Foto bij Hoofdstuk 61

ik heb geweldig nieuws! gemiste dat denk ik. ik heb geen idee wat jullie er van zullen vinden.
ik heb namelijk deze donderdag nacht een computer marathon!!!!! gezellig heel de avond met vriendinnen en vrienden op de computer gamen en weet ik veel wat nog meer. Waarschijnlijk ook heel wat Quizlet tussendoor. dus verwacht maar vrijdag ochtend heel wat stukjes.
Die game avond word op school gehouden van donderdag avond 8 uur tot en met vrijdag ochtend 7 uur, dus we zullen zien hoe ver ik kom en hoe wakker ik nog ben.(yeah)(hoera)(typing):D

Ik kom happend naar lucht boven water en kijk paniekerig om me heen. Ik zie dat Draco langs me zwemt en ik kalmeer een beetje. De jongen kijkt me angstig aan en ik glimlach zwak naar hem. Ik pak de jongen zijn hand vast en begin hem mee te trekken naar het Applaus en het gejuich.
‘Het is goed Draco. Het was maar een opdracht.’ Zeg ik zacht. Zodra ik eindelijk de trap in zicht krijg duw ik de jongen als eerste er op af. Hij is mijn opdracht hij moet als eerste en veilig aankomen. Net als ik een van de treeën wil vastgrijpen voel ik dat er iets om mijn enkel word gewikkeld. ‘Draco!’ piep ik en word naar beneden getrokken, terug het water in. ik kijk naar beneden en zie dat er een plant strak om mijn enkel zit gewikkeld. Het ding snijd pijnlijk in mijn enkel. Ik wist het! Het kon toch niet zo makkelijk zijn. Ik voel dat een andere plant zich ook me heen wikkelt en ik kijk er naar. Een zwaar overspoeld mijn lichaam. Ik heb lucht nodig! Ik kijk naar mijn stok en weet niet meer wat ik er mee moet. De druk op mijn hoofd word steeds erger en helder na denken kan ik niet meer. mijn spieren voelen slap en nutteloos. Ik zie luchtbelletjes uit mijn mond ontsnappen. Ik voel de laatste beetje kracht in mijn lichaam. Ik grijp mijn stok stevig vast en mompel en denk aan een spreuk. Ik heb geen idee wat hij doet maar ik voel mezelf naar boven drijven. Zodra ik boven ben spuug ik het water uit en hap ik naar lucht. Ik kijk zoekend om heen en zie de trap. Ik gijp hem vast en trek mezelf met mijn laatste beetje kracht het water uit. uitgeput laat ik mezelf op de houtenplanken zakken en sluit ik mijn ogen. Moeilijk haal ik adem en hoest ik even. Ik voel dat twee sterke armen die me vastpakken en een deken om me heen slaan. Ik zucht dankbaar door het beetje warmte. Ik ben er helemaal klaar mee!
‘Ze is onderkoelt.’ Hoor ik de bekende stem van Draco zeggen. Ik voel hoe ik bij de jongen word weggetrokken en een zacht vermoeiend kreuntje verlaat mijn mond. Laat me met rust! Laat me gewoon slapen!
‘Wat doe je hier nog Malfidus. Je bent hier niet gewenst!’ Hoor ik een van de tweeling schreeuwen. Al dat geschreeuw, gepraat en gesnauw bezorgd me koppijn. ‘Ik snap niet eens waarom jij daar in het water lach. Je haat haar! Doe niet alsof je om haar geeft. Jij geeft om niemand anders dan alleen je zelf.’ Schreeuwt de jongen veder. Langzaam kruipt het laatste beetje energie uit mijn lichaam en laat ik mezelf slap worden. ik hoor dat er iets over de puntentelling word geroepen, maar ik krijg het al niet meer mee.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen