Foto bij ~48~ 16+

dit is een 16+ stukje!!:$
vertel me gerust wat jullie vinden.
ik ben echt vreselijk in zulke stukjes te beschrijven. ik hoop toch dat jullie het leuk vinden.(yeah)

ik word op een zacht bed neer gelegd en ik kijk de jongen aan. Hij lacht naar me en drukt zijn lippen dan zacht op de mijne. Ik pak de jongen bij zijn shirt vast en trek hem boven op me. Ik hoor de jongen zacht grinniken en zijn ogen twinkelen ondeugend. Zijn handen voel ik onder mijn shirtje glijden en meteen trekt hij hem bij me uit. Ik pak de rand van Jake zijn shirt vast en trek hem vlug over zijn hoofd. Ondertussen heeft de jongen mijn broek uit getrokken en heeft het ergens de kamer in gegooid. Ik haal mijn lippen van de zijne en verbaast kijkt de jongen me aan. Ik lach zachtjes en druk zachtjes mijn lippen op de zijn. Daarna plaats ik mijn lippen op zijn warme gespierde schouder en baan zo een weg naar zijn lippen. De jongen pakt mijn heupen vast en verplaatst me een beetje. Ik kijk hem aan en laat dan mijn hoofd in de kussens vallen. Ik voel zijn lippen zacht op mijn schouder en ik sluit genietend mijn ogen. Ik voel zijn handen ondertussen naar mijn rug glijden en vlug maakt hij de sluiting van mijn beha open. De jongen likt zachtjes aan mijn tepel en drukt dan een kus tussen en mijn borsten. Zachtjes laat hij zijn lippen over mijn buik glijden en gaat naar beneden. Bij de rand van mijn slipje stopt hij. de jongen kijkt me met een ondeugende grijns aan en ik lach alleen maar. Hij laat een van zijn handen naar mijn borsten glijden en begint ze te kneden. Zachten kreunen ontsnappen uit mijn mond en ik pak vlug Jake bij zijn haar vast. De jongen laat me los en trekt mij slipje bij me uit. Zijn handen brengt hij terug naar mijn borsten en zijn lippen laat hij naar beneden glijden.
‘J-Jake?’ vraag ik de jongen zacht kreunend. Ik hoor hem lachen en hij brengt zijn gezicht naar dat van mij. Hij drukt zijn lippen lief op de mijne en laat een van zijn handen naar beneden glijden. Ik voel hij over mijn schaamlippen streelt en zachtjes begin ik te kronkelen. Uit het niet voel ik dat hij twee vingers bij me naar binnen brengt en van schrik piep ik zachtjes. Jake drukt zachtjes zijn lippen op de mijne en kijkt me ondeugend aan.
‘Wat is er mijn lief? Vraagt hij me schijnheilig.
‘N-Niks.’ breng ik zacht kreunend uit. Ik laat mijn handen naar zijn bokser glijden en trek hem bij hem uit. Vragend kijkt de jongen me aan waarop ik knik en mijn lippen op die van hem druk. Hij haalt zijn vingers uit me en pakt me bij mijn heupen vast. Hij spreid mijn benen ietsjes en drukt zijn lippen dan weer op de mijne. Ik voel zijn eikel tegen mij ingang aandrukken en langzaam laat hij hem in me glijden. Een pijn schiet er door mijn lichaam en ik boor mijn nagels in de huid van zijn schouders. Ik voel de tranen achter mijn ogen branden en pijnlijk kijk ik de jongen aan. Hij lacht lief naar me en zijn ogen stralen bezorgdheid uit.
‘Rustig maar lieverd, het is zo voorbij. Het doet maar heel even pijn.’ Fluistert hij zachtjes tegen me. Ik knik zwakjes en doe mijn ogen langzaam dicht. De jongen begint zachtjes in me op en neer te bewegen en vele pijnsteken voel ik door me heen gaan. De pijn begint langzaam weg te gaan en een ander gevoel komt er voor in de plaats. De jongen versnelt zijn tempo en een kreun ontglipt mijn mond. Ik open mijn ogen en kijk naar een genietende Jake. Ik sla mijn benen om zijn heupen om hem dieper in met laten en ik sla mijn armen om zijn nek. Ik wil hem dicht bij me hebben. Ik druk mijn lippen op die van de jongen en begin hem veurig te zoenen. Ik voel hoe mijn spieren samen trekken en hard kreunend kom ik klaar. Nog geen seconden later hoor ik de jongen kreunen en komt hij ook. Hij glijd uit me en trekt me in zijn gespierde armen.
‘Ik houd van je.’ Zegt hij zachtjes terwijl hij ons omdraait en mij bovenop zich trekt. Ik druk mijn lippen zacht op die van hem en sluit genietend mijn ogen.
‘Ik ook van jou.’ Fluister ik terug. Jake streelt rustgevend mijn rug en ik druk mijn lippen zachtjes op zijn borst. Langzaam voel ik mezelf weg zakken en zacht zucht ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen