HOOFDSTUK O13 – DELILAH JENSEN

Zodra ik de sleutel omdraai in het contact, wordt het luide gebrul van de motor abrupt onderbroken. Ik stap uit en pak mijn spullen nog mee. Twee tassen en een envelop met de extra sleutels voor het huis. Ook nog een extra boodschappentas, zodat ik vanavond niet meer weg zou hoeven. Met een luide klap, omdat ik mijn handen vol heb en het met mijn heupen moet doen, valt de deur van de auto achter mij dicht.

Wanneer ik de huiskamer inloop zie ik dat ze letterlijk allemaal nog precies hetzelfde liggen, en ik rol met mijn ogen. Die zullen mij niet veel kunnen helpen vrees ik. Mijn tassen breng ik naar mijn kamer, wanneer ik de vuile was in de wasmand gooi, en de overige spullen netjes opberg. Voorzichtig kijk ik nog even in de kamer waar Tom en Bill liggen, maar tot mijn verbazing ligt alleen Tom daar nog. Net wanneer ik mij omdraai knal ik tegen iemand aan. “Kijk toch eens uit, wil je?” Snauwt Bill terwijl hij in zijn ogen wrijft, die is duidelijk pas net wakker. Hij staat alleen gehuld in een boxer en al zijn tattoos zijn goed zichtbaar. Hij houdt daar dus ook duidelijk van. Eigenlijk is zijn lichaam best aantrekkelijk, jammer van die grote mond van hem. “Sorry, foutje,” mompel ik zachtjes. Hij rolt met zijn ogen maar dan schiet hem nog iets te binnen. “Wat sta je daar eigenlijk te gluren? Zit je een beetje te geilen op mijn broer terwijl hij ligt te slapen?” Mijn gezicht schiet van verbaasd naar kwaad en als blikken konden doden zou hij dat nu zijn. Ik besluit wijs mijn mond te houden, maar Sam krijgt dit te weten. Ik hoef niet meer met hen samen te werken, met die egoïstische, arrogante zanger. Ik loop langs hem en ga naar beneden, om daar de boel op te ruimen.

Twee uur later ben ik eindelijk klaar met alles. Het is niet te geloven, maar iedereen ligt nog te slapen. Het is inmiddels 4 uur in de middag… Ik besluit iedereen wakker te maken met vers gebakken eitjes en broodjes uit de oven, die ik net ook nog gehaald had samen met het avondeten, en ik begin met bakken. Na ongeveer 20 minuten liggen er aardig wat gebakken eieren op een stapel, en staan er 3 manden met versgebakken broodjes uit de oven op tafel. Ik pak borden en bestek en maak dan iedereen beneden wakker. Ze hebben heel even de tijd nodig, maar zodra ze de geur ruiken zitten ze direct aan de tafel. Als ik naar boven loop om de tweeling wakker te maken, waarschijnlijk was Bill gewoon weer in slaap gevallen aangezien ik hem niet meer gezien heb, klem ik mijn kaken even op elkaar. Zodra ik de deur open doe ontspannen mijn kaken zich weer, en loop ik naar de kant waar Tom ligt. Ik schud zachtjes aan zijn schouder en fluister zijn naam. Hij murmelt een paar onverstaanbare woordjes en pas na een minuut of 2 lukt het mij om hem eindelijk wakker te maken. “Het eten staat beneden klaar, als je trek hebt,” meld ik. Meteen schiet hij overeind en knikt hij hevig. Ik grinnik even om zijn reactie. “Maak jij hem maar wakker,” mijn toon word bozer als ik het over Bill heb en Tom kijkt me met een vragende blik aan. Ik wuif het weg en loop dan naar beneden, om aan te schuiven bij de rest.

Reacties (1)

  • Luckey

    dit kan niet goed gaan
    en buiten dat
    bill is onbeleefd, hij is wel in haar huis

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen