Dood door geliefden geschreven door CamiXx.

‘Kan je niet verdwijnen?’ Haar stem, zacht en lief, staat in groot contrast met de betekenis van de woorden. Hoe mooi haar zangerige stem ook klinkt, hoezeer ik me telkens verheug naar haar aanwezigheid, op dit moment wil ik ze niet horen. Ik wil niet weer horen hoe hard ze afziet, hoe zwaar het leven nu voor haar is sinds ik hier lig. Waar is hier? Daar ben ik zelf niet helemaal aan uit. Het beeld dat ik heb gevormd is niets meer dan een creatie van mijn eigen fantasie, gevoed door beelden op tv en vage herinneringen. Ik lig in een bed gekluisterd door mijn onvermogen om te bewegen. Ik adem, niet vrijwillig. Mijn hart klopt, mijn hersenen werken, niet genoeg. (Lees verder)

én

Deumos geschreven door Douleur.

Het begon drie weken geleden in een klein dorpje in China. Een man verdween in het niets. Weg, foetsie. Midden op de dag. Niemand wist hoe het kon en waar de man heen was. Er brak paniek uit en de inwoners van het dorpje vertrokken.
China en de rest van de wereld waren niet zo onder de indruk. Bijgeloof, nonsens, verbeelding waren enkele uitspraken die er over werden gedaan.
De volgende dag gebeurde hetzelfde in Duitsland, toen Canada, Mexico, Nieuw-Zeeland en Rusland. De wereld die alles eerst had weggelachen raakte in paniek. Niemand wist waar de mensen heen gingen en of ze terug kwamen. Niemand was veilig. Mensen verdwenen uit hun huis, in de supermarkt, op hun werk en er verdwenen zelfs kinderen uit scholen. (Lees verder)

én

Bad Liar geschreven door Tefnut. (Niet meer beschikbaar.)

Het nieuwe thema is 'psychisch'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen