Foto bij Hoofdstuk 89

Zodra ik mezelf weer kan ik bewegen ren ik richting Loena en Ginny. Ze kijken me verbaast aan, maar zodra ze mijn gezicht zien knikken ze en rennen ze met me mee. Ik hoor dat nog iemand ons volgt en ik zie achter ons Marcel rennen.
‘Kamer!’ roep ik naar de drie en meteen schiet ik mijn kamer in. Alle drie volgen ze me naar binnen en voor ik de deur kan dicht gooien komt er een groepje Zwaderaars de kamer in rennen. Ik Grom als een van de Zwaderaars vastpakt. Woedend draai ik me naar de persoon toe en zie ik dat het Benno is. Ik probeer mezelf uitzijn greep te bevrijden, maar het is een hopeloze poging. De jongen is veel te sterk voor mij. De deur van het kantoor van Omber staat open en ik word naar binnen geduwd. Ik word nog steeds stevig vastgehouden door Benno. Ik trek nog een keer met mijn arm maar het is tevergeefs. Ik zucht en stop mijn pogingen om los te komen uit zijn greep. Boos kijk ik de kamer rond en zie dat de rest er ook staat. Zelfs Ron, Hermelien en Harry. Hermelien en Harry worden losgelaten door twee andere Zwaderaars en door Omber mee naar buiten gevoerd. Ik kijk naar alle Zwaderaars in de ruimte en ontdek Draco die Ginny vast houd. De jongen kijkt me verdrietig aan maar ik schut mijn hoofd naar hem. Ik voel een hand naar mijn billen glijden en dat er in word geknepen. Ik sis zachtjes, draai m en kijk naar een sluw kijkende Benno. Hij buigt zijn hoofd richting dat van mij en vlug went ik mijn gezicht af. Ik hoef zijn lippen niet! Ik voel twee warme lippen in mijn hals en ze begin zachtjes te zuigen op de plek. Ik voel mijn ogen branden en weet dat ik ze niet kan tegen houden door de verschillende emoties door mijn lichaam razen. Ligt trillend staar ik voor me uit. Ik kijk naar Draco en de jongen boos naar zijn beste vriend en dan naar mij. Ik voel een van Benno zijn handen over mijn heup glijden en langzaam glijd zijn hand nog veder naar boven richting mijn borsten. Ik probeer mezelf opnieuw loste trekken maar het lukt niet. zodra zijn hand op mijn borst licht houd ik het niet meer en trap op zijn voet. De jongen laat me meteen los en meteen draai ik mezelf om. Benno kijkt me aan en ik maak van mijn handen een vuist en haal naar hem uit. Zodra mijn vuist zijn wang raakt valt de jongen op de grond en draai ik me weer om.
‘Dat is Privé, klootzak.’ Sis ik zachtjes. Ik zie dat Ginny Draco een stomp in zijn maag geef en verbaast en geschokt laat de jongen haar los. Ik loop op de jongen af en pak hem bij zijn kraag vast en sleur hem met me mee naar buiten. ‘Verraad klein draakje nu zijn eigen vriendin?’ Vraag ik de jongen die angstig zijn hoofd schut. Ik adem diep in en uit en kijk de jongen aan. ‘Je krijgt nog je verdiende loon. Erger dan twee zwarte ogen die je aanstaren.’ Sis ik naar de jongen die vlug knikt. ‘Nu weg wezen voor ik jou ook een stomp verkoop.’ Zeg ik waarop hij knikt en bij me vandaan rent. Samen met Ron, Marcel, Ginny en Loena ren ik de school uit richting het verboden bos. Voor we het verboden bos in kunnen rennen zien we Harry en Hermelien al.
‘Hoe zijn jullie vrijgekomen?’ vraagt Harry waarop vlug mijn hoofd schut.
‘Nu niet we moeten naar Sirius.’ Zeg ik waarop iedereen knikt. ‘We kunnen de Terzielers vragen?’ vraag ik ze waarop ik Loena enthousiast zie knikken.

Reacties (1)

  • LarryNiam

    Mooie hoofdstukjes weer:)
    Alvast een gelukkig nieuwjaar<3

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen