Foto bij NawoordM      ijn lieve, lieve lezers!

Na twee jaar is het dan eindelijk zover; A Darkened Heart is afgelopen! Man, wat een reis was dit en wat een onderneming! Maar ik ben echt mega trots op dit werkje en ik hoop dat jullie er van genoten hebben. En wat vonden jullie er van? Was het het waard om die twee jaar steeds te wachten op dat nieuwe hoofdstuk in je inbox? Ik ga het echt wel missen en vind het ook jammer hier niet meer aan te kunnen schrijven, maar het is precies zo gelopen zoals ik het wilde. En een einde aan dit verhaal betekend ook dat ik weer aan een nieuwe kan beginnen! Ik heb nog veel plannen, zoals een Newt Scamander verhaal, een Fred & George lovestory en ik ben nu zelfs met iemand al ergens mee bezig.

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het lezen en alle leuke reacties elke week! In speciaal natuurlijk die paar lezers die elke week standaard reageerde, ik wachtte elke keer jullie berichtjes af. Super leuk dat jullie daar de tijd voor namen! Dat ga ik ook wel een beetje missen!
Verder wil ik Rachel bedanken (you know it girl) die me achter de schermen hielp met het plot, omdat het toch wel een beetje ingewikkeld lag soms. Zij hielp me om alles op de rails te houden. Thanks girl!

Goed.. Dan is het hierbij klaar denk ik. Dank jullie wel voor al jullie support! En ik hoop nog eens wat van jullie te horen!

I love you guys! Thank you so much!!
Reacties (8)

 • DieEneSaar

  Dit is gewoon pure sadness dat het verhaal voorbij is, maar het verhaal zelf is gewoon geweldigheid hem zelve😂😂😂

  2 jaar geleden
  • Laleah

   Hahaha dankjewel!

   2 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Komt er nu een story over Avy?

  2 jaar geleden
  • Laleah

   Nou wie weet haha shortstory maybe of gewoon heel nieuw verhaal, who knowsxDkan niks beloven maar wie weet kom ik eens random op een idee haha

   2 jaar geleden
  • DieEneSaar

   Yeassss

   2 jaar geleden
 • DieEneSaar

  OMG NEEEEEEEEJJJ

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Ken je dat gevoel dat jehelemaal verdiept bent in een boeken reeks en dat er zo een leeg gevoel achter blijft als je de laatste bladzijde hebt gelzen en er gewoon niet meer is. Dat je uit een geweldige fantasiewereld wordt getrokken en ineens weer op de bank zit, thuis, met een kop thee jezelf af te vragen wat er nogmeer zou gebeuren in het geweldige verhaal dat je net hebt gelezen?
  Zo voelt het einde van dit verhaal voor mij.
  Ik heb twee jaar lang onwijs genoten van dit verhaal. Veel meer dan je je kan inbeelden en ik kan niet wachten tot ik een dag vrij heb en gewoon alles nog een keer ga lezen.
  Dankjewle dat jij je liefde, haat, fantasieën en al je tijd in dit verhaal hebt gestopt.
  Ik zou je willen knuffelen ❤️

  Kan niet wachten op je nieuwe verhalen ❤️

  Lots of Love,x

  2 jaar geleden
  • Laleah

   Omg zo lieeeeff!!! Ik herken dat gevoel! Dat ga ik ook hebben, alleen dan ga ik enthousiast naar Quizlet om me in volle overgaven op een nieuw hoofdstuk te storten, maar om er dan achter te komen dat ADH al afgesloten isxDIk had dit gevoel bij mijn Peter Pan story ook.. dat je af en toe nog eens langsgaat en terugleest en alle reacties nog eens leest.. maar je weet dat het goed is zo en je bent er trots op!
   Ik zou eerlijk jou nu ook een vette hug willen geven voor deze awesome reactie! Wie weet ooit een keer, op een Q-meeting! Daar verschijn ik soms ook nog wel eens haha. Thank you so much for all your support!! Ik zal je nog wel eens een keer stalken in je gastenboek haha;)

   2 jaar geleden
  • VampireMouse

   Oww hou me vooral op de hoogte als er een Q meeting is. Zou ik ook eens heen moeten haha. Ben al 11 jaar lid. Nog nooit gedaan. Geen idee waarom eigenlijk 😁
   Hughughughug😍😍

   2 jaar geleden
 • GoCrazy

  Dankjewel voor het verhaal het was echt geweldig!
  Laat je het weten als je een nieuw verhaal begint?:)

  2 jaar geleden
  • Laleah

   Jij ook bedankt voor alle reacties!! En dat laat ik zeker weten!;)

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen