Foto bij Hoofdstuk 45

Ik loop over een begraafplaats. Ik kijk opzij en ik zie een dode jongen in het gras liggen. Het is een vage gedaante ik kan niet goed zien wie hij is. Wat ik wel van hem zie is dat hij lang is, een lichte huidskleur heeft en bruin haar. Ik wend mijn zicht af en ik kijk recht naar Harry en Voldemort die aan het duelleren zijn.
‘Deze keer ontsnap je niet aan mij Harry Potter.’ Roept Voldemort boos naar Harry.
Er schiet blauw ligt uit Harry en Voldemort hun stokken en er verschijnen drie mensen.
‘We houden ze tegen. Ga en red je zelf.’ Roepen de drie mensen. Ik ren naar Harry toen en hij kijkt me verbaast aan.
‘Harry laat los en ga weg.’ Roep ik naar hem. Hij knikt en laat los en rent naar de dode jongen toe. Het blauwe licht verdwijnt en ik sta met mijn stok gericht op Voldemort.
‘Een gevecht tussen vader en dochter.’ Roept Voldemort. ‘Ben je klaar om te sterven?’ Schreeuwt hij gemeen. Er komt een Paarse straal uit mijn stok en die raakt de blauw straal van Voldemort. Voldemort kijkt me woedend aan waarop ik net zo boos terug kijk. We laten beide even los. Nu weet ik wie de jongen is. Het is Carlo!
‘Avada Kedavra.’ Schreeuwt de man die mijn vader voor moet stellen. Ik wil de spreuk afweren maar het is te laat. De spreuk raakt me en ik vlieg naar achter. Ik sluit mijn ogen en dan is het overal stil.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen