HOOFDSTUK O24 – DELILAH JENSEN

Het is inmiddels donderdag avond en de jongens hebben zojuist hun spullen opgehaald en zijn vertrokken naar het hotel. De leidingen zijn gerepareerd en alle hotelkamers waren weer leefbaar. Terwijl ik in bed lig denk ik terug aan de afgelopen dagen. Het was erg hectisch aangezien ik ineens 4 man extra in mijn huis heb gehad, maar het was ook heel gezellig, vooral met Tom en Georg. We hebben dezelfde humor en het is heel gezellig met hun. Met Gustav kan ik het ook goed vinden, hij is alleen soms wat terughoudend, en Bill… Tsja, Bill blijft Bill. Daar kan ik geen positieve woorden voor bedenken. Terwijl mijn gedachten overuren draaien om er wederom achter te komen waar ik zijn gedrag aan te danken heb, neemt de vermoeidheid de overhand en val ik in een diepe slaap.

De slaap waar ik in gevallen was gisteravond, was misschien toch iets té diep. Ik heb me verslapen en ik ben nu al dik een half uur te laat. Zo snel als ik kan neem ik een douche en kleed ik mij aan. Het nadeel is dat ik mijn make-up niet op kan doen, en ik voel mij altijd erg onzeker zonder. Maar ik kan daar geen tijd aan besteden nu. Ik besluit een paar make-up artikelen in mijn toilettas te doen en deze mee te nemen, zodat ik in de pauze in de toiletten mijn make-up zou kunnen bijwerken. Zo snel als ik kan werk ik nog een banaan naar binnen, om vervolgens weg te gaan naar de studio. Ik trap het gaspedaal flink in, en binnen een kwartier ben ik aangekomen, nu ben ik toch nog een uur te laat in totaal…

“Sorry!” Roep ik meteen als ik de deur heb geopend naar de studio waar Sam en de band zouden zitten. “Ah, ik dacht dat je nooit meer zou komen!” Kermt Sam melodramatisch, waardoor ik automatisch met mijn ogen rol. Ik zet mijn tas naast de bank neer en neem plaats naast Bill. Helaas is dat de enige plek die nog vrij is. We beginnen aan een lange werkdag, die pas om half 11 in de avond afgelopen is.

“Ik heb een idee!” Roept Gustav uitbundig, voor de tweede keer deze week. “Jij zit vol met goede ideeën deze week,” merkt Tom wenkbrauw ophalend op. Hij krijgt even een semi-boze blik toegeworpen van Gustav. “We kunnen uit gaan vanavond? Er is een club die gaat vanaf half 12 in de nacht pas open, hij is nieuw hier in de buurt,” stelt hij voor. Kennelijk heeft hij van de week een keer op internet gekeken welke clubs hier in de buurt zijn. “C’est la vie, heet de club,” bevestig ik Gustav zijn woorden. Hij knikt instemmend en kijkt ons dan allemaal verwachtingsvol aan. “Waarom ook niet?” Zegt Georg. “Lijkt me een goed plan!” Zegt Tom terwijl hij Gustav even een zachte klap tegen zijn schouder verkoopt. “Waarom ook niet,” stem ik schouderophalend in. “Mag ik mijn vriendinnen uitnodigen?” Ze knikken allemaal als toestemming, enkel Bill houdt zich helemaal afzijdig van dit tafereel. Zodra we hebben afgesproken dat we om half 1 allemaal bij mij zouden verzamelen om vervolgens een taxi busje voor 8 personen, namelijk Tom, Georg, Gustav, Bill, Sara, Amara en Rose, te huren ga ik naar huis toe om me daar om te kleden.

Reacties (1)

  • Luckey

    als dat maar goed gaat komen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen