Foto bij Hoofdstuk 84

‘Het Departement van Mastificatie.’ Zegt een stem als ik de lift uit stap. Ik loop door wat gangen en kom dan uit op een deur.
‘Lumus.’ Fluister ik en loop langzaam veder de kamer in. Om me heen zie ik overal profetie ballen. Ik loop de gang door en stop als ik geluid achter me hoor. Meteen draait mijn lichaam zich om.
‘Harry!’ Roep ik uit het niets en meteen komt er een jongen langs me staan. Het is Harry! Hij zet nog een stap naar voren en gaat dan ietsjes voor me staan. Voor ons staat er een gedaante met een zilver masker. Je ziet zo dat het een Dooddoener is.
‘Je moet eindelijk toch wel weten wat echt is en wat een droom is.’ Zegt de persoon en zet dan langzaam zijn masker af. De witblonde lange haren van de man vallen over zijn schouder en ik herken de persoon meteen als Lucius Malfidus. De vader van Draco is hier? Maar waarom droom? Ik weet dat dit een droom is!
‘Geef me nu de profetie.’ Gromt de man naar Harry. De jongen schut zijn hoofd en komt weer langs mij staan. Een schater lach vult mijn gehoor en een vrouw verschijnt er langs de man. De vrouw herken ik als Bellatrix van Detta.
‘Als je ons iets doet zal ik hem breken.’ Roept Harry naar de twee mensen voor ons waardoor Bellatrix opnieuw hard begint te lachen.
‘Baby Potter, houd wel van spelletjes!’ krijst ze. Terwijl Harry met Lucius veder praat kijk naar de gang achter me. Ik zie drie zilver maskers in de gang verschijnen en vlug kijk ik naar links en recht waar ook dooddoeners zijn verschenen. We zijn omsingeld! Langzaam stappen de dooddoeners dichter naar ons toe.
‘Ik heb veertien jaar gewacht. Ik kan gerust nog wel wat langer wachten!’ Schreeuwt Harry. ‘Nu!’ schreeuwt hij dan naar mij.
‘Paralitis!’ Schreeuwen ik De meeste Dooddoeners vliegen vijf meter naar achter en meteen ren ik weg. Eerst ren ik nog langs Harry, maar uit het niets is hij verdwenen. Ik draai me om maar ik zie niemand. Shit ik ben hem kwijt! Uit het niets komt er iets op me af en word alles voor mijn ogen zwart.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen