Foto bij O3 - Confused - Riley

Die morgen word ik wakker van geklop op mijn deur. Voor ik überhaupt kan beseffen dat er wordt geklopt, wordt de deur opengedaan.
'Riley?' Ik zucht bij het horen van Louis' stem.
Geïrriteerd ga ik overeind zitten en kijk hem strak aan. De manier waarop hij tegen mij praat irriteert mij vreselijk. En ongevraagd mijn kamer in komen maakt me nog bozer. Zeker omdat het Louis is.
'Donder op, Louis. Dit is mijn kamer en hier heb jij niks te zoeken.'
Daar overval ik Louis mee. Hij kijkt me perplex aan. Er valt een stilte in de kamer. Ineens zijn de rollen omgedraaid. Hij had duidelijk niet verwacht dat ik zo zou reageren. Jammer genoeg herpakt hij zich en knijpt zijn ogen tot spleetjes. 'Als jij niet reageert dan kom ik gewoon binnen.' Ik rol met mijn ogen.
'Wat is er?' Het irriteert mij vreselijk dat Louis gewoon doet wat hij wilt. En schijt heeft aan privacy. Aan mijn privacy.
'Wil je niks tegen Austin zeggen over vannacht?' zijn stem klinkt nu een stuk rustiger en hij lijkt zelfs te aarzelen. Nieuwsgierig ga ik rechter op zitten en vouw mijn armen over elkaar. 'Waarom?' Een diepe zucht verlaat zijn mond. Hij wrijft over zijn hoofd en beweegt onrustig met zijn lijf.
'Gewoon, Riley. Alsjeblieft, zeg niks.' Zijn houding en stem maken dat ik in de war raak. Hij heeft iets mysterieus, het ene moment doet hij ontzettend boos tegen me en nu gedraagt hij ineens heel anders. Heeft hij dan toch een zachte kant? 'Je deed iets wat niet oké is hé'
'Het gaat je niks aan wat ik ging doen. Je zegt gewoon niks' Louis sluit mijn kamer deur en leunt er tegen aan. Zijn ogen strak op mij gericht. Ik bal mijn vuisten en stap uit bed.
'Ik schrik midden in de nacht wakker van een hard geluid dat uit jou kamer komt. Je gaat ineens weg, en dan mag ik niet vragen wat er aan de hand is?' antwoord ik kwaad. 'En dan vraag je mij ook nog om niks te zeggen?' 'Dat is raar, Louis. Heel raar' roep ik boos uit.
'Het gaat je geen fuck aan' roept hij kwaad terug. Langzaam loopt hij vooruit totdat hij vlak voor mij staat.
Louis is minstens een kop groter dan mij en ook een stuk breder. 'Jij moet goed begrijpen dat wij alleen huisgenoten zijn. Meer niet. Het gaat jou helemaal niks aan wat ik doe' sist hij kwaad.
'Je houd je mond' Hij wend zijn blik af en draait zich om naar de deur.
De stilte keert terug wanneer Louis mijn kamer deur achter zich sluit. Verbijsterd blijf ik achter. Het is wel duidelijk dat hij vannacht iets deed. Iets wat niet goed is.

'Wat was er net aan de hand met Louis?' vraagt Ella als ik even later in de keuken sta voor ontbijt. 'Oh niks we hadden een discussie, maar het is alweer opgelost.' antwoord ik rustig. Ik besluit niks over vannacht te zeggen. 'Hij is normaal niet zo geïrriteerd hoor maar ik denk dat hij nu gewoon erg moe is.' antwoord Ella terwijl ze thee water inschenkt. 'Ik hoop het.' van het aanrecht pak ik mijn zojuist gesmeerde boterham en neem plaats aan de eettafel. 'He Ell vertel eens, hoe was jou nacht?' Ze weet direct waar ik op doel want haar gezicht loopt rood aan. 'Oh, hij was zo lief. En hij neemt mij vanavond mee uit eten.' verteld ze met een grote glimlach. 'Awh wat leuk!' Voor mij is het al lang duidelijk dat die twee gek zijn op elkaar. 'Ik ben heel blij voor je Ella. Jullie passen echt bij elkaar.'

Reacties (2)

 • LokiofAsgard

  Austin en Ella zijn relationship goals!(H)
  Zo leuk dit! Ben benieuwd naar de volgende hoofdstukken!

  2 jaar geleden
 • IrisThePiris

  Ik vind het echt super! Leuke schrijfstijl en makkelijk te lezen, ga vooral zo door. Ik ben benieuwd naar de rest (:

  2 jaar geleden
  • RiverWild

   Dankjewel voor je reactie! Echt heel leuk om te horen! 😘

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen