HOOFDSTUK O25 – DELILAH JENSEN

Druk zitten we met zijn drietjes ons zorgen te maken over de outfit die we vanavond zouden gaan dragen. Mijn vriendinnen hadden enthousiast ingestemd om mee uit te gaan, en zodoende zitten we hier op mijn kamer. Het is inmiddels al half 12 en we hebben allemaal nog geen outfit en nog niet eens make-up op. Ik open mijn make-up koffer en doe bij mijzelf bruine oogschaduw, een wing eyeliner, oogpotlood, mascara, foundation, contour en highlighter op. Als finishing touch breng ik nog een donkerrode lippenstift op mijn lippen aan. Ook mijn vriendinnen pakken hun eigen make-up tas en beginnen zich op te maken.

Zodra onze make-up klaar is bekommer ik mij om de kleding. “Saar, deze staat goed bij je zwarte haar,” zeg ik terwijl ik een zwarte jumpsuit met diep decolleté naar haar toe gooi. Ze knikt goedkeurend en begint zich om te kleden. “Deze voor jou,” zeg ik als ik Rose een strakke witte broek toewerp met een zilver glanzend topje en een bijpassend zilveren jasje. Ook zij begint zich om te kleden. “En deze voor jou,” zeg ik als ik een simpel, maar toch elegant zwart cocktail jurkje naar Amara toe gooi. Wonderbaarlijk hebben we allemaal dezelfde maat, maar altijd als we uitgaan willen ze kleding lenen van mij. Zelf ga ik voor een lichtblauwe skinny jeans met gaten, een zwarte off the shoulder top, en zwarte enkellaarsjes met een grote, maar stevige hak. Zodra we onze outfits aan hebben showen we het aan elkaar, en we zijn het er overduidelijk mee eens dat de outfits goed uitgekozen zijn en bij ons passen. Als laatste doen we onze haren. Ik stijl mijn haren, waardoor mijn bruine lange haar nu zeker tot mijn onderrug komt. Gelukkig is het nog wel mooi om te zien, en niet zo dood van de onderkant. Ik buig even voorover, schud mijn haar los door er met mijn hand doorheen te gaan, en zwaai mijn hoofd dan weer naar achteren, waardoor het mooi in model valt. Een zoete parfum breng ik aan in mijn hals en op mijn polsen, en tevreden keuren we elkaar allemaal goed. Om precies half 1 gaat mijn mobiel over, en ik zie Tom op het scherm staan.
“We staan voor het hek met de taxi. Komen jullie?” Vraagt hij. “We komen er aan!” Zeg ik, en ik hang op. We trekken allemaal onze jasjes aan en nemen onze clutch mee en gaan dan naar buiten. Ik doe de deur op slot en loop naar het hek doe, die ik open en achter ons meteen weer sluit. De jongens staan netjes buiten het taxi busje om ons te begroeten. Zodra we dat gedaan hebben, gaan we naar de club. Hopend op een goede avond!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen