Haar nagels dreven diepe groeven in zijn nek. Haar gehijg blies in zijn oor. ‘Dieper baby, dieper.’ Ze kreunde zo luid dat het hem alleen maar afleidde en hij moest zich inhouden om haar strot niet dicht te knijpen. Hij drukte zijn lippen tegen die van haar om haar het zwijgen op te leggen terwijl hij in haar bleef stoten. Een zwaar gevoel welde op in zijn borstkas. In zijn rechterbeen ontstond kramp en hij versnelde zijn tempo terwijl zijn hand haar borst omvatte.
      Waarom duurde het zo lang? Wat was er in vredesnaam mis met hem?
      Zijn gedachten schoten weer terug naar de lapdance. Naar de manier waarop Shanes vingers langs zijn gezicht hadden gestreken, en hoe hij vol verlangen zijn bovenbeen had vastgegrepen en hem daarna had gezoend. Heel even beeldde hij zich in dat het zijn tong was die nu zijn mond bewerkte, al was Shanes kus teder geweest – écht.
      De gedachte aan die zoen liet het bloed in een razender tempo door zijn lijf stromen en voor hij het doorhad, werd zijn adem afgesneden en kwam hij kreunend klaar. Heel even bleef hij tegen de Croweater aanhangen, daarna liet hij haar los, verborg de boel weer in zijn broek en maakte de knoop vast. Hij negeerde de verongelijkte blik van de vrouw omdat hij het hierbij liet, stak een joint op en keek om zich heen om te zien waar Shane was.
      De chaos in zijn hoofd was te groot om er wijs uit te worden, maar hij wist wel dat hij zijn excuses moest aanbieden. Hij had geen flauw idee wat hem bezield had – maar zijn vriendin was furieus geweest en hij wilde het niet voor hen verpest hebben. En hij moest Shane vertellen dat hij niet gay was. Hij was gewoon even – tja, hij wist het niet. Hij snapte niet hoe het had kunnen gebeuren. Hij was gewoon even vergeten dat Shane een man was, leek het wel. De drank had al zijn zintuigen vertroebeld.
      Dat Shane hem terug gezoend had, zat hem ook dwars. Had hij zich daartoe verplicht gevoeld? Een paar dagen terug had Tig hem gezegd hem te pijpen. Dacht hij nu dat dat normaal was voor prospects? Had hij gedacht dat hij aan Juice’ wensen tegemoet moest komen omdat hij zijn top rocker nog niet had? Het idee maakte hem misselijk, alsof hij zijn macht als full patch member misbruikt had om aan zijn trekken te komen. Dat Shane het zelf ook had gewild, kon hij zich niet voorstellen. Hoewel hij zelf keihard was geweest toen Shane z’n lapdance deed, besefte hij nu pas dat dat voor Shane niet gold. Hij had niet de kleinste zwelling gevoeld. Helaas – want dan had dat hem wel gelijk wakker geschud. Maar Shane had gewoon de opdracht uitgevoerd die hem was gegeven, niets meer en niets minder.
      En straks was zijn relatie er ook nog kapot door gegaan.
      Mila en Shane waren echter nergens meer te zien en hij hoopte maar dat ze thuis goede make-upseks zouden hebben. Dat bracht hem weer terug bij zijn eigen vluggertje, dat niet echt had uitgepakt zoals hij gehoopt had. Hij was ervan overtuigd geweest dat een willekeurige Croweater die rare gevoelens voor Shane wel zou verdrijven, maar de aanrakingen van het meisje hadden amper wat met hem gedaan.
      Maar misschien lag het niet aan hem. Misschien had hij een meisje moeten uitzoeken waar hij zich op z’n minst een beetje tot aangetrokken voelde. Maar hij had gedacht dat élk meisje hem wel kon plezieren, als zelfs een man daarin slaagde.
      Hij haalde diep adem, draaide zich om en ging het clubhuis weer binnen waar hij het gelach van de anderen moest doorstaan. Hij liep een beetje scheef in de hoop dat hij dronken overkwam en hoopte maar dat hij het morgen kon afdoen als een domme dronken actie. Maar Shane zelf… die zou daar waarschijnlijk niet intrappen en hij zag nu al als een berg op tegen het moment dat hij hem onder ogen moest komen.

Juice dronk die nacht totdat hij overgaf, zoende met meer vrouwen dan hij kon tellen en werd de volgende ochtend wakker met maar liefst drie naakte vrouwen in zijn bed. Wat hij met hen had gedaan, kon hij zich niet herinneren, en ook niet wat zijn reactie erop was geweest. De eerste beelden die zijn bonkende hoofd hem bezorgden, waren die van de lapdance en de zoen.
      Geïrriteerd kneep hij zijn lippen op elkaar. Inmiddels was hij weer nuchter. Hij had gehoopt dat die herinneringen er niet meer zouden zijn, of hem op zijn minst niets meer zouden doen. Maar het gaf hem nog steeds een raar gevoel in zijn buik en hij begon aan zichzelf te twijfelen.
      Was er een kans dat hij inderdaad meer voor Shane voelde? De gedachte om met een man seks te hebben, maakte hem misselijk en zorgde ervoor dat hij dichter naar een van de slapende vrouwen toeschoof en er een arm omheen sloeg. Hij hield van vrouwen. Van vrouwenlichamen. Shane had gisteren op een vrouw geleken en dat had zijn brein in de war geschopt, maar daar moest hij nu toch onderhand wel overheen kunnen stappen?
      Met een zucht draaide hij zich op zijn zij. Zijn hand gleed over de warme huid van de croweater en hij omvatte een borst terwijl hij zijn lippen tegen haar schouder drukte.
      Hij wilde het gewoon vergeten, de gevoelens die Shane bij hem had losgemaakt.
      Maar ergens was er een knagend gevoel dat het niet iets was wat gisteren was begonnen. Had hij niet vaker het gevoel gehad dat zijn vriendschap met Shane raar was? Anders dan elke andere vriendschap? Hij had het er uiteindelijk maar opgegooid dat hij een beetje voelde als het broertje dat hij nooit gehad had, maar na gisteren kon hij die verklaring ook wel in de vuilnisbak smijten. Met broertjes zoende je niet. Hij proefde gal in zijn mond toen hij zich realiseerde dat hij niet alleen met een jongen had gezoend, maar ook nog eens een die amper twintig was. Shane was dertien jaar jonger dan hij. Het voelde misschien nooit zo, maar opeens was hij zich er wel heel erg bewust van en hij walgde van zichzelf.
      Zonder dat hij het doorhad, had hij zijn hand tot een vuist geknepen. Het meisje draaide zich om en keek hem met een slaperige glimlach aan. Ze streelde zijn wang en alsof ze de verloren blik in haar ogen zag, klom ze bovenop hem.
      ‘Ontspan maar,’ fluisterde ze. Haar vingers gleden langs zijn lid totdat hij stijf werd en hij streek met zijn handen langs haar grote borsten toen ze hem bij zich naar binnen leidde en hem rustig begon te berijden.
      Een zucht ontsnapte Juice’ lippen. Hij liet zijn handen zakken en concentreerde zich op de handen die langs zijn borst streken en de warmte die hem omhulde en hem het heerlijke gevoel gaven wat alleen vrouwen konden doen. Zijn ogen zakten dicht terwijl hij zich aan haar overgaf tot zijn gedachten langzaam wegdreven van de vriendschap die hij gisteren misschien wel had geruïneerd.

Reacties (5)

 • Trager

  Meh

  1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Arme Juice ligt helemaal overhoop omdat hij een jongere jongen gezoend zou hebben. Hmm miss moet Alex het hem maar vertellen scheelt juice een hoop slapeloze nachten;)

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Hij heeft helemaal een extensial crisis, nu.

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  Oh my shit zooi nog aan toe

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Oww jeej.... Juice snapt er geen moer meer van. Dat zou ik ook hebben...
  Verder!!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen