Even een waarschuwing vooraf: jullie zijn inmiddels wel wat gewend van mij, maar ik vind dit hoofdstuk echt walgelijk dus voor mensen die getriggerd zijn bij rape-scènes: dit verhaal is ook nog prima te volgen zonder dit hoofdstuk. Maar voor Alex' ontwikkeling wilde ik het toch uitschrijven.

Nooit eerder had Miles zoiets gevoeld. Hij overheerste haar, hij had macht over haar. Hoewel ze een grote bek had, bleef het maar bij woorden. Want nu zat ze toch echt voor hem op haar knieën. Hij liet zijn broek en boxer zakken. Zijn telefoon hield hij nog steeds in zijn handen, de video kon hij ieder moment naar Clay sturen. Ze was niet achterlijk, zodra ze dacht dat het gevaar geweken was zou ze daar haar voordeel mee doen.
      Met een voldane grijns keek hij op haar neer. De gedachte dat zich straks óók nog een orgasme bij dit machtige gevoel zou voegen, wond hem direct op.
      ‘Dat je dat uit je broek durft te halen zeg,’ snoof ze. Ze keek naar hem op, een hatelijke blik in haar ogen. ‘Geen wonder dat je er iemand toe moet dwingen om eraan te zuigen.’
      Miles klemde zijn kaken op elkaar. Hij wist dat haar spot alleen uit wanhoop voortkwam, maar alsnog haatte hij haar erom. Ze moest haar gore teringbek houden en gewoon doen wat haar werd opgedragen.
      ‘Genoeg gepraat,’ gromde hij. Zijn hand schoot naar voren en griste de pluk haar aan de rechterkant van haar hoofd vast. Met een ruk trok hij haar naar zich toe. ‘Gedraag je als de hoer die je bent.’ Met zijn vrije hand zette hij de recording knop aan en richtte naar beneden.
      ‘Wat? Ga je dit fucking zitten filmen?’
      Haar stem sloeg over, de wanhoop keerde terug, en hij werd er nog geiler van. ‘Je bent een lelijke hoer, beter dan met mijn lul in je bek ga je er nooit uitzien. Een souvenirtje, tegen de tijd dat je ligt weg te rotten tussen een paar struiken. Kan ik me er later nog een keer bij aftrekken.’ Hij gaf opnieuw een ruk aan haar haren, wat hem een grom opleverde. ‘Als je nog een woord zegt dan verstuur ik het filmpje.’
      Ze moest opschieten. Ze waren hier niet helemaal alleen en hoewel Rat alleen eten had langsgebracht, zat hij niet op een ommetje van hem of die Mayan te wachten. Hij dacht zich er wel uit te kunnen lullen nu Shane toch al met een andere Son had gebekt, maar hij hield de boel liever stil totdat hij haar zat was.
      Tevreden trok hij een mondhoek op toen haar vingers zich om zijn lul sloten en haar lippen daarna volgden. God, dit was lekker. Al na een paar likken en een goeie partij zuigen schoot er een kreun over zijn lippen. ‘Fuck wat doe je dat goed. Ik wist wel dat die hoerensmoel geoefend was. Heb je dit je Puerto Ricaanse vriendje echt ontzegd? Damn, hij gaat jaloers worden als hij dit ooit ziet.’
      Haar ogen schoten omhoog, nog steeds brandend van haat. Toch ging ze met een strak gezicht door, en hij voelde hoe zijn ingewanden zich samenwrongen. Hij wilde haar breken. Hij wilde dat ze fucking zat te janken terwijl ze hem pijpte, maar ze wekte de indruk alsof dit amper een big deal voor haar was.
      ‘Je vindt het lekker hè?’ gromde hij.
      Toen ze hem opnieuw een ijskoude blik toewierp, stak hij gefrustreerd zijn telefoon weg en greep haar hoofd met beide handen vast.
      ‘Ik wil niet dat je ervan geniet,’ gromde hij en hij sloeg haar hoofd tegen de muur van het warenhuis aan. ‘Ik wil dat je jankt, ik wil dat je smeekt.’ Terwijl hij haar gezicht vasthield, stootte hij in haar mond. Haar ogen sperden zich open hij voelde haar weerstand. Opnieuw ramde hij zichzelf haar mond in, verder haar strot in zodat ze ineenkromp en kokhalsde. Eindelijk zag hij tranen in haar ooghoeken verschijnen. Opnieuw kokhalsde ze, en even fantaseerde Miles hoe het zou zijn als ze stikte door zijn lul. Was dat geen mooie dood? Hij lulde zich daar wel uit, vertelde de anderen wel dat ze hem had aangevallen toen hij had ontdekt dat ze een wijf was.
      Plotseling klemde ze haar kaken op elkaar. Pijn vlamde door zijn lul en in een reflex gaf hij een klap tegen haar wang.
      ‘Flik dat nog één keer en je hangt ook,’ siste hij, terwijl hij de tranen weg knipperde. ‘Nou, maak het af.’
      Ze probeerde iets terug te zeggen, maar dat ging niet.
      ‘Niet praten,’ fluisterde hij. ‘Pijpen.’
      Hij streek een pluk haar achter haar oor en ving een traan op. Het zien ervan gaf hem zoveel voldoening dat de pijn in zijn zaakje weer verflauwde. Ze deed wat hij zei. Hij begroef zijn nagels in haar hoofd toen de spanning zich opbouwde. Toen hij bijna kwam, kon hij zich niet beheersen. Hij greep haar gezicht weer vast en neukte haar in haar bek totdat hij met een luid gekreun klaarkwam. Hijgend greep hij haar bij de keel vast en kneep erin.
      ‘Fuck, dat was lekker. Dat gaan we vaker doen.’

. . .


Alex zat op haar knieën in het gras en gaf over. Haar keel voelde rauw, slikken deed onwijs veel pijn. Tranen brandden in haar ogen, maar ze probeerde ze nog steeds te bedwingen. Die voldoening wilde ze hem niet schenken. Daar was het hem allemaal om te doen geweest.
      Ze spuugde en veegde haar mond af. ‘Je hebt zeker geen kauwgom bij je?’
      Vanuit haar ooghoeken zag ze hem verstarren. Wat had hij gedacht? Dat ze de rest van de avond huilend op de grond ging zitten? Dat plezier ging ze hem echt niet geven. Ze beet zich vast in haar haat, dat was de enige manier waarop ze dit kon volhouden. De uren aftellen totdat ze hier weg konden gaan, totdat ze hem kon laten boeten… de fantasieën daarover waren het enige wat ervoor zorgde dat ze niet instortte.
      Ze stond weer op. Haar benen trilden. Ze moest hier nog zeker twaalf uur met hem doorbrengen. Hij was echter degene die een paar stappen bij haar vandaan was gaan staan en in de verte tuurde. Een knagend gevoel kwam opzetten. Was dit de moeite waard om haar geheim te bewaren? Of zou hij nu alsnog het filmpje naar Clay sturen? Ze dacht niet dat hij die troef zomaar uit handen gaf, maar ze had ook nooit gedacht dat hij haar dít zou aandoen. Hij was compleet gestoord – en niets was enger dan gestoorde mensen. Die waren angstaanjagend onheilspellend.

Er gingen uren voorbij. Steeds opnieuw drongen de beelden zich aan haar op. Hoe ze bijna gestikt was, hoe de paniek door haar lijf had geflitst toen zijn pik achter in haar keel had gezeten. Haar mond en keel brandden nog steeds, hoeveel water ze ook dronk. Ze probeerde haar gedachten te verzetten, probeerde aan de wraak te denken die ze zou nemen. Ja, zij had een afschuwelijke avond. Maar hij ging morgen wensen dat hij nooit geboren was.
      Alsof hij dat ook aanvoelde en zich realiseerde dat hij maar beter het beste uit vanavond kon halen, kwam hij naar haar toe gelopen.
      ‘Wat nu weer?’ snoof ze.
      ‘Denk je nou echt dat een pijpbeurt genoeg is? Er zijn meer gaten waar ik in kan.’ Hij knikte naar een stapel pallets een paar meter bij hen vandaan. ‘Buig daaroverheen.’
      Alex verstijfde. ‘Wat?’
      ‘Wat?’ kaatste hij terug. ‘Alsof je niet weet wat ik bedoel. Trek je broek uit, buig over dat ding en ik ga je neuken totdat je de rest van de avond alleen nog maar kan janken.’
      Ze verroerde zich niet. Pijpen was één ding, maar zich gewillig laten verkrachten? Weer proefde ze gal.
      ‘Ik kan je vertellen dat ik nog maar heel weinig geduld heb, hoer.’
      Hij greep haar pols en rukte haar naar de stapel pallets toe. Ze kon schreeuwen. Ze kon schreeuwen en dan was Rat zo bij haar. Maar dan? Dan wisten ze dat ze een meisje was. Dan mocht ze nooit meer een stap in het clubhuis zetten, zou ze misschien zelfs gedood worden. Juice zou ze nooit meer zien – en alles, álles zou voor niets zijn geweest.
      En dat door Miles.
      Door Miles, die ze morgen kon vermoorden zonder dat hij haar geheim verklapte.
      Ze had haarzelf neergestoken voor de club, ze had Miles gepijpt.
      En ze zou zich laten verkrachten. Het was één nacht. En daarvoor wilde ze niet alles opgeven. Niet vanwege hem. Ze zou hem niet laten winnen.
      En met die gedachte maakte ze haar broek los en boog ze over de stapel pallets. Ze kneep haar ogen dicht toen de man haar boxer naar beneden trok, haar heupen vastgreep en meedogenloos in haar begon te stoten. De pijn was afschuwelijk en deze keer liet Alex de tranen wel gaan.
      Eerder zou hij niet stoppen.
      Hij moest denken dat ze gebroken was, dat hij gewonnen had.
      Dit wilde ze niet de hele nacht lang. Zo veel was haar trots haar niet waard.

Reacties (2)

 • Sunnyrainbow

  Pff dit is wel heftig zeg.. knap geschreven wel!

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Oké dit is inderdaad walgelijk...... Maaar het hoort wel bij het verhaal en dat maakt het geheel wel sterk.... Nu ga k m'n mond ook even spoelen... Ik kan me altijd heel goed inleven in je verhalen... Is bij dit een beetje een nadeel. 🙊

  Verder!!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen