Met de auto van Mila reden ze naar het clubhuis toe, zodat Alex zich niet hoefde in te houden met drinken. Zodra ze hadden geparkeerd, stapten ze uit de auto. Alex sloeg een arm om Mila’s middel terwijl ze naar het clubhuis liepen. Nog steeds borrelden de zenuwen in haar buik en bij iedere stap die ze zette, werd dat erger.
      Bij de ingang stonden Kozik en Happy te praten en te roken. De twee grijnsden toen ze haar in het oog kregen en haar sponsor floot op zijn vingers. Alex voelde zich direct een stuk zelfverzekerder en grijnsde terug. Ze stelde Mila aan Happy voor en merkte aan haar stijve bewegingen dat Mila het maar een griezel vond. Inwendig grinnikte ze. Als ze wist wat Happy op zijn kerfstok had, zou ze waarschijnlijk nooit meer een voet in Charming zetten.
      Een paar stappen verder werden ze door Gemma opgewacht. Haar ogen lichtten op toen ze hen zag.
‘Fijn om jullie samen te zien,’ zei ze en ze kuste hen beiden op de wang.
      Mila onderging de begroeting gelaten, al keek ze naar de vrouw alsof ze ieder moment in een draak kon veranderen.
      Nou ja, dat kon ze natuurlijk ook. Figuurlijk.
      ‘Ik was bijna vergeten hoe intens zij kon zijn,’ fluisterde Mila terwijl ze op weg naar de bar gingen.
      ‘Wees blij dat ze geen hekel aan je heeft.’
      Alex’ ogen schoten de ruimte door, op zoek naar Juice. Niet dat ze meteen naar hem toe wilde gaan, maar ze wilde gewoon weten waar hij was.
      Opnieuw voelde ze een warme adem bij haar oor. ‘Good Lord, als dat hem is snap ik wel dat je als een blok voor hem bent gevallen.’
      Alex draaide haar hoofd de andere kant op, in de richting die Mila niet heel subtiel met haar ogen seinde. Jax stond met Tara aan zijn zijde met Opie en Lyla te praten. Een klein grijnsje spande om Alex’ lippen.
      ‘Nee, dat is Jax. Hij gaat met Tara. Zijn vorige week verloofd, dus zet dat maar uit je hoofd.’
      Mila trok een pruillipje, al wist Alex dat haar vriendin nog liever iets met een bejaarde zou aanleggen dan met een crimineel.
      ‘Hé!’
      Opeens stond Juice naast hen. Hij wierp een nieuwsgierige blik op Mila en keek Alex daarna veelbetekenend aan.
      Jep, we hebben het goed gemaakt, probeerde ze non-verbaal te zeggen, en het knikje dat Juice gaf, overtuigde haar ervan dat hij dat nog had begrepen ook.
      Ondanks de tijd die ze de afgelopen week met elkaar hadden doorgebracht, voelde ze haar gezicht warm worden omdat hij opeens naast haar stond. Hij had geen heel gewaagd kostuum, maar ze zag duidelijk waar hij zijn inspiratie vandaan had gehaald. Hij droeg een donkere spijkerbroek, een wit overhemd dat hij tot zijn ellebogen had opgerold en een blauw met witte stropdas, voorzien van het Ravenklauw-embleem.
      ‘Nou, jij hebt een gedurfd kostuum,’ zei ze met een grijns. Gisteren hadden ze de eerste twee Harry Potter-films gekeken en blijkbaar had dat een indruk achtergelaten.
      ‘We zijn niet allemaal gemaakt om een jurk te dragen.’ Zijn blik gleed over haar lijf, ze kreeg het er benauwd van. ‘Nou ik weet niet of het een compliment is, maar het misstaat je niet.’
      Het voelde wel als een compliment en ze voelde haar wangen weer gloeien. Een beetje opgelaten grinnikend gaf ze hem een schouderduw. Vlak daarna voelde ze een niet zo subtiele elleboog van haar vriendin in haar zij.
      ‘O ja,’ zei ze – nog onbeholpener. ‘Dit is Mila. Mila, dit is Juice.’
      De twee schudden elkaar de hand.
      ‘Kom, we gaan drinken halen,’ zei Mila voordat het verder tot een gesprek kon komen. Ze stak haar arm door die van Alex en stapte bij Juice vandaan. Alex wierp haar vriend een verontschuldigende blik toe en liep naar de bar toe, waar ze twee biertjes aanpakte.
      ‘Je vindt hem niks?’ giste Alex, zachtjes, zodat niemand anders het gesprek zou opvangen.
      Mila trok haar neus op. ‘Van alle mannen hier kies je er eentje met zulk debiel haar? En met tattoos op zijn hoofd?’ Daarna trok ze een mondhoek op. ‘Maar goed, verder is hij wel schattig.’
      Alex leunde met haar armen op de bar terwijl ze uit het flesje dronk. ‘Waarom trok je me dan zo abrupt weg?’
      ‘Omdat je vergat dat ik bestond,’ siste ze, haar hoofd nog wat dichter bij dat van Alex. ‘Dat er überhaupt nog íémand bestond behalve hij! Man, er hangt een chemie tussen jullie dat het een wonder is dat de hele club het nog niet doorheeft!’
      ‘We zijn gewoon vrienden.’
      Mila wierp een snelle blik over je schouder. ‘Lex, hij zit naar je te staren. Naar je kont, om even wat specifieker te zijn.’
      Alex verslikte zich spontaan in haar bier en begon te hoesten. Zodra ze haar ademhaling weer onder controle had, zond ze haar vriendin een vuile blik. ‘Doe niet zo lomp. Hij denkt dat ik een jongen ben.’ Ze klemde haar kaken op elkaar. ‘Weet je, hierom had ik jullie niet aan elkaar willen voorstellen. Omdat jij weer van alles gaat insinueren. En we zitten hier te smoezen als een stel wijven. Ik ga poolen.’ Ze seinde met haar ogen opzij. ‘Misschien moet je Lyla eens feliciteren met haar bruiloft en oprecht een poging doen om haar te leren kennen. Ze is tof.’
      Ze draaide zich van haar vriendin weg en liep naar de speeltafel toe, waar een aantal van haar broeders met keuen in hun handen stonden. Ergens voelde ze zich lullig om haar vriendin bij de bar achter te laten, maar ze had geen zin om de hele tijd opmerkingen over Juice te moeten aanhoren en daarnaast wilde ze tijd met haar broeders doorbrengen nu ze hen een week niet had gezien.


Reacties (6)

 • Trager

  Haha, Juice gaat bijna twijfelen aan zijn geaardheid :'3

  1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Omg haha Juicey boy krijgt het nog moeilijk. En volgens mij bespeur ik hier iet wat jaloeziexD

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  Leuk hoofdstukje weer!

  1 jaar geleden
 • iceprinces14

  Hahahaha love itt

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Juice zet nu allemaal vraagtekens bij zijn geaardheid. 😂

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen