Foto bij Proloog 1 × Ashton

Plaatje Chrissy ^^^^

Veel leesplezier! x

Ashton's POV.

'Ashton! Word wakker Ash! Vandaag gaan we op vakantie!' hoor ik mijn moeder door mijn kamerdeur zeggen vanaf de gang. Ze klinkt enthousiast. Ugh. Waarom? Ik bedoel: waarom kan ik niet gewoon thuisblijven met mijn laptop en pizza? Dan hoef ik niet mee naar het strand enzo. Plus, dan zou ik niet op de achterbank moeten met mijn broer en zus; Josh en Chrissy.

Josh is meestal altijd alles aan het plannen voor de tijd die we op vakantie zijn, terwijl alles wat ik wil is thuis zitten met mijn laptop! Mijn zus Chrissy is (gelukkig) wat relaxter. Alleen is zij weer bezig met fashion en dat soort dingen. Saai, to be honest.

Ik hoor al voetstappen over de gang rennen. Het is pas 5 uur! Oh ja, m'n ouders willen vroeg vertrekken zodat we op tijd aankomen! Nou ja, ik zal wel mee MOETEN!

Met tegenzin sla ik mijn benen over de rand van mijn warme bed en begin me om te kleden. Mijn slaapoutfit wordt vervangen voor een schonk, frisse outfit die comfortabel is voor in de auto. Oftewel: skinny jeans, een groot shirt en mijn zwarte vest voor erover.

Ik pak snel m'n laatste spullen in mijn rugzak, zoals de oplader van mijn telefoon, mijn koptelefoon, oortjes en telefoon. Daarna verlaat ik mijn slaapkamer en loop door de van, de trap af en kom uiteindelijk in het halletje beneden bij de voordeur uit. Mijn vader is alvast de koffers in de auto aan het laden, terwijl mam nog snel de laatste broodjes voor onderweg in boterhammenzakjes doet.

'Heeft iedereen alles?' vraagt ze dan. Ik knik. Josh en Chrissy komen net de trap af en die knikken ook. 'Oké dan. Let's go!' zegt mam iets té enthousiast. Ugh, ik heb nú al geen zin meer in de vakantie! Niet dat ik er ooit wél zin in had, maar die kans is nu mooi vergaan.

- Een paar minuten later -

Hier zit ik dan, tussen m'n zus en broer in, op de achterbank, in het midden! Iets anders wat ik haat: in het midden moeten zitten. Ik verveel me en begin een beetje naar buiten te kijken. We rijden de snelweg op en ik zie op de navigatie dat dit nog een erg lange autoreis gaat worden.

Ik zucht vanbinnen. Kan deze vakantie NOG erger worden!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen