Foto bij Hoofdstuk 56

ben in mijn mood(typing)
omg het sneeuwt!!!!! heb net om half twee nachts met mijn beste vriend een sneeuwpop gemaakt.(yeah)(baby)

Ik hoor ergens in de verte Ron en Hermelien naar elkaar schreeuwen. Die twee zijn voor elkaar gemaakt. Iedereen ziet dat ze elkaar leuk vinden en ze daarom zo doen. Waarom zien ze dat zelf dan niet? Wat liefde wel niet met je doet. Je word er blind van en ziet de belangrijke details niet meer! Ik voel een hand op mijn schouder en ik laat een klein kreetje van schrik. Ik heb echt een slecht geweten! Verbaast kijk ik op en zie George voor me staan.
‘Wat is er met je? hoor jij niet vrolijk met je man op de dansvloer te staan?’ vraagt de jongen me verbaast, maar ook bezorgd tegelijk. Ik zucht zachtjes en schut mijn hoofd. De jongen kijk verbaast om zich heen en zijn blik blijft op een punt hangen. Ik volg zijn blik en zie Cho en Carlo met elkaar staan te zoenen. Zo snel gaat dat dus! George kijkt verbaast mijn kant op en ik zie de woede in zijn ogen branden.
‘Ik zal hem…’ Ik begin te grinniken en leg een hand op zijn boven arm. Verbaast kijkt de jongen me aan.
‘Het is uit.’ Zeg ik en meteen dooft het vuur in George zijn ogen. ‘We horen niet bij elkaar. Zijn blik naar haar was zo liefdevol en verlangend. Ik weet zeker dat hij van me hield , maar niet op de zelfde manier. Ik vind mijn liefde wel keer.’ Zeg ik waarop de jongen medelevend knikt en me in een omhelzing trekt.
‘Rox, jij bent veel te goed voor deze wereld.’ Fluistert hij in mijn oor waardoor ik begin te grinniken. Zo goed ben ik volgens mij ook weer niet. ik laat de jongen langzaam los en duw hem richting de dans vloer.
‘Ga en geniet nog even van het feest.’ Zeg ik waarop hij me bezorgd aan kijkt. ‘Ik ga slapen.’ Deel ik hem mee en duw hem veder naar de dansvloer. De jongen knikt en gaat dan de dassende menigte in. Zelf loop ik naar de uitgang van de zaal. Ik loop langzaam naar de kerkers en trek hinkelende mijn naald hakken uit. Die dingen doen pijn aan je voeten als je er een hele avond op staat. Ik zwik mijn enkel om en word vlug vastgegrepen door iemand. Verbaast kijk ik op en zie Draco me bezorgd bekijken.
‘Dank je.’ Zeg ik en trek vlug de hakken uit. de koude tegels doen goed aan mijn pijnlijke voeten.
‘Ik zag Carlo en Cho samen. Is het uit of moet ik hem klappen geven?’ Vraagt de jongen me waarop ik grinnik en mijn hoofd schut. ik loop naar mijn kamer deur en kijk naar de jongen die nog op mijn antwoord staat te wachten.
‘Ja het is uit.’ zeg ik en open de deur langzaam en stap naar binnen. ‘Nog een fijne avond.’ Zeg ik en sluit mijn kamer deur. Vlug pak ik mijn stok zwaai ik er een keer mee en sta binnen een tel in een joggingbroek met trui. Ik loop op mijn bed af en kruip vlug onder de dikke dekens. Vrijwel meteen zak ik weg in een ontspannen prettige droom.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen