Foto bij 013 - Rebel

Rebel liep met haar vriendinnen het terrein op richting het clubhuis. Ze haakte haar arm door die van Freddie, toen ze merkte dat haar vriendin wat langzamer begon te lopen.       Ergens kon ze het wel begrijpen. Ze vroeg zich af hoe zij het zou hebben gedaan als ze in Freddies schoenen had gestaan.
Ze zag Jax en Opie staan roken bij de picknicktafel. De eerste grijnsde scheef, terwijl hij haar ongegeneerd van top tot teen bekeek. Een warm gevoel welde in haar op en ze moest zelfs een beetje moeite doen om zich staande te houden op haar hakken. Er was echter wel meer nodig dan een scheve grijns om haar van haar stuk te brengen. Zijn woorden gingen even door haar hoofd heen.
'Als ik jou zie heb ik niet alleen zin om mijn middelbare schooltijd te beleven.'
      Met een elleboogstoot haalde Freddie haar uit haar gedachten vandaan, met een boze blik haar voet optrekkend. Blijkbaar was Rebel op haar teen gaan staan.
      'Sorry,' fluisterde ze met een grijns. 'Maar ik moet nog steeds wennen aan al die hete mannen hier.'
      Ze wierp even een blik op Opie, die naar Freddie keek. Het leek voor hem een uitgelezen kans om haar van top tot teen te bekijken. Ze dacht zelfs zijn adamsappel even op en neer te zien gaan.       Hij zette meteen het flesje bier aan zijn mond en nam een slok.
God wat moest die gozer het moeilijk hebben. Rebel grijnsde, maar die grijns verdween meteen toen Gemma hen bij de deur staande hield.
      'Alexis, schat kom toch binnen,' zei Gemma liefjes, terwijl ze haar een kus gaf. 'Als je het straatvuil maar buiten laat staan.'
      Rebel zuchtte. 'Kom op. Ik heb echt een zware tijd achter de rug en zij zijn de enigen geweest die mij daar doorheen hebben gesleurd. Ik zou het echt zeer waarderen als je ze gewoon naar binnen liet.'
      'Het gaat mij om dat daar,' zei ze bits, terwijl ze naar Freddie knikte alsof ze een zwerfhond was die om eten aan het bedelen was. 'Zij komt er niet in.'
      Toen Freddie haar ogen neersloeg, kneep Rebel stevig in haar arm, waarop ze meteen weer opkeek.
      'Gemma, alsjeblieft,' mompelde Rebel.
Het stoom kwam nog net niet uit haar oren, maar uiteindelijk draaide ze zich om en liep ze terug naar binnen, een wolk van haat achter zich latend.
      'Nou, dat ging gesmeerd toch?' grijnsde Rebel, terwijl ze Freddie en Echo naar binnen sleurde. De moed leek bij die eerste steeds dieper in de schoenen te zinken.
      'Hé schoonheid!' riep Tig, waarna hij naar haar toe liep en haar stevig omhelsde.
      Ze zag Gemma even naar haar kijken. Het was een ontstemde blik, maar Rebel trok zich daar niet zoveel van aan. Ze wist dat Gemma Tara ook haatte, dus misschien moest ze die maar gaan sarren vanavond en een beetje met Jax aanpappen. Dan was ze vast meteen beter gehumeurd.

Na een seintje van Gemma, namen ze allemaal plaats aan de perfect gedekte tafel. Tig griste haar bij haar arm en zorgde dat ze naast hem kwam zitten. Hij wierp haar een waarschuwende blik toe, nadat haar blik naar Tara was afgedwaald. 'Gedraag je.'
      Ze bromde wat onverstaanbaars en glimlachte toen ze zag dat haar vriendin naast de prospect was komen te zitten. Ze wiebelde veelbetekenend met haar wenkbrauwen, waarop Freddie nukkig de andere kant op keek.

Gemma tikte met een lepeltje tegen haar glas en trok zo de aandacht naar zich toe.
      'Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie komst, uitzonderingen daar gelaten. Ik hoop dat dit een gezellige avond wordt en dat het eten jullie mag smaken.'
Zodra ze weer zat, begon iedereen aan het eten dat over de tafel stond verspreid.
      Rebel zag dat Freddie met de prospect in gesprek was en ze leek het enigszins naar haar zin te hebben. Dat zorgde ervoor dat Rebel ook wat meer op haar gemak zat.
      'Proost, lieffie,' zei Tig, waarna hij haar bierflesje aantikte en er een flinke teug van nam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen