Foto bij Hoofdstuk 63

Tranen stromen als watervallen over mijn wangen. Hij weet niet hoe moeilijk het is. Een snik geluid verlaat mijn mond en vlug veeg ik mijn tranen weg. Wat ben ik toch zwak! Ik ga de hoek van de gang om en bots hard tegen iemand op. Ik voel achterover en kom met een klap op de grond terecht. Een kreun verlaat mijn mond en daarna nog een paar snikken. Als gevolg lopen de tranen ook weer over mijn wangen en zucht ik zachtjes.
‘Kijk toch uit waar je loopt, vies Modderbloedje!’ Gromt een bekend koude stem. Verbaast kijk ik op en zie Draco voor me staan. De jongen kijkt me aan en zijn lege grijze ogen beginnen te glinsteren. ‘Je bent wakker!’ zegt hij verbaast waarop ik knik. De jongen schut verbaast zijn hoof en trekt me dan omhoog. Hij bekijkt me van top tot teen en trekt me dan in een stevige omhelzing. ‘Het spijt me.’ fluistert hij zachtjes. door mijn tranen heen begin ik zwak te lachen.
‘Het is niet erg.’ Mompel ik zachtjes en grijp met mijn hand naar zijn witte blouse. Ik zucht en druk mezelf nog dichter tegen de jongen aan. Ik hou van hem! ik kan het gewoon niet meer ontkennen. Ik hield van Carlo, maar wat ik voor deze jongen voel is tienduizend keer zo sterk. Ik laat de jongen voorzichtig los en kijk hem aan. Ik staar in zijn prachtig ogen en buig mijn hoofd dicht naar dat van hem. voor ik nog iets kan doen heeft de jongen zijn lippen op die van mij gedrukt. Ik voel hoe er een glimlach op mijn gezicht verschijnt en kus de jongen terug. Ik weet het honderd procent zeker. Ik hoe van hem en ook alleen van hem! ik voel zijn armen om me heen en hij trekt me dicht tegen zicht toe. Langzaam laat ik hem los en laat mijn hand naar zijn wang glijden. De jongen bekijkt me onderzoekend en angstig. Bang dat ik bij hem weg wil rennen. ‘Ik hou van je.’ Fluister ik zachtjes. de jongen kijkt me met grote ogen en laat dan een van zijn mooiste glimlachen op zijn gezicht verschijnen. Ik buig naar hem toe en druk mijn lippen weer op die van hem. dit moment mag van mij voor eeuwig duren.

Vertel me alsjeblieft wat jullie er van vinden!!

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen