Overview
Title: Mid-Season Trailer (Christmas Special)
Release Date: 26 December 2018
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note: Fijne kerst en alvast een gelukkig nieuw jaar aan mijn To The Max Lezers <3
Hier een kerst special: een trailer voor de tweede helft van To The Max.

Het zal verwarrend zijn, maar dat is ook de bedoeling om je nieuwsgierig te maken naar hoe het verder gaat aflopen:P

Veel plezier met de trailer én over ongeveer iets dan een maand zal episode 1x10 al online komen te staan!!

Winterdawn
Mid-Season Trailer (Christmas Special)

Ruelle - Madness


Decoding ‘Sinéad’ completed!”, is in grote letters te lezen op het scherm van de telefoon die Jaxson in zijn handen heeft. Met een moeilijke blik op zijn gezicht, draait hij zijn hoofd nog eens om naar de laptop op de tafel. “Als het wat is wat ik denk dat het is …”, begint hij tegen zichzelf. “… maar dat kan toch niet?”. “REPORT: PASSPORT ACTIVITY DETECTED!”, staat er in koeienletters op het scherm van zijn macbook.

“Je gaat toch niet terug naar Rusland, Jax?” Daniel kijkt de rechercheur met grote ogen aan. De Australische coureur staat op en kijkt zijn vriend aan. “Ik… Ik wil dat je verder gaat met het onderzoek. Ook al doe je dat buiten de IMPB om!”

“Kijk wat er met jou en meneer Verstappen is gebeurd! Dacht je nou werkelijk dat je deze zaak alleen kon oplossen!” Kwaad staat Jaxson op en loopt naar de deur van het kantoor. “Nooit, maar dan ook nooit zal ik Daniel Ricciardo in de steek laten om Max te vinden! Ik zal er dan ook alles, maar dan ook alles aan doen om Max terug te vinden voor zijn vrienden én familie!”

De waterstralen van de kraan zorgen er voor dat de inwerkende verf alles laat jeuken en het af en toe dan begint te branden, maar het is toch even door de zure appel heen bijten. Alles is bijna klaar om in werking te zetten.

Het zonnige en warme Nice verwelkomt de jonge rechercheur als hij zijn privéjet uit stapt. “Welkom in Monaco, eh Nice bedoel ik, mate!”, klinkt de vrolijke en breed glimlachende Australiër als hij het o zo bekende gezicht eindelijk tussen de medewerkers van het vliegveld kan zien.

Eenmaal bij de boerderij op het afgelegen stuk, lijkt het een helemaal verlaten omgeving.

“Feel the fury closing in, all the resistance wearing thin. Nowhere to run from all of this havoc. Nowhere to hide from all of this madness, madness, madness!”

Met een gun in zijn handen, loopt Jaxson voorzichtig elke ruimte in, maar na enige tijd is het complex echt leeg. Echter is een verbrande foto waar nog een klein deel van een dure jacht en Max er terug te zien.

“No worries dat ze ooit achter de waarheid gaan komen.” Een voldane glimlach siert het gezicht van de man. “Iets is niet juist aan deze hele ontvoering.” “Shit, shit, shit!” Net toen Jaxson de kamer van de baas wilde inlopen, zat daar Sam weer. De blik van de baas was absoluut niet vrolijk en stond bijna op onweer.

Ergens op een grote jacht, wordt er een groot feest gegeven waarbij een heleboel mooie modellen uit Frankrijk, Spanje en Italië zijn uitgenodigd. “Wat zie je er weer bloedmooi uit Constance.”, het is dat de brunette inmiddels als ver onder de invloed van alcohol en drugs geen enkel moment meer mee krijgt die ze de volgende dag nog na kan vertellen.

De Honda motor ronkt het uit op het circuit van Australië. Voor er weg gereden kan worden, kijken ze elkaar nog eens aan terwijl ze beide voor het eerst of in een ander geval weer de baan op gaan.
“Wat dacht je in vredesnaam!”, vuurt de jonge rechercheur af. “I’m only human after all, I make mistakes, don’t put the blame on me!”

Reacties (1)

 • VampireMouse

  Ik ben een beetje in de war met al die verschillende stukken. Ben benieuwd hoe het verder gaat!

  2 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihi, dat was ook de bedoeling:PToch zitten er hints in:P

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen