"So we're just attracted to each other then? Physically?" flapte ik eruit zonder er van tevoren over na te denken - maar dit was precies wat er tussen ons speelde, we waren lichamelijk tot elkaar aangetrokken. Het ging niet veel dieper dan dat.
Hij pauzeerde kort "Yeah. I guess that's what it is," zuchtte hij voordat hij de theedoek uit mijn handen pakte om de rest van de spullen af te drogen.
      Ik stond het toe en bekeek hem. Ik keek toe hoe zijn handen de borden en het bestek vast pakte.
"Stop watching me Lyla," mompelde hij. "You're putting me off." Het was een halfhartige zin. Hij meende het niet.
Voordat ik het wist lag de natte theedoek verlaten op de keukentegels, zijn handen gingen door mijn haren en ik vroeg me af of we misschien toch meer waren dan slechts vrienden.


      Ik werd wakker door de zon die tussen de gordijnen doorscheen, verstrengeld in de lakens. Mijn krukken stonden tegen de muur naast me. Ik duwde mezelf omhoog met mijn ellebogen en keek opzij. Ik had verwacht dat Harry naast me zou liggen, maar hij was weg. Alleen de geur van zijn aftershave bevestigde dat hij hier ooit was.
Ik was niet verrast of teleurgesteld. Het enige wat ik voelde was zelfspot en schuld; hij had een relatie en toch was ik met hem naar bed geweest.
Ik had mezelf een aantal weken geleden belooft dat ik nooit meer met hem zou praten na de leugens die hij me had verteld. En nu had ik seks met hem gehad, tegen mijn eigen moralen in. Ik was een enorme hypocriet.
      Het was acht uur. Ik werkte niet vandaag; ik werkte niet tot het gips van mijn been mocht, wat betekende dat ik vandaag opnieuw een dag zonder plannen had.
Toen ik jong was, was ziek zijn een soort plaatsvervangende Kerst. In bed liggen, tekenfilms kijken en verzorgd worden. Maar nu ik volwassen was, was ziek zijn erger dan een acht uur lange shift in een overvol restaurant met schreeuwende kinderen.
      Ik stond op uit bed met behulp van mijn krukken en liep richting de deur, wanneer ik een klein papiertje op de grond zag vallen vanaf het einde van het bed.
Een warm gevoel van nostalgie overspoelde me. Ik wist precies wat het was voordat ik ernaar had gekeken. Een briefje. Van Harry. Net zoals de briefjes die hij schreef toen mijn leven simpeler en minder catastrofaal was.

THINGS HARRY IS NOT ALLOWED TO SAY:

5. That despite Lyla having a screwed-up leg (which Harry takes full responsibility for by the way) she was remarkably good in bed.


      Ik kon een glimlach niet onderdrukken terwijl ik het briefje meerdere keren opnieuw las; ik was opgelucht dat hij niet weg was gegaan zonder iets te zeggen. Dit briefje bewees dat op zijn minst een klein deel van hem aan me dacht. En dat was genoeg om een glimlach op mijn gezicht te toveren.
Ik draaide het briefje om en mijn ogen vielen op een paar kleine woorden.

Pack a bag (:

Reacties (6)

 • Magicsongzz

  Cute!!

  3 jaar geleden
 • NicoleStyles

  I Really really like those cute little notes ^^

  3 jaar geleden
 • oceaanwind

  Wat leuk dat hij het principe van de briefjes blijft verder zetten 😃

  3 jaar geleden
 • LarryNiam

  Ahhh wat schattig:)

  3 jaar geleden
 • USH

  Yess de briefjes zijn echt zo cute!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen