Foto bij Proloog •

Two weeks earlier


'You slut!' Zijn grote hand komt als ijzer tegen mijn gezicht aan. Koud en hard. 'Jeremy! I didn't do anything with him...’ Voordat ik mijn zin kan afmaken komt de volgende uithaal al. Met een smak val ik voor zijn voeten neer. De tranen beginnen zich nu op te wellen in mijn ooghoeken.'Please, I love you, only you!’ Mijn stem is niks meer dan een fluistering.
Ruw tilt hij mij op en duwt mij vervolgens tegen de muur aan, zijn ogen staan donker en vol met woede. Ik wurm mij zo snel mogelijk uit zijn greep en ren naar de wc. Als ik eenmaal binnen ben draai ik de deur opslot. Even denk ik hier veilig te zijn. Jeremy bonkt hard op de wc. Alleen wordt het daarna stil. Te stil. Ik houd met al mijn kracht mijn vingers op het draaiding van de deur. Alleen Jeremy is te sterk. Ik voel hoe hij aan de buitenkant van de deur er aan duwt, om hem zo open te draaien.
Dan gaat de deur weer met een klap open. Ik kan net op tijd achteruit springen, zodat de deur mij niet raakt. 'You're mine now!’ Roept hij dreigend. Hij pakt mij bij mijn haren en trekt mij de woonkamer in. Daar duwt hij mij weer tegen de muur.
‘You’re mine! You hear me!' Ik ben van hem en dat weet ik maar al te goed. Zijn handen voel ik langs de binnenkant van mijn benen glijden.
'Jeremy not now, ple...' Hij antwoord met een klap in mijn gezicht. 'Don't go against me.' Waren zijn strenge woorden.
Hij scheurt mijn onderbroek kapot en doet vervolgens zijn gulp open. De pijn schiet door mij heen bij het binnentreden van zijn lul. Het is alles behalve voorzichtig. Het is een pijn die niet alleen fysiek is, maar ook een mentale pijn die onbeschrijfbaar is.
Tranen die maar blijven stromen, harde stoten in mij die maar niet lijken te stoppen. Zijn handen glijden ruw op en neer over mijn borsten. De koude muur achter mij laat mij sidderen of misschien is het toch de koude muur voor mij, mijn echtgenoot.
Nadat hij klaarkomt laat hij mij als grofvuil op de grond vallen. Vervolgens loopt hij naar de bank toe om te doen alsof er net niks is gebeurd.
Beschermend sla ik mijn armen om mijn lichaam heen, Was this how my life was going to be like?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen