Foto bij ~46~

‘Wij gaan naar Egypte.’ Zegt Carlise terwijl hij waarop Esme goedkeurend knikt. Ik draai me om en kijk naar buiten. ik zie de bosje bewegen en Sam komt tevoorschijn.
‘Carlise?’ Carlise rent op me af en kijkt naar buiten. Samen met de rest van de groep rennen we naar buiten.
‘Alice en Jasper waren vannacht op ons land. Ze vroeg of ik dit aan jullie wilde geven.’ Zegt Sam en geeft Carlise een brief.
‘Ze is weg! Ze heeft niet gezegd waarom.’ Zegt Carlise. Weg? Is Alice weg? Zonder gedag te zegen? Dat zou ze nooit doen! Die is iets van plan en ze wil dat niemand het weet zodat niemand in de problemen komt.
‘Jongens het spijt me echt, Maar we moeten door gaan. Bella Edward en Rens jullie gaan met Renesmee naar de Denali. Carlise en Esme jullie gingen naar Egypte en Ierland, Rosalie en Emmett jullie gaan naar Engeland en op zoek naar de Nomaden. Ik en Jake gaan wat vrienden van mij opzoeken. Ik denk dat ik maar een kan vinden, maar ik kan het proberen’ Zeg ik waarop iedereen knikt en weer naar binnen rent. ‘Jake, hoe wil je gaan?’ Vraag ik hem. Hij lacht en kijkt naar de bossen. Ik snap de hint en knik lachend. Ik ren vlug naar binnen en geef iedereen een kus en knuffel. Ik stop bij kleine Nessie.
‘Hey meis.’ Zeg ik zachtjes. Ze lacht naar me en knikt. ‘We zijn over een week weer allemaal bij elkaar, beloofd. Dan kan ik je weer gezelschap houden.’ Ze knikt en geeft me een kusje op mijn wang.
‘Ik ga je missen tante April.’ Fluistert ze zacht in mijn oor.
‘Ik jouw ook kleine meid.’ Fluister ik terug. Ik ren weer naar buiten toe en kleed me in de bosjes uit. ik stop mijn kleren achter een band en laat mezelf veranderen. Ik ren de bosjes uit en ren naar een roodbruine wolf toe. Ik ren een rondje om hem heen en laat mijn staart langs zijn neus gaan.
‘Hey’ Zegt hij.
‘Hey’ Zeg ik terug en duw mijn neus tegen zijn neus aan. ‘Kunnen we gaan?’ vraag ik hem waarop hij knikt. Ik begin te rennen op de voet gevolg door Jake. Wat hou ik toch van die jongen! Hij is mijn wereld, mijn leven, mijn hard en mijn ziel.
‘Jij betekend voor mij net zo veel.’ Denkt hij waarop ik begin te lachen. Hij is geweldig!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen