Foto bij Chapter 4

Je waren ondertussen in het vliegtuig gestapt en de zenuwen gierde door je lijf, je had wel eens eerder gevlogen maar nog nooit zo ver weg.
Je zit in je stoel en kijkt zenuwachtig het raampje uit, je speelt ondertussen met je haar en bijt op je lip, met als gevolg dat deze begint te bloeden.
"Sailor, relax het komt echt goed" Taehyung pakt met zijn duim je lip vantussen je tanden terwijl hij je bezorgt aankijkt.
"Sorry ik ben gewoon een beetje bang voor de lange vlucht" je pakt zijn hand vast en kijkt hem geruststellend aan "Ik zal proberen mijn zenuwen te beheersen, ik beloof het, maaaaar dan moet je me wel afleiden" Ik geef hem de liefste blik waardoor hij in de lach schiet.
"Prima" er verschijnt een brede grijns op zijn gezicht, ohnee wat heb ik nou gedaan
"Hoe vind je het om met Jungkookie op 1 kamer te slapen als we kamers delen?" een geïrriteerde zucht verlaat mijn mond "ugh, prima, het is alleen maar om te slapen" Door mijn opmerking schiet hij weer in de lach "dat hoop je iniedergeval. Oh my gosh deze man, ik draai me snel weer om en kijk uit het raam, ik zet mijn muziek aan en sluit mijn ogen waarna ik al snel inslaap val.

Ik werd wakker omdat mijn afspeellijst afgelopen was, maar ik had nog geen zin om te laten merken dat ik wakker was dus hield mijn ogen gesloten
"Hyung ik weet niet of ik wel met haar op 1 kamer kan slapen, ze vind mij niet aardig en je weet hoe zenuwachtig ik rond haar ben" 1 mondoek schiet omhoog, ha goedzo dat je niet weet hoe te gedragen als je bij me bent, dan zal je niks proberen ook.
"Kookie het komt wel goed, je bent alleen in dezelfde kamer als je slapen.... en douche, oh Kookie wacht maar af allemaal, wie weet gebeurt er nog wel iets" Echt ik kon die man nu zijn nek wel omdraaien, wat kan hij vervelend zijn zeg.
"Ik weet het niet hoor hyung" op dat moment besluit ik me om te draaien en langzaam mijn ogen te openen om direct recht in die van Jungkook te kijken, wat ik niet had verwacht was dat ik een schok door heel mijn lichaam voelde gaan, we bleven elkaar een aantal seconden aanstaren voordat Taehyung zijn keel schraapte "Dus, ik ga even naar het toilet" en weg was ie, en nu? zit ik opgescheept met dat verwende irritante mannetje. Ik zucht geërgerd en draai m'n hoofd weer richting het raampje.
Ik besluit nog even een anime serie te kijken op mijn iPad, de jongen naast me totaal negerend, wat me weer een rot gevoel opleverde, ik kijk hem zuchtend aan "Zin om mee te kijken?" in de hoop dat ie nee zei probeerde ik zo beleefd mogelijk te zijn "Nee hoor Sailor, ik ga terug naar mijn stoel" hij staat op en rent bijna weg, pff best, zal nog eens aardig tegen je doen.

De vlucht ging nog redelijk snel voorbij, ik heb iedereen zoveel mogelijk genegeerd en ontlopen, bij het uitstappen van het vliegtuig liep ik naast Jin die een arm om mijn schouder had geslagen. op het vliegveld was het druk, en er waren natuurlijk ook veel armys die stonden te wachten op hun idolen. Ik zette mijn capuchon op en verstopte me nog iets meer in de greep van Jin, de koffers werden geregeld door het personeel waardoor wij direct door konden lopen naar de auto waarmee we naar het hotel gebracht werden.
"Dit is een hotel waar we kamers delen, ik geloof niet dat we veel in aparte kamers zullen zitten, we zouden uiteindelijk nog wel eens van kamergenoten kunnen wisselen mocht het echt niet gaan" dit laatste zei hij bijna direct naar mij, ik schonk hem een knikje en een kleine glimlach.
In de auto zat ik tussen Yoongi en Jin in, Jin keek uit het raam en Yoongi zat op zijn telefoon een spel te spelen, pfff gezellig dit.
Gelukkig duurde de rit niet lang en kwamen we al snel bij het hotel aan waar we vriendelijk ontvangen werden door het personeel "Goeiemiddag, uw bagage staat al in de aangegeven kamers, er liggen nummers bij de telefoon om roomservice of iets dergelijks te bestellen, als u over iets niet tevreden bent ligt er een nummer bij van de receptie, wij zullen er dan alles aan doen het zo snel mogelijk op te lossen" De jonge vrouw keek de groep rond en rustte haar ogen op mij, ik durf te wedden dat ze me een boze blik gaf.
Ik schonk er niet veel aandacht aan, ik wilde alleen maar naar de kamer en een douche nemen.
"Kom Sailor" Jimin haalt me weer uit gedachte en pakt me bij de hand, hij verstrengeld onze vingers en we lopen met de groep naar de liften waar we bijna direct in kunnen stappen, Jungkook had onze kamersleutel dus daar hoefde ik me geen zorgen meer over te maken. Als we bij de kamer aankomen geeft Jimin een kusje op mijn hand "Succes jullie 2, probeer elkaar niet te vermoorden" duidelijk als een grap bedoeld maar ik kon het niet laten om nog een opmerking te geven "Sorry ik kan echt niks beloven" Ik duw Jungkook bijna de kamer in en wil al naar het bed lopen, we houden allebei halt, WAT 1 bed:Onee nee nee nee dat kan niet, ik slaap wel op de bank
"Ik slaap wel op de bank Jungkook, dan hoeven we geen bed te delen" zeg ik terwijl ik naar het bed wijs.
Hij lacht eens lief en kijkt me aan, even kwam er weer een schokje door mijn lichaam "ik bijt niet Sail, we willen allebei lekker slapen, slaap gewoon in het bed naast me" ik bijt eens op mijn lip en kijk van het bed naar hem, en weer terug "Aaah ik weet het niet Jungkook, ik voel me daar niet gemakkelijk bij" ik had nog nooit in 1 en hetzelfde bed als een man gelegen.

Hij pakt m'n hand vast en knijpt er eens geruststellend in "Ik zal niks doen, bovendien het bed is groot genoeg voor ons allebei, het is onzin om 1 van ons op de bank te laten slapen, helemaal aangezien we hier een week zitten" Hij stapt naar de bank toe en ploft neer mij naast zich trekkend, waarna ik hem geschrokken aankijk "uhmm okee, maar geen funny business mister" hij haalt z'n vinger door m'n haar en kijkt me weer recht in de ogen aan "beloofd, je hebt m'n woord"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen