Foto bij Meet Luke

Luke Hemmings


Luke Robert Hemmings.

Luke's ouders zijn best beschermend. Ze willen altijd weten waar Luke is en ze hebben moeite met het loslaten van hun tienerzoon, wat wel moet om Luke volwassener te laten worden.

Luke is 16 jaar en heeft luchtblauwe ogen en blond haar. Zijn hobby's zijn lezen, muziek luisteren, gitaar spelen en zingen. Hij speelt vaak gitaar terwijl hij erbij zingt. Ook zit Luke er al een tijdje over na te denken of die geen covers van liedjes online moet plaatsten. Voor nu heeft hij de moed er nog niet voor gevonden, maar dat komt misschien nog wel.

Luke luistert erg veel muziek. Bands zoals Green Day, Nickelback, All Time Low, Good Charlotte, Nirvana, en Blink-182 zijn smaak.

Op school is Luke soms wat hyper, maar ook let hij meestal goed op en haalt goede cijfers. Hij is gewoon een beetje het "gemiddelde" op school. In de pauze praat hij vaak met zijn vrienden en hebben ze het over muziek en school.

Hij heeft twee zussen. Beide zijn ze ouder dan hem, wat hij soms nog wat irritant vind. Luke's zussen heten Perrie en Avril. Perrie heeft blond haar en blauwe ogen. Ook Avril heeft blond haar en blauwe ogen. Perrie en Avril hebben (net als hun broertje Luke) ook als hobby zingen. Muziek zit kennelijk in de familie. Soms helpt Avril Luke met de gitaar als hij iets niet weet.

Veel leesplezier! x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen