Foto bij Hoofdstuk 55

Het is weekend en ben aan het oppassen(baby), dus ik ben weer lekker mijn tijd aan het besteden aan hoofdstukjes!!(yeah)

Het orkest is gestopt en iedereen staat nu te swingen op een of andere band. Ik kijk de groep dansende tiener door en zie Fred met een meisje dansen. Ik ben blij dat hij het naar zijn zin heeft met iemand anders. ik laat mijn blik veder glijden en zie Carlo samen met Cho dansen. Meteen voel ik het scheurtje in mijn hard weer. Hij kijkt naar haar met pure liefde. Ik glimlach bij het zien van een gelukkig stel. Stiekem heb ik altijd geweten dat het niet voor eeuwig zou zijn. Mede door de droom, maar ook in het algemeen. Een warme hand grijpt mijn hand vast en verbaast kijk ik de persoon aan. Draco glimlacht naar me en trekt me zachtjes mee.
‘Kom je?’ Vraagt hij me zacht waarop ik begin te grinniken en knik. Ik loop met hem mee en begin te dansen. Ik kan mezelf er niet van weerhouden om naar Carlo te kijken. Ik zie een verlangen in zijn ogen en de twee strijd is duidelijk van zijn gezicht af te lezen. Hij is verliefd op het meisje voor hem en hij blijft trouw aan mij. Wat is het toch een schat! Ik kijk naar Carlo en glimlach naar hem als ik langzaam bij hem wegloop. Ik loop op Carlo af en tik hem op zijn schouder.
‘Kunne we praten?’ Vraag ik hem waarop hij verbaast knikt. We lopen de dansvloer af en gaan tegen de muur staan. De jongen bekijkt me bezorgd en lacht een hand tegen mijn wang. Ik glimlach zwak naar hem en probeer de brok in mijn keel weg te slikken.
‘Je vind haar leuk.’ Concludeer ik met een gebroken stem. De jongen kijkt me aan en knikt dan treurig. Ik begin te glimlachen en pak zijn handen vast. ‘Ga er dan voor. Ik zal je niet tegen houden.’ Zeg ik tegen hem waarop hij me verbaast aankijkt. Ik voel een traan over mijn wanglijden en zwak lach ik. De jongen glimlacht en trekt me in een omhelzing.
‘Rox, het was niet mijn bedoeling. Ik hou echt van je, maar Cho doet iets met me wat ik niet kan beschrijven. Ik zal altijd van je houden en om je geven, maar meer als vrienden nu.’ Fluistert de jongen waarop ik knik en me uit zijn omhelzing wurm. Het doet pijn om hem los te laten. Carlo betekende echt iets voor me, maar het echte verliefde gevoel voel ik ook niet meer zoals eerst. Ik zucht zachtjes en ga met mijn hand door mijn blonden loken.
‘Ga naar haar toe. Vertel haar wat je voor d’r voelt. Ik weet zeker dat ze het zelfde voor jou voelt.’ Zeg ik waarop de jongen me bezorgd aan kijkt. Hij veegt de tranen van mijn wangen en lacht dan lief naar me
‘En jij dan?’
‘Ik heb mijn vrienden.’ Zeg ik zachtjes. ‘Ik heb mezelf altijd prima in mijn eentje gered. Ik denk dat ik dat nu ook wel kan.’ zeg ik waarop de jongen knikt en een kus op mijn wang drukt.
‘Rox, je bent een speciaal meisje. jij vind vast en zeker je liefde nog wel.’ Zegt hij en loopt dan bij me weg om naar zijn liefde te gaan.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen