Foto bij Hoofdstuk 52

Vader?’ vraag ik de man met trillende stem. De man grijnst en knikt langzaam. Heel langzaam zet ik een stap naar achter als hij zijn stok op mij richt.
‘Je bent net zo zwak en waardeloos als je moeder!’ grijnst de man gemeen naar me. angstig zet ik nog een stap naar achter en slik. ‘Crusio!’ schreeuwt de man uit het niets en zonder reden. Zodra ik het brandende gevoel door mijn lichaam gaat zak ik door mijn benen heen en begin ik te schreeuwen van de pijn. Het voelt alsof al mijn spieren, botten en organen in vuur en vlam staan. het voelt of ik elk moment in as kan veranderen. Ik neem een diepe teug met lucht en kijk pijnlijk om me heen. Niet ver van me vandaan zie ik het ei liggen en met al mijn kracht kruip ik er op. ‘Crusio!’ schreeuwt de man nog een keer en de pijn word nog erger. Ik zak door mijn armen heen en voel de tranen van de pijn over mijn wangen stromen. Ik kan niet meer, het doet veels teveel pijn.
‘Het is niet echt!’ Hoor Draco met een gebroken stem roepen. Ik luister naar de stemmen van de mensen op de tribunes en sluit mijn ogen.
‘Het zijn de ogen maar!’ schreeuwen Fred en George uit het niets. Ik voel een glimlach op mijn gezicht verschijnen en knik zwak. Dat ik daar niet eerder op gekomen ben. Het zijn de ogen. Ik laat mezelf op de ogen van de draak focussen en langzaam voel ik dat mijn ogen beginnen te tintelen. langzaam verdwijnt de pijn ook uit mijn lichaam en sta ik langzaam op. Ik open mijn ogen en kijk op. Meteen kijk ik in de donkerpaarse ogen van de draak en begin ik te glimlachen. Hij kan me niks meer doen.
‘Buig.’ Sis ik naar het beest. Langzaam zie ik dat het beest zijn kop naar beneden buigt. Ik knik en loop de draak voorbij en pak het ei van de grond. Zodra ik het ei in mijn handen heb hoor ik van alle kanten een hevig applaus.in de weerspiegeling van het ei zie ik de ogen van de draak. ik begin te lachen en laat mijn ogen terug kleuren naar hun oorspronkelijke staat. Zodra ik klaar ben loop ik vlug de arena uit. zodra ik een stap de tent in heb gezet word ik in een omhelzing getrokken.
‘Ben je gewond?’ Vraagt de jongen me bezorgd. Ik kijk op en glimlach naar Carlo.
‘Ik heb het ei en ben nog helemaal heel.’ Zeg ik waarop de jongen opgelucht knikt. Hij drukt zijn lippen vurig op de mijne en ik kus hem gretig terug. De eerste opdracht is volbracht. Nu de rest nog.

Reacties (2)

 • GossipGirl21

  mooi

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  Noiceee:)
  Ik snap alleen niet waarom ze met carlo gaat terwijl ze een droom heeft gehad waar ze hem dood zag liggen

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen