Hoewel Juice normaal gesproken een halve koelkast op kon na een goed feest – en zeker als hij ’s nachts zijn halve maaginhoud eruit kotste – was de eetlust nu ver te zoeken. Hij hield het bij een kop koffie die hij buiten opdronk. De meesten van zijn broeders sliepen hun roes uit waardoor hij behalve Happy en Kozik nog niemand was tegengekomen en die hadden alleen naar hem gegrijnsd zonder verder vervelende opmerkingen te maken.
      Nu wachtte hij buiten op Shane. Hij hoopte hem te kunnen aanspreken voordat ze door de rest omringd werden. Hij zag er niet bepaald naar uit om de jongen onder ogen te komen, maar hij had het maar liever snel achter de rug.
      Juice’ koffie was net op toen er een motor de parkeerplaats opreed. Toen de jongen van zijn motor afklom en zijn helm afdeed, voelde een Juice zijn maag samenkrimpen. Geërgerd klemde hij zijn kiezen op elkaar. Waar de hél kwam dit toch vandaan? Bij iedere stap die Shane dichter naar hem toe zette, voelde hij zijn hart harder in zijn borst bonken. Wat zou hij zeggen? Dat zijn domme actie van gisteren zijn relatie om zeep had geholpen?
      ‘Hé.’ Shane ging naast hem op de picknicktafel zitten en pakte een sigaret uit het pakje dat naast hem zat.
      Hé.
      Was dat alles? Geen uitbrander, niks?
      Een beetje overdonderd keek hij Shane aan, die rustig zijn sigaret aanstak.
      ‘Ga je echt doen alsof er niets is gebeurd?’ vroeg Juice verdwaasd.
      Shane haalde zijn schouders op. ‘Ik heb tegen Mila gezegd dat het een soort ontgroeningsprank was. We hebben geen ruzie ofzo.’
      Juice tuurde naar zijn kisten. Het was geen moment in hem opgekomen dat Shane er zo luchtig over zou doen. Vanuit zijn ooghoeken gluurde hij opzij. Maar hij had er wel over nagedacht. Anders was hij hier niet zo vroeg geweest. Hij moest hebben willen praten voordat de anderen er waren, net als hij.
      ‘Ik ben niet gay,’ flapte hij er opeens uit.
      Shane grinnikte zacht. ‘Dan had je vast Happy op zijn bek gepakt. Die’s een stuk mannelijker dan ik.’
      Hoewel het idee hem bijna liet kokhalzen, speelde er toch een grijns om Juice’ lippen.
      ‘Nou mijn tieten zijn weer weg,’ zei Shane, over zijn borst wrijvend. ‘Dus dat helpt vast. En Mila’s jurkje… joh, ik word altijd geil als ze dat aanheeft.’
      Om de een of andere reden vond Juice het helemaal geen fijn idee dat Shane dat opwindend vond. Voordat hij weer kon wegzakken in zijn malende gedachten, stootte de jongen zijn schouder aan.
      ‘Wat? Wil je me nog steeds zoenen ofzo?’
      Juice keek opzij. Zijn ogen werden naar Shanes lippen getrokken. Gauw schudde hij zijn hoofd, al was het opnieuw zo’n chaos in zijn kop dat hij onmogelijk kon zeggen wat hij wilde of voelde.
      ‘Je had me niet hoeven terug zoenen,’ zei hij, zonder Shane aan te kijken. ‘Ik weet dat je moet doen wat wij je opdragen, maar zulke dingen niet…’
      Het bleef even stil. Toen hij voorzichtig opzij gluurde, zag hij dat de jongen zijn hoofd had afgewend. Juice voelde zich er nog rotter door. Hij had zich er blijkbaar echt gedwongen toe gevoeld.
      ‘Voordat ik doorhad wat er gebeurde, trok Mila me al weg.’
      Shane keek hem niet aan, en Juice betwijfelde of hij de waarheid sprak. Die kus zat nog haarscherp in zijn geheugen, het leek de enige herinnering te zijn die hem was bijgebleven. Hij was dan wel degene geweest die Shanes gezicht naar zich toe had getrokken en zijn lippen op die van hem had geduwd, maar het was Shane geweest die er als eerst een tong aan had toegevoegd. Dat moest een bewuste keuze zijn geweest.

. . .


Alex had verwacht dat Juice in de war zou zijn, maar dat hij met schuldgevoel kampte had ze niet zien aankomen. Ze kon echter moeilijk zeggen dat ze hem had wíllen kussen, en er zich verplicht toe hebben gevoeld was eigenlijk wel een goede uitvlucht. Door haar eigen schuldgevoel brandde de waarheid op haar lippen. Ze kon hier een einde aan maken, ze kon hem vertellen dat ze een vrouw was. Maar dan zou hij zich ook verraden voelen – en ook nog eens zonder dat het haar iets opleverde. Ze dacht niet dat hij het voor zich zou houden, niet nu hij haar midden in het clubhuis had gezoend en niet met alle shit die hij al aan zijn hoofd had.
      ‘Weet je, het heeft geen zin om er te lang bij stil te blijven staan. Het is nu eenmaal gebeurd.’ Ze haalde haar schouders op. ‘En Mila heeft het me vergeven. Ik kan ermee leven hoor. Ben weer een ervaring rijker.’
      Juice keek op. Zijn bruine ogen waren vol emoties en Alex slikte een zucht weg. Ze moest de vingers van haar rechterhand tegen elkaar aan drukken om te voorkomen dat ze een hand tegen zijn wang legde.
      Ze bonkte haar schouder tegen die van hem. ‘Kom, laten we naar binnen gaan. Dan hebben we het maar gehad. We zullen de opmerkingen nog wel even blijven horen.’
      ‘Thanks,’ zei hij zacht toen ze opstonden. Alex keek hem onderzoekend aan, maar toen hij haar blik probeerde te ontwijken liet ze hem begaan. ‘Dat je er geen drama van maakt.’
      Alex trok een mondhoek op. ‘Dat laten we aan de wijven over, toch? Ik was er alleen gister eentje, hoor.’
      Zijn lippen bogen om in een grijns en haar hart sloeg een slag over. Ze stak haar hand in haar zak omdat de neiging zijn hand vast te pakken amper te onderdrukken was. Sinds ze gisteren op zijn schoot had gezeten, was hem opnieuw aanraken het enig waar ze aan kon denken. Met haar lippen, met haar vingers, met haar tong… het maakte haar niet uit. Ze verlangde heviger naar hem dan ze ooit naar een man had verlangd en die zoen… die had absoluut naar meer gesmaakt.
      Naar veel meer.
      Maar ja. Tot ze haar toprocker had zat dat er niet in en er was een grote kans dat ze het met die ene kus moest doen voor de rest van haar leven. Ze stond zichzelf echter niet toe te klagen. Dat was al meer dan ze op voorhand gedacht had.

Natuurlijk had Alex erop gerekend dat ze hen zouden gaan jennen. Toen ze naar de anderen toeliepen, werd er dan ook meteen gefloten. Ze merkte hoe Juice nerveus in zijn nek wreef en toen hij zijn arm liet zakken, greep ze zijn hand vast en gaf hem een kneepje dat duidelijk moest maken dat hij het woord maar aan haar moest overlaten. Ze zwaaide hun handen naar voren en naar achteren.
      ‘Zo’n warm welkom heb ik hier nog nooit gehad,’ zei ze tegen de mannen die op de bank hun koffie zaten te drinken of nog een ontbijt naar binnen werkten. ‘Jullie lijken wel een stel puppy’s in een asiel. Willen jullie zo graag onze best man zijn?’
      De fronzen op sommige gezichten deden haar grijnzen, het was duidelijk dat ze niet zeker wisten of er nu echt wat was tussen Juice en haar.
      ‘Misschien moeten we een dubbelbruiloft doen. Wat jij?’ Ze keek de VP vragend aan. ‘Als we dan allemaal twee best men nemen dan zit de helft gebakken. Geen teleurgestelde gezichten enzo.’
      Jax grijnsde terug. ‘Ik ben heel open-minded, maar voor het plannen van de bruiloft moet je bij mijn old lady zijn.’
      Alex liet Juice’ hand los en plofte naast Kozik op de bank neer. Ze draaide zich naar haar sponsor toe. ‘Die pot van Chibs heb ik toch wel gewonnen hè? Het was duidelijk dat ik de beste lapdancer was. Ik bedoel – Juice vergat gewoonweg dat ik een man was. Of hebben Miles en Tig ook nog een potje lopen bekken toen mijn old lady me ervan langs gaf?’
      Vanaf de overzijde van de zithoek snoof Miles. ‘We zijn niet allemaal zo gay als jij.’
      Kozik trok een wenkbrauw op. ‘Als je wat tegen homo’s hebt lever je je cut maar in en meld je je maar bij de naziclub aan.’
      Miles boog direct zijn hoog en zweeg. Alex verbeet een grijns. Amper twee weken geleden had ze gedacht dat de mannen niet erg tolerant waren wat andere seksualiteiten betrof, maar nu ze Tig een paar dagen had meegemaakt, wist ze wel beter.
      Kozik richtte zich weer tot haar. ‘Ja, jij bent met vlag en wimpel geslaagd.’
      Na die woorden trok Chibs zijn portemonnee uit zijn kontzak vandaan en trok er een stapeltje briefjes uit. ‘Eerlijk verdiend,’ gaf hij met een knipoog toe. ‘Ik hoop maar dat alles weer goed is met je meissie.’
      Alex pakte het geld aan en stopte het weg zonder precies te kijken hoeveel het was. Als de rest er niet bij was, zou ze de helft aan Juice geven. ‘Ik heb haar kutje gelikt totdat haar hele lijf beefde. Die zegt de rest van de week geen boos woord meer hoor.’
      De mannen om haar heen grinnikten en Alex kon een glimlach niet onderdrukken. Ze kon het amper geloven, maar Juice was haar reddende engel geweest door haar te zoenen. Opeens leek ze haar draai gevonden te hebben.

. . .


Kozik gaf Shane een schop tegen zijn voet. ‘Genoeg geluierd nu. Ga Rat helpen die bende van gisteren op te ruimen, je hebt vannacht geen reet uitgevoerd.’
      Even leek de jongen nog een bijdehand antwoord te willen geven, maar uiteindelijk knikte hij alleen en ging op zoek naar de schoonmaakspullen. Chibs volgde hem even met zijn ogen en draaide toen zijn gezicht weer terug.
      ‘Het is een goeie knul,’ zei hij. ‘Ik mag ‘m wel.’
      De afgelopen jaren had hij heel wat prospects gezien die niet zo luchtig met zo’n situatie waren omgegaan, maar er leek niet veel te zijn wat de jongen van zijn stuk kon brengen.
      Alleen Miles.
      Zijn blik gleed naar de andere prospect. Hij had zijn hoofd gebogen en zijn handen samengebald. Al een tijdje vroeg hij zich af wat in hemelsnaam het probleem was tussen die twee, maar inmiddels kreeg hij het gevoel dat het probleem vooral bij Miles lag en dat het jaloezie was wat ten grondslag lag aan zijn gedrag.
      ‘Nou, het is tijd om aan het werk te gaan, ladies,’ zei Chibs toen Clay het gebouw binnenstapte. Hij kwam overeind van de bank en strekte zijn rug. Na feestjes als gisteren ondervond hij altijd wel dat hij niet meer de jongste was. Hij keek toe hoe de rest door het gebouw uitwaaierde. Juice stond een beetje verdwaasd voor zich uit te staren en Chibs schudde zuchtend zijn hoofd toen hij naar Shane aan het staren was.
      Hij liep naar hem toe en sloeg met zijn vlakke hand tegen zijn kont, zodat de jongen verschrikt opzij keek. Chibs grinnikte zacht. ‘Het is oké, knul. We hebben allemaal onze guilty pleasures. Zolang je de dooien maar aan Tig overlaat, kan het niemand wat schelen.’ Hij sloeg een arm om de jongen heen, wetend dat de jongen soms uren over dingen kon malen. Hij had wel gezien hoe wanhopig Juice zich gisteren aan iedere vrouw had vastgeklampt. Het kon hem geen moer schelen of hij behalve vrouwen ook op mannen viel, maar het was niet iets waar hij zijn jonge vriend mee kon helpen. Hij hoopte maar dat hij zijn hoofd er straks bijhield als ze zaken met het kartel gingen doen.
      ‘Bel SAMTAZ en zeg dat we er zo aankomen,’ voegde hij eraan toe voordat Juice een antwoord kon stamelen. ‘Tijd om aan het werk te gaan, jongen.’
      Juice knikte, trok zijn telefoon uit zijn broekzak en liep naar een rustiger deel om te bellen. Clay kwam naast hem staan en staarde naar de deur waardoor Juice net verdwenen had.
      ‘Die tortelduifjes… gaat dat nog problemen opleveren?’ bromde de president.
      ‘Nah. De prospect doet het goed. Laat zich niet uit het veld slaan.’
      Clay knikte. ‘Mooi. En Juicy?’
      Chibs haalde zijn schouders op. ‘Tegen de tijd dat we in Arizona zijn, heeft die alles wel weer op een rijtje.’ Hij wierp weer een peinzende blik op Shane. ‘Maar laat de prospect maar hier. Zo’n lange rit op de motor zal z’n buikwond niet goed doen.’
      ‘Was dat alweer vergeten,’ zei Clay hoofdschuddend. ‘Het is wat met die gast. Maar zeuren doet ie niet, dat moet ik ‘m nageven.’Zo, ik ben weer door mijn voorraadje heen. ;D
Ik probeer een beetje af te wisselen tussen Ghosts, dit verhaal en mijn nieuwste creatie. Misschien dat jullie het leuk vinden om die ook te bekijken. (:
Ik wilde eerst wachten totdat er een andere story af was, maar realiseerde me toen dat ik dan waarschijnlijk toch weer zat andere ideeën heb. En schrijven over tiener-Juice is gewoon heel leuk, haha! Hier is de link naar Last Kiss Goodbye. (: Hoop dat jullie een kijkje gaan nemen want ik hou echt van jullie reacties <3


Reacties (5)

 • Trager

  <3

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  Oh my i love it<3

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ik moest echt een paar keer onbeschaamd hard lachen tijdens dit hoofdstuk.

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha wanneeeer?:P

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Shane grinnikte zacht. ‘Dan had je vast Happy op zijn bek gepakt. Die’s een stuk mannelijker dan ik.’

   Het begon ongeveer bij dat stukje en daarna schoot ik ongeveer elke twee zinnen weer in de lach. Ook als het niet grappig was. Ik ben als het daarover gaat extreem getalenteerd, blijkbaar.

   1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Noo niet door je voorraad heen zijn.. wat nu:OxD
  maar ik hou van dit lekkere lange hoofdstuk, of het komt door je schrijfstijl of doordat Alex eindelijk geaccepteerd wordt geen idee, maar dit hoofdstuk vond ik echt(Y)(Y)

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Lekker lang hoofdstuk! Love it!!
  Snel verder met alles eigenlijk. Hou van je verhalen. Zal zeker kijkje nemen bij de andere storie:)
  X

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen