Foto bij Chapter 3

Op het vliegveld aangekomen neem je afscheid van je ouders, je kwam apart aan zodat je niet tussen alle enge stalkers door zou moeten lopen met de jongens, er waren natuurlijk wel een aantal jongens en meisjes die je herkende en foto's namen, een aantal durfde zelfs naar je toe te komen om met ze op een foto te gaan.
Van alle jongens hun familieleden was jij de populairste, je wist dat je er niet verkeerd uitzag en veel meiden probeerde je te kopiëren qua looks en stijl.
Natuurlijk was het een compliment, en zolang ze je niet thuis en op het werk lastigvielen maakte het je niet zo heel veel uit.
Je was ook al aan elke jongen op Jin na gekoppeld in de groep. Ze moesten eens weten hoe je werkelijk over ze dacht, heck no dat je daar een relatie mee begint.
"Wees voorzichtig, maak veel foto's en geniet met volle teugen, ondanks dat je ook moet werken, neem tijd voor jezelf" Je ouders gaven je tegelijk een knuffel.
"Dat komt goed mam, ik zal je elke dag een berichtje sturen" Je vader gaf je een kus op je voorhoofd en neus waarna hij weg werd getrokken door je moeder, waarna ze een kus op beide wangen gaf.
Ze keken je liefdevol en vol trots aan toen je omdraaide en richting de gate liep waar de jongens ook al waren.

"Sailor hierzo" m'n broer stond al als een klein kindje op en neer te springen toen hij me aan zag komen lopen.
"Tis te vroeg Seokjin, hou op" Je was al geen ochtend mens en de zenuwen om te gaan vliegen naar Amerika maakte je niet vrolijker. nadat je iedereen begroet had ga je voor je broer staan die gelijk beschermend zijn armen om je schouders slaat en zijn kin op je hoofd leunt.
"Heb je er zin in?" Vraagt Taehyung me dan terwijl hij op de lege plek naast hem wijst zodat ik kan gaan zitten "Ja, maar ben zenuwachtig, wil er niet echt aan denken" Hij slaat zijn arm om me heen en giechelt eventjes "Het komt allemaal goed Sail, wij zijn allemaal bij je, je zit trouwens naast mij de vlucht, Jin en Namjoon wilde speciaal naast elkaar en Jungkook en Yoongi ook" Ik schenk Taehyung een lief lachje, met hem kon ik het altijd wel goed vinden als we in 1 ruimte waren, maar hij was net al derest als een broer voor me.
Hij stopt een oortje in mijn oor en zet muziek op, we hadden redelijk dezelfde smaak, al maakte het me nu niet uit, het gebaar om me gerust te stellen kon ik alleen maar waarderen.
Ik keek naar mijn broer die met Yoongi en Namjoon stond te praten, soms zou ik zweren dat hij en Namjoon een relatie hebben, het bewijs soms op youtube, pinterest, twitter en instagram is soms heel overtuigend, zelfs voor mij, zijn eigen zusje.

"Tae? Mag ik eens iets vragen?" ik kijk Taehyung recht aan waarna hij een knikje geeft als teken om door te gaan "Zijn Jin en Namjoon een ding? alsin een relatie?" Hij kijkt me geschrokken aan "Als het al zou zijn is dat niet iets voor mij om op te antwoorden Sailor, dat zal je echt aan hem zelf moeten vragen" Hij schenkt me nog een lach en richt zich weer op z'n stripboek. Net als ik mijn hoofd op zijn schouder rust roept Yoongi ons bijeen
"Kindertjes.." begint hij waarna hij een verontwaardigde blik van Seokjin ontvangt "Ik ben nog altijd ouder als jou Yoongi, noem me geen kind alsjeblieft" "Maar je bent een big baby" geef ik snel als reactie wat luid gelach van de rest van de groep oplevert "Oppassen jij kleintje, ik kan je nu nog terug naar huis sturen" we kijken elkaar uitdagend aan "Alsog de rest dat toe zou laten" ik kijk met een engelen gezicht de groep rond waarna Jimin naar me toe komt rennen "NOOIT ik laat je niet weg sturen" ik schiet in de lach en blijf in zijn omhelzing staan.
"Dus, kinders" begint Yoongi weer "We hebben besloten dat we dezelfde kamergenoten hebben mochten er niet genoeg kamers zijn, dit moeten we dus van tevoren bespreken, Sailor jij krijgt een kamer net als ons dus jij zal mee moeten beslissen, ik kan je al wel vertellen dan Jin en RM op 1 kamer slapen mocht dit nodig zijn dus veilig bij je broer slapen kan niet." even kijk ik beledigd naar Jin "Wat, kies je hem boven mij? lekkere broer ben je zeg" hij kijkt me geschrokken aan waarna ik samen met Jimin in de lach schiet "Nee haha het is prima, het maakt niet uit met wie ik op de kamer slaap echt niet" Het is niet alsof we in 1 en hetzelfde bed liggen, dus het maakt me allemaal niks uit.
De vermoeidheid slaat toe en ik kruip dichter in Jimin zijn omhelzing, hij ruikt zo lekker, ik zo uren zo kunnen blijven staan.
Ik stond duidelijk te dagdromen want toen ik weer tot de realiteit werd gehaald zegt Hoseok blij "Dat is dan geregeld, Jin en RM, Jimin en Tae-Tae, ik met Yoongi hyung en Sailor met Jungkook" Ik kijk geschrokken richting de jongste van de groep, oh great, natuurlijk moet het zo uitpakken dat ik met hem een kamer deel als dit nodig is.
"Jungkook, pas er op, als je ook maar iets probeert, I will hunt you down" Met nog een zichtbare frons kijk ik naar Jin "Alsjeblieft zeg, als hij iets probeert dan zal hij nooit meer kindjes kunnen krijgen hoor, maar je maar niet druk" Jungkook kijkt me geschrokken aan wat gelach van de andere mannen oplevert, wat mij weer trots maakt, deze mannen zijn goed voor mijn ego dat weet ik wel.

Nadat ik mijn haar los heb gedaan en wat met mijn haar begin te spelen komt Jin weer bij me staan "Sail beloof me 1 ding, begin geen relatie met 1 van de jongens, ik leef met ze samen en geloof me je wilt het niet" ik kijk hem geamuseerd aan "Jin, trust me, ik heb geen interesse in geen van deze mannen" waarna hij me in m'n wangen knijpt "Je blijft m'n kleine zusje en ik zal je moeten beschermen tegen dat soort figuren" Ik zie mijn kans en gooi de vraag gelijk in zijn gezicht die mij al even dwars zat "Jin, ik oordeel niet en misschien zie ik het echt fout, maar jij en Namjoon? hebben jullie iets?" hij kijkt me geschrokken aan en begint hard te blozen "Sail alsjeblieft doe me dit niet aan" ik kijk hem niet begrijpend aan "Hyung wees gewoon eerlijk, ik ben je zusje en zal altijd van je houden, het zou niks veranderen echt niet ik beloof het" hij schud z'n hoofd "Okee, ja er is iets, maar niets officieel nog, we mogen niet te klef worden in het openbaar, daarom als we de kans krijgen samen in een kamer te slapen dan doen we dat, dan hebben we onze privacy en kunnen we ongestoord praten" nadat ik een kus op zijn wang heb gedrukt knijp ik op mijn beurt in zijn wang "Tuurlijk Jin, alleen praten" ik schenk hem een knipoog en loop weer richting Taehyung die ondertussen vergezeld is door Jungkook en Jimin.

Reacties (1)

  • Ohorat

    oof, my namjin heart wordt hier zomaar gevoed! YESSS!
    Kijk uit naar de volgende hoofdstukken!
    JUNGKOOK YUUU

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen