Zenuwen waren niet iets waar Maddox veel ervaring mee had. Toch voelde hij nu een verlammend gevoel in zijn borst en was er een onbekende spanning in zijn buik. Een aantal weken geleden had hij hier ook gestaan, in deze slaapkamer met kaarsen in de vensters, op enkele planken langs de muren en op de nachtkastjes. Toen had hij zich helemaal niet zo onzeker gevoeld als nu. Hij had in een soort overwinningsroes verkeerd en hij had willen opeisen wat van hem was.
      Dana had hem daarvan weerhouden. Ze had gezegd dat ze niet wilde dat hij haar aanraakte voordat ze er zelf aan toe was. De afgelopen dagen was hij steeds sceptischer geworden, er langzaam van overtuigd geraakt dat ze er misschien wel nóóit aan toe was.
      Maar zijn geduld had hem beloond. Dana had een beetje aan haar nieuwe omgeving kunnen wennen en ze had hem een nieuwe kans gegeven. Natuurlijk had hij dat met een korreltje zout genomen, maar net had ze toch zijn hand vastgepakt en hem meegenomen naar de slaapkamer.
      En daar stonden ze nu een beetje onwennig naast elkaar. Beiden waren ze stil, het enige wat Maddox hoorde was haar ademhaling en die van hem. Ergens in zijn achterhoofd spookte de vraag of ze dit écht wilde, maar hij stelde hem niet. Hij wilde het antwoord helemaal niet weten.
      Maddox liet zijn blik over haar gezicht dwalen. Ze keek hem niet aan, maar tuurde naar de grond. Er was geen vurig verlangen dat in haar ogen smeulde, zoals dat er vroeger was geweest. Maar haar onzekere houding liet hem ook niet koud. Ook dat wond hem op, alsof ze een maagd was die hem haar maagdelijkheid zou geven.
      Voorzichtig stak hij een hand naar haar uit en legde die tegen haar wang. Nog steeds keek ze niet naar hem op. Het deed hem denken aan een van de rollenspelen die ze vroeger hadden gedaan, toen ze zijn seksslaaf was geweest. Maar dit keer was het geen spel. Hij voelde nu haar onzekerheid, haar zenuwen. Hij voelde zijn eigen zekerheid en zijn eigen zenuwen.
      ‘Wat wil je dat ik doe?’ vroeg hij, zijn stem hees.
      Hij hoorde haar slikken. ‘Zo-zolang je me maar geen pijn doet.’
      Haar woorden deden een doffe pijn door hem heen schieten. ‘Dat zal ik niet doen,’ beloofde hij. ‘Ik ga je nooit meer pijn doen.’
      Zijn vingertoppen gleden via haar wang naar haar nek en verdwenen daar in haar weelderige blonde haar. Hij bracht zijn gezicht dichter bij dat van haar totdat hun lippen langs elkaar streken. Zijn hartslag nam toe toen zijn tong die van haar aftastte. Al snel kolkte het verlangen door hem heen om haar uit te kleden. Zijn handen bewogen zich naar de zoom van haar shirt en hij trok het over haar hoofd waardoor hun kus even verbrak.
      In plaats van zijn lippen direct weer terug naar die van haar te brengen, keek hij naar het deel van haar lichaam dat hij net had onthuld. Zijn mond werd droog toen hij haar bovenlichaam zag. Ze leek iets meer een buikje te hebben gekregen en haar borsten waren ook groter dan hij zich herinnerde. Rond zijn kruis spande zijn broek aan toen hij zijn handen over haar schouders liet glijden en langs haar zijden naar beneden.
      ‘Je bent zo mooi.’
      Hoewel haar beha mooi om haar borsten sloot, was langer wachten een kwelling die hij niet aankon. Hij wilde zijn handen eromheen leggen. Hij schoof de sluiting los en trok het langs haar armen naar beneden. Een ongeduldige grom ontsnapte zijn lippen toen hij haar borsten vastgreep en ze kneedde.
      Even leek het alsof er een jammerkreetje over haar lippen kwam, maar toen hij haar afwachtend aankeek schoof ze haar handen onder zijn shirt. Hij sloot zijn ogen even terwijl haar vingers over zijn huid gleden. Kippenvel snelde weg vanaf haar aanraking.
      Ze trok zijn shirt over zijn hoofd en hij sloeg een arm om haar middel zodat hij haar naakte huid tegen die van hem kon voelen. Een trillerige zucht schoot over zijn lippen. Man, hij had nooit geweten dat hij haar zo gemist had. Het voelde zo goed om haar weer bij zich te hebben. Zo hoorde het. Zij was van hem en hij was van haar. Zo had het altijd al moeten zijn.
      Hij hield een arm om haar heen geslagen, de andere hand omvatte haar borst weer. Zijn lippen drukte hij tegen de huid vlak onder haar oor. Hij hoorde haar naar adem happen en glimlachte. Dat was niets veranderd. Hij wist precies wat ze lekker vond, hoe hij haar kon beminnen. Vanaf haar hals trok hij een spoor van kussen over haar rechterschouder naar haar borsten toe. Het was alsof hij haar hart tegen zijn lippen voelde bonken en hij greep haar steviger vast. Haar spieren spanden zich aan toen hij zijn tong langs haar harde tepel wond en hij zoog eraan totdat ze kreunde.
      Hij verplaatste zijn mond naar haar andere tepel, en hij voelde hoe haar handen zich onder zijn shirt bewogen en ze haar nagels in zijn rug priemde. Al kussend bracht hij zijn gezicht tot naar haar decolleté en liet zijn tong ertussendoor glijden. Daarna liet hij zich zakken, verder en verder, totdat hij op zijn knieën zat. Hij was bij haar broek aangekomen, die hij met een vlaag van verloren zelfbeheersing naar beneden rukte. Hij ademde zwaar uit toen zijn handen haar billen omvatten, stevig zoals hij ze herinnerde. Terwijl hij ze vasthield, tastte hij met zijn vingertoppen verder naar voren, waar hij verwachtte haar opwinding te kunnen voelen. Daar was haar string echter nog kurkdroog en een beetje verdwaasd keek hij naar haar op.
      Hoewel haar vingers door zijn haren streken, keek ze niet naar hem. Ze staarde met een lege blik naar de muur, haar gezichtsuitdrukking eerder benauwd dan in vervoering en de aanblik ervan was zo teleurstellend dat er iets in zijn borstkas uit elkaar knalde.
      Even stond hij op het punt om haar van zich af te duwen en naar haar te snauwen, maar hij bedacht zich en begon in plaats daarvan de rand boven haar string te kussen.
      Hij kende haar. Hij zou haar heus wel nat krijgen. Hij zou haar hiervan laten genieten, want zo was het voorbestemd.


Even een shout-out voor mijn nieuwe story, jullie zijn de beste als jullie hem even checken! De inleiding klinkt misschien een beetje lame maar het wordt echt een tof verhaal <3 De eerste twee hoofdstukken staan alvast online! ^^Klik!


Reacties (4)

 • Trager

  Oh shit, straks wordt hij woest als ze niet klaar is voor hem :/

  11 maanden geleden
 • NicoleStyles

  Ik weet gewoon niet wat ik van maddox moet denken, ik bedoel nu is wel oke maar over een paar maanden... wie weet? haha maar verder wel een goed stuk!

  11 maanden geleden
 • Sunnyrainbow

  Oké ik geef toe lezen dat hij voorzichtig doet is positief, maar het is een kwestie van tijd voor hij in oude trekjes vervalt vrees ik..

  11 maanden geleden
 • AmeranthaGaia

  Het voelt allemaal zo tegenstrijdig.
  Maddox bedoelt het een soort van... goed? Denk ik. Hij lijkt zich gerealiseerd te hebben dat hij echt moet veranderen als hij haar emotionele wonden ooit wil kunnen helen, maarrrrrrrr.... aan de andere kant....
  Blijft het een klootzak met sadistische en narcistische trekjes die mentaal niet in staat is een gezonde relatie te onderhouden en volgens mij die goede intenties niet lang vol zal kunnen houden.
  En Juice en Dana zijn zo lief samen........ dus, ik ben bang dat hij toch best wel heel erg dood moet. Sorry, Maddox. Het kan niet. Bye.

  Als Dana maar geen Stockholm syndroom krijgt of zo. Oh god... dat zou echt heel erg zijn.

  11 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen