Nog even een opmerking voor de nieuwe lezers en vooral voor degenen die Runaway niet hebben gelezen; ik weet niet of jullie de serie kennen maar zo niet dan kan ik me voorstellen dat alle namen soms wat verwarrend zijn. Dus als jullie een vraag hebben of als iets onduidelijk is, schroom niet om om verheldering te vragen. ;D

Sorry voor de lengte van dit hoofdstuk, ik liet me een beetje gaan. :'D


Alex dronk wat meer dan verstandig was, maar niet zo veel dat ze niet meer wist wat ze deed. Dat was niet helemaal haar schuld, iedere keer dat de tegenpartij er een bal in stootte moesten zij en Phil een shotje nemen. En tja – zij waren lang niet zo geoefend als Tig en Bobby. Bovendien gonsde Mila’s opmerking de hele tijd door haar hoofd. Ze wist dat het nergens op sloeg, maar niettemin moest ze de neiging weerstaan om naar hem te kijken.
      Vanaf de plaats waar ze nu moest afstoten kon ze hem precies zien. Hij zat samen met Chibs op de bank te praten, beiden met een arm om een croweater heen. Het was een blondharig meisje dat één been over zijn knie had geslagen. Alex kon zien dat ze de hele tijd haar schouders naar achteren drukte in de hoop dat haar borsten zijn aandacht trokken. Een beetje afwezig plukte hij aan haar haren terwijl haar hand over zijn borst gleed en ze dingen in zijn oor fluisterde.
      Alex kon het niet helpen dat ze het liefst de hand van die griet zou afhakken. Natuurlijk had ze van tevoren kunnen bedenken dat ze van iets dit als getuige zou gaan worden vanavond, maar ze was eigenlijk te druk met haar eigen voorkomen geweest om zich ergens anders druk over te maken. Maar het bezorgde haar een wee gevoel in de maag en het trok haar mondhoeken naar beneden.
      Ze focuste zich weer op de bal, legde aan en stootte de witte bal naar de blauwe. Ze raakte hem wel, maar hij kwam niet in een gat terecht en met een zachte zucht stapte ze naar achteren zodat de volgende zijn positie kon innemen.
      Een paar drankjes later leken haar gekwetste gevoelens wat te verstillen. Juice zat inmiddels ergens aan tafel te kaarten en hoewel er nu een andere meid achter hem stond die zijn schouders masseerde, was ze toch blij dat hij nog met niemand had gezoend. Zelf had ze de pooltafel inmiddels ook verlaten en stond nu achter de bar drankjes in te schenken. Het was er druk, waardoor ze ook met Miles zat opgescheept. Het vorige uur had hij ook al glazen volgeschonken, maar nadat Rat een kwartier geleden over zijn nek was gegaan en al te dronken was om überhaupt een glas te kunnen vasthouden, moest hij zijn beurt overnemen. Tot nu toe slaagde ze erin om hem goed te negeren en ook Miles leek er vanavond weinig voor te voelen om stampij te maken.
      Vanuit haar ooghoeken keek ze naar de twee mannen naast zich. Een glimlachje speelde om haar lippen bij het zien van hun kleding. Phil droeg een bloemetjesjurk en ouderwetse sandalen die ongetwijfeld bij zijn oma vandaan kwamen. Miles droeg zelfs hakken, in tegenstelling tot Alex, die haar zwarte kisten cowboyachtig genoeg had gevonden. Verder had Miles een zwart rokje aan waar zijn boxer onderuit kwam en een zwarte croptop met een soort kanten bloes, inclusief lange mouwen en kraag. Hier en daar was hij er al uitgescheurd omdat het hem eigenlijk veel te krap zat. De top die hij droeg was duidelijk opgevuld met sokken, die kon ze zelfs vanaf hier zien zitten. Beide jongens hadden felgekleurde oogschaduw en lippenstift, en er zat zelfs rouge op Phils wangen. Het waren net twee clowns – precies zoals je verwachtte dat jongens als zij zich zouden opmaken.
      Een schelle fluit klonk. Alex draaide haar hoofd naar de linkerhoek, inmiddels kende ze Chibs’ manier om aandacht te krijgen wel. Ze pakte een paar biertjes en liep naar de tafel toe, waar ze de flesjes neerzette. Er lag een aardige stapel geld bij Chibs, hij leek het er beter vanaf te brengen dan Juice en Tig.
      ‘Hé, schat…’ Vlak voordat ze terug wilde lopen, sloten Tigs vingers zich om haar pols. ‘Haal die andere twee knapperds er eens bij.’ Hij gaf haar een knipoog.
      Een beetje opgelaten haalde ze adem. Tigs grijns vertelde haar dat haar wat gênants te wachten stond, maar ze was in elk geval blij dat het ook voor de twee andere prospects zou gelden. Terwijl ze terugliep naar de bar verzekerde ze zich ervan dat Mila zich nog steeds vermaakte. Die bleek gelukkig een goede gesprekspartner in Tara te hebben gevonden. Ze vertelde Phil en Miles wat Tig haar had opgedragen en met zijn drieën liepen ze naar het kaartende trio toe, terwijl twee Croweaters hun plaats achter de bar innamen.
      ‘En, voelen jullie je al een beetje een vrouw?’ Tig bewoog zijn wenkbrauwen op en neer. ‘Want ik… wil eigenlijk wel een lapdance van jullie.’
      Chibs sloeg met een hand op de berg geld naar zich. ‘Ik zeg; de pot is voor degene die de beste lapdance weggeeft.’ Hij schoot in de lach en stootte daarbij een flesje drank om zonder er erg in te hebben. Ook hij was al ver heen.
      ‘En wie gaat dat jureren dan?’ vroeg Miles met opgetrokken wenkbrauwen, die er blijkbaar niet zo veel zin in had.
      ‘Ik.’ Plotseling voelde Alex een stevige hand op haar schouder. Toen ze omkeek, zag ze dat het Kozik was. Zijn andere hand rustte op de schouder van Phil en hij leunde te veel naar links om nog helemaal nuchter te kunnen zijn. ‘Dus. Kies er eentje uit, doe eens wild en we zullen eens bekijken wie de beste lapdancekwaliteiten heeft.’
      Alex richtte haar blik weer naar voren. Haar handen voelden klam. Ze wierp een vluchtige blik op Juice, die een beetje fronsend opkeek, alsof hij zich nu pas realiseerde dat hij hier blijkbaar ook een vrijwilliger van was.
      ‘Nou, jij mag Tig,’ zei ze met een grijns tegen Miles. Hoewel ze nooit een lapdance had gegeven, wist ze honderd procent zeker dat de twee andere mannen zich nog veel oncomfortabeler zouden voelen dan zij. Bij Tig wilde ze echter uit de buurt blijven, zijn handen zag ze nog wel onder haar rok verdwijnen en als hij daar dan niet aantrof wat hij verwachtte, was het met haar gedaan. Chibs vond ze moeilijker in te schatten, maar kom op… De kans om op Juice’ schoot te gaan zitten liet ze echt niet gaan. Dat was waarschijnlijk de enige waar ze geen nachtmerries van kreeg. Hoewel Juice ook niet meer helemaal helder uit zijn ogen keek, leek hij nog het meest nuchter van allemaal en hem vertrouwde ze meer dan wie dan ook. Natuurlijk werd het ongemakkelijk, maar ze dacht niet dat ze zich veel veiliger op Chibs’ schoot zou voelen.
      Toen de andere twee jongens elkaar een beetje schaapachtig bleven aanstaren, nam ze zelf het initiatief, liep naar Juice en legde suggestief een hand op zijn schouder.
      ‘Nou, jij kan niet wachten zo te zien,’ klonk het spottend uit Miles’ mond.
      ‘We zijn niet allemaal zo’n schijterd als jij,’ antwoordde ze schouderophalend. ‘Het is maar een lapdance hoor.’
      Aan Miles’ gezicht zag ze dat hij nog wat wilde zeggen, maar uiteindelijk liep hij met een morrend gezicht naar Tig toe. Phil oogde zo nerveus dat ze de gezette jongen bijna kon zíén transpireren. Chibs schoot in de lach en sloeg twee keer uitnodigend op zijn bovenbenen.
      Plotseling veranderde de muziek in iets sensueels en Alex merkte dat er meer mensen om hen heen kwamen staan om het spektakel gade te slaan. Alex liep een rondje om Juice heen terwijl haar vinger een spoor langs zijn schouders trok. Ze was blij dat ze al wat drankjes achterover had geslagen, anders had ze ongetwijfeld een kop als een biet gehad. Ze ging schrijlings op Juice’ schoot zitten en boog zich naar zijn oor toe.
      ‘Denk je maar in dat ik een meisje ben,’ fluisterde ze. ‘Je hoeft toch niets te doen. Dit moet ik winnen van Miles.’
      Ze keek heel even in zijn ogen. Zijn gezicht was zo dichtbij dat ze zich maar voornam om dat niet veel vaker te gaan doen, want hem nu zoenen zou echt wel de grootst denkbare afgang zijn. In plaats daarvan keek ze opzij. Phil bewoog amper en keek met een benauwd gezicht langs een in de slappe lach liggende Chibs heen en naast haar hoorde ze Tig dingen fluisteren waar ze het zelf ijskoud van kreeg. Ze legde haar polsen losjes over Juice’ schouders. Op de maat van de muziek bewoog ze haar bovenlichaam heen en weer, en al snel volgden ook haar heupen. Ze liet een vinger langs zijn stropdas glijden en trok hem daarna iets naar hem toe terwijl ze speels in zijn ogen keek.
      Niet zoenen. Niet zoenen, zei ze onafgebroken tegen zichzelf.
      Een nerveus lachje schoot over Juice’ lippen, maar hij hield zijn gezicht in de plooi en ze had het idee dat ze elkaar te goed kenden om zich hier echt druk over te maken.

. . .


Het was raar om een man op schoot te hebben. Juice was echter blij dat het niet Phil of Miles was en hij leunde zo ontspannen mogelijk achterover terwijl hij naar Shane keek. Af en toe werd zijn blik wat troebel. Hij beeldde zich dan maar echt een meisje in, en dat was helemaal niet zo moeilijk om te doen. Toen hij echter merkte dat hij er een erectie door kreeg, sperde hij zijn ogen open en zag hij Shane weer voor zich. Zijn eerste reactie was om de ander van zich af te duwen, maar juist op het moment dat hij dat wilde doen, streken er vingers langs zijn wang en voelde hij een rare draai in zijn maag. Zijn vingers waren zacht en de tedere aanraking zorgde ervoor dat hij een droge keel kreeg.
      Een meisje. Doe alsof het een meisje is.
      Hij wilde niet overdreven reageren, wilde de anderen geen aanleiding tot lachen geven. Hij twijfelde er niet aan dat Shane kon voelen dat hij hard was geworden, maar blijkbaar kon hij zich daaroverheen zetten. Dus waarom zou hij het niet doen?
      In plaats van naar Shanes gezicht te kijken, keek hij naar zijn bovenlichaam. De borsten waren niet heel erg groot en hij vroeg zich af wat er in die beha zat. Sokken? Wc-papier? Misschien was het zijn dronken hoofd, misschien gewoon nieuwsgierigheid, maar opeens gleden zijn handen naar de borsten toe. Ze voelden stevig, heel anders dan hij verwacht had en hij keek verward omhoog.
      ‘Die voelen echt,’ bracht hij een beetje verdwaasd uit. Zijn laatste woord mondde uit in een zachte kreun omdat Shane zijn onderlichaam precies langs zijn stijve bewoog. En het voelde goed, zo goed…
      Opeens kreeg hij het snikheet. Hij was zich niet meer bewust van Chibs en Tig, en eigenlijk niet eens echt meer van Shane. Ergens op een bepaald moment was het niet langer Shane die hem een lapdance gaf, maar kon hij alleen een hete chick zien en voelen. Zijn handen gleden langs de bovenbenen van de danseres, de huid was soepel en zacht. Hij hief zijn hoofd op, zag de geile blik in de ogen van de ander en opeens kon hij die lippen die een beetje van elkaar weken niet langer negeren. Zijn hand gleed naar haar nek en hij drukte haar gezicht dichterbij. Een zucht streek langs zijn lippen vlak voordat hij die van haar raakte en een moment later gleed haar tong zijn mond in. De piercing voelde koel tegen zijn huid en zijn tand tikte ertegenaan terwijl hij zijn hoofd iets draaide en de kus verdiepte.
      Het voelde goed – veel te goed om erbij stil te staan met wie hij eigenlijk aan het zoenen was.

Reacties (8)

 • Trager

  OMG YESSSSS

  1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Omg haha wat zal de rest ervan denken:|
  Dat stuk van juice pov is echt super geschreven(Y)

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Dat is fijn om te horen! Ik heb het een paar keer herschreven omdat het niet echt smooth liep, de overgang van Shane naar niet meer doorhebben wie er op zijn schoot zat vond ik best lastig. :'P

   1 jaar geleden
 • iceprinces14

  Huuuuuh wtfff

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  OH MY GOD!!!!!! Gewoon... serieus... oh my God...
  Als ik Alex was geweest, had ik gezegd dat haar “vriendin” het niet goed vond als ze tegen anderen aan zou gaan schuren.

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha, denk niet dat ze er daarmee onderuit had kunnen komen. In hun beleving hebben chicks niet echt wat te willen.xD

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Ja, maar het is een beter optie dat Juice te gaan tongen, laten we eerlijk zijn.

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Er is nooit een betere optie dan met Juice te gaan tongen. :'D

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Maar ik bedoel dat het haar niets had opgeleverd als ze dat had gezegd, want dan hadden ze haar er nog toe gedwongen. Tenzij ze uit de club zou stappen maar als ze zichzelf bereid is neer te steken heeft ze een lapdance er ook wel voor overxD

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Oké, touché.

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Omg!!!!!!!!!!! Ik ben in shock!!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen