laat haar los, Geef haar terug! De twee warme armen drukken me iets dichter tegen het bijpassende lichaam.
‘Hey lieverd, ben je wakker?’ Hoor ik Jake zachtjes vragen. Langzaam en verbaast open ik mijn ogen en kijk de jongen aan. de jongen lacht lief naar me en drukt een kus op mijn voorhoofd.
‘Waar gaan we heen?’ Vraag ik hem zachtjes.
‘Naar mij. Rens is bij de cullens in getrokken en Damian en Leah zijn samen gaan wonen. Damian heeft ook het huis al weer terug gegeven.’ Verteld hij zachtjes. Dus ik ben huis loos? Waar moet ik dan heen? Ik kan toch niet voor altijd bij de Cullens of bij Emily blijven wonen?
‘Maar waar moet ik heen dan?’ Fluister ik zachtjes.
‘Ik heb met Carlise overlegd en je mag daar wonen als je dat wilt. Maar deze week zal je bij mij doorbrengen.’ Zegt hij waarop ik zachtjes knik. Dus ik blijf bij Jake slapen voor een hele week? Meteen als ik er veder over na denk weet ik dat ik zo rood als een tomaat ben.
‘Je bent een schatje.’ Fluistert Jake in mijn oor. Ik voel dat ik nog roder word dan net. Hij zei het expres ik weet het zeker. Jake loopt richting een huisje veder op en duwt de deur open.
‘Pap, ik ben thuis en heb iemand mee genomen!’ Roept hij door het huis. Hij brengt me naar binnen en gaat op de bank zitten met mij nog steeds in zijn armen. Ik hoor het rollen van banden en dan zie ik Billy in zijn rolstoel de kamer in komen. Hij rolt zich langs de bank en lacht vriendelijk naar me.
‘Welkom April, goed je weer te zien. Ik ben blij dat het weer goed met je gaat.’ Zegt hij waarop ik knik.
‘Dank je Billy, het gaat ook veel beter nu.’ Antwoord ik waarop hij knikt en de kamer uit rijd.
‘Jongens ik ga even naar Sue. Ben over een uur denk ik wel weer terug.’ Roept Billy en ik hoor hoe de voordeur met een klap dicht gaat. Zo laat nog? Het is al bijna half twaalf.
‘Waar had mijn vader het over?’ Vraagt Jake me zachtjes. Ik haal mijn schouders op en leg mijn hoofd op zijn schouder.
‘Ik was waardeloos toen jij weg was.’ mompel ik zachtjes tegen hem. Ik ga weer recht zitten en kijk de jongen aan.
‘Ik ook toen ik weg ging zonder jou.’ Zegt hij zacht en drukt dan zijn zachte lippen op de mijne. Ze voelen vertrouwd beschermend en ze zijn van mij. Ze zullen voor altijd van mij zijn. Hij zal voor altijd van mij zijn!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen