Foto bij Hoofdstuk 49

Omg we zijn al bijna bij hoofdstuk 50!!!!:D(yeah)(hoera)

Een warme hand raakt mijn schouder aan en verbaast kijk ik op. Ik kijk in de twee prachtige ogen van Cralo en meteen voel ik een glimlach op mijn gezicht verschijnen. De jongen lacht onweerstaanbaar naar me en drukt dan lief een kus op mijn lippen.
‘Ik weet de opdracht.’ Fluistert hij zachtjes tegen mijn lippen. ik kijk hem verbaast aan en de jongen grinnikt. ‘We moeten strijden tegen draken of zo. Harry weet er meer over hij kwam er mee.’ Ik knik en leg een hand op zijn wang. Ik zie een licht angst in zijn ogen.
‘Het zal echt wel goed komen. jij bent een van de beste tovenaars die ik ken. je bent slim genoeg om deze opdracht voorelkaar te krijgen. het lukt je wel.’ Zeg ik bemoedigend tegen de jongen waarop hij begint te glimlachen. Hij geeft me nog een kus en haakt een pluk haar terug achter mijn oor.
‘Dank je, nu weet ik zeker dat ik het zal halen.’ zegt hij met een grote glimlach. ‘Heb je het ook al gehoord van Malfidus?’ Vraagt de jongen me om het onderwerp te veranderen. We hebben beide geen zin om er over te praten. Ik grinnik zachtjes door zijn vraag en knik. tuurlijk, heel de school weet het.
‘Professor Dolleman werd boos en veranderde de arme jongen in een fret.’ Zeg ik lachend waarop de jongen knikt en mee lacht. hij pakt mijn hand vast en trekt me mee richting de grote zaal, waar we samen neer ploffen aan de tafel van Huffelpuf.
‘Vind je het spannend?’ vraagt de jongen uit het niets. Ik kijk hem verbaast aan en ik knik. ik dacht dat hij er niet over wilde praten. ‘Ik weet zeker dat het goed komt. We zullen hier samen heelhuids uit komen. Dat beloof ik je.’ zegt hij zachtjes waarop ik knik en hem aan kijk. vurig drukt de jongen zijn lippen op die van mij en gretig ga ik er op in. Wat hou ik van deze jongen! Hij laat me mijn problemen vergeten. Hij laat me vergeten wat er allemaal gebeurd, maar een ding kan hij me niet laten vergeten. Dat ene ding is tot mijn ergernis Draco Malifdus. De jongen laat langzaam mijn lippen los en streelt met zijn hand mijn wang. Ik voel meteen een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Verbaast kijk ik opzij als ik merk dat ik word bekeken. Mijn ogen boren zich in twee steen grijze ogen. Ik slik en vlug kijk ik weg. Ik ben bang voor hem. waarom ben ik bang voor hem? hij zou bang voor mij moeten zijn. Ik laat mijn ogen naar zwart verkleuren en ik kijk de jongen aan. De jongen lijkt heel even geschrokken te zijn, maar recht dan zijn rug weer en kijkt naar zijn vrienden groep. Ik laat mijn ogen weer terug kleuren en lach blij. Hij verdient het. Ik kijk verbaast naar mijn schouder als er iets op land. Ik lach naar het kleine vosje wat op mijn schouder zit en ze lacht blij terug.
‘Hey Ice.’ Begroet ik haar zacht.
‘Hallo Roxy, Charlie had aan mij gevragen of ik je wilde halen. Hij zei dat hij je zou opwachten aan de rand van het verbodenbos. Het was belangrijk dus je moest opschieten.’ Verteld ze me waarop ik knik. Ik tik zachtjes met mijn vinger op Carlo zijn schouder en de jongen kijkt me verbaast aan.
‘Charlie is blijkbaar hier en hij wilde me spreken. Vind je het erg als ik hem ga opzoeken?’ Vraag ik de jongen zachtjes waarop hij zijn hoofd schut en een kus op mijn wang drukt. Ik spring glimlachend op en huppel vrolijk de zaal uit. zodra ik buiten ben begin ik richting het bos te rennen. Ik zie Charlie al staan bij het bos en ik zet nog een extra sprintje in. Vrolijk spring op zijn rug en geef hem een stevige knuffel.
‘Ik heb je niet normaal veel gemist.’ Fluister ik in zijn oor waarop ik hem hoor lachen. Ik laat hem los en kijk hem blij aan als ik zijn lachende gezicht zie.
‘Ik jou ook Roxy.’ Antwoord hij waarop ik nog breder begin te glimlachen. ‘Ik vind het zo erg dat jij en Harry met dit toernooi moeten mee doen.’ Zegt hij waarop ik mijn schouders ophaal.
‘Ik red me wel.’ Mompel ik zachtjes waarop hij knikt.
‘Zeker na dat je mijn adviezen hebt gehoord.’ Zegt hij waarop ik hem verbaast aan kijk. de jongen begint te lachen en trekt me mee het bos in. Hij gaat me helpen! Met zijn kennis over draken red ik me helemaal!

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen