Foto bij One night - Fifth wave

Cassie en Evan vinden een auto en besluiten daar de nacht door te brengen.

Het vuur dat Evan had ontstoken knetterde zachtjes onder de donkere sterrenhemel. Evan zat met zijn rug naar mij toe dus ik had me comfortabel genoeg gemaakt mij mijn verband om mijn bovenbeen te vervangen. Ook al zou hij omkijken, had mij al meerdere keren in ondergoed gezien, maar toch bloosde ik bij het idee. Ik sneed met de schaar door het verband en Evan draaide zich om. O nee. Mijn hart sloeg een slag over. Hij kwam naar me toe.
“Let me help you.” Zei hij tegen me en hurkte naast me neer. Het zou me niet zo veel moeten doen. De eerdere keren had hij de wond ook behandeld. Niet dat ik toen veel keus had, want de eerste keer was ik buitenwesten geweest en die keer daarna bloede ik als een rund nadat de hechten waren gesprongen. Ik keek niet naar hem, hopelijk waren mijn roze wangen niet te erg zichtbaar.
“No, it’s fine.” En duwde zijn handen weg bij mijn been. Toch was er een gevoel bij de gedachten aan zijn handen op mijn lichaam dat heel fijn voelde. Het was een vergeefse poging hem bij mij weg te houden.
“No, It’s not.” Ik keek naar hem op en zag dat hij zijn kaken op elkaar klemde terwijl hij naar de wond keek. Alsof hij de pijn ervan voelde of misschien zelfs wel een soort schuldgevoel ervoor voelde. Hij pakte met een hand mijn been waardoor ik verstijfde. Met de ander hand duwde hij mijn handen weg en pakte nieuw verband. Terwijl hij voorzichtig mijn been verbond staarde ik naar zijn gezicht. Hij keek me niet aan.
“Why are you so protacted over me?” Hij keek me aan. Mijn hart sloeg nog een slag over. Zijn ogen waren een zacht lichtblauwe kleur en het leek alsof hij zich net zo voelde als ik. Hij staarde in mijn ogen en kneep snel zijn ogen tot spleetjes toen mijn ogen heel even waren afdwaalt naar zijn lippen.
“I want to bring you to your brother.” En toen keek hij in een fractie van een seconde ook naar mijn lippen voordat hij weer verder ging met mijn been. Ik geloofde hem niet. Zeker niet nu hij zich onrustiger gedroeg.
“I have to thank you.” Ik bestudeerde zijn gezicht. Zijn lippen werden een streep hoewel er wel lichtjes een mondhoek optrok.
“What happend with the I-don’t-trust-you-cassie” Hij pakte een rol plakband en scheurde er met zijn tanden een strookje af. “Done.” Is het enige wat hij zei. Op dat moment klonk er een harde onweerknal ver vanuit het bos. “We should...” Hij kwam omhoog, maar voordat hij helemaal kon opstaan greep ik zijn nek vast. Hij stopte. Zijn hoofd was op dezelfde hoogte als de mijne en zijn ogen keken me onderzoekend en lustig aan.
“I mean really thank you.” Fluisterde ik. We keken naar elkaars lippen. Ik had het gevoel dat ik hem moest zoenen dus dat is wat ik deed. Zachtjes duwde ik mijn lippen op die van hem. Hij reageerde opgelaten. Hij beantwoorde mijn kus vurig en ik voelde meteen zijn handen over mijn gezicht en in mijn haar. Ook mijn handen vonden zijn zachte haar. Toen opende hij zijn mond en nodige me uit. Mijn hart ging als een gek tekeer en de huid onder zijn vingers werd heet. Het gevoel was heerlijk en wilde hem meer geven. Een hand gleed naar de opening van zijn bloes, maar voor ik het eerste knoopje los had, maakte Evan zich van mij los.
“You don’t have to thank me.” Hijgde hij. Hij legde zijn hand om die van mij. Gaat hij nu serieus de gentle man uithangen. Het verbaast me niets. Hij is de hele tijd al zo beleeft en beheerst. Toch blijft het een jongen en ik zag heus wel dat ik hem iets deed, uit de manieren dat hij naar me keek en me niet met rust kan laten.
“I thought you wanted this too.”
“All I want is to you be save and as healty as possible.” Mijn hand die hij vast had legde hij voorzichtig op het nieuwe verband om zijn woorden duidelijk te maken. Maar toen hij los liet gleed zijn hand over mijn andere blootte been en zijn gezicht zat vol emotie. Ik glimlachte hij kon zich moeilijker inhouden deze nacht.
“I feel more save when you’re closer to me.” Zei ik en boog naar hem toe om hem in zijn nek te kussen. Mijn handen gleden snel onder zijn bloes door. Ik voelden zijn strakke spieren van zijn buik en mijn vingers streelde ze. Evan reageerde onmiddellijk. Zijn hand om mijn been verstarde, zijn andere hand vouwde zich om mijn middel en bracht ons met een grom naar binnen. Nu hij over mij heen lag realiseerde ik hoe groot hij was en hoe klein ik me onder hem voelde. Mijn hoofd raakte de achterbank van de auto. Evan trok zijn bloes over zijn hoofd heen waardoor zijn haar door in war kwam. Hij keek mij net zo wild aan. Ik keek naar zijn knappe lijf en klemde mijn benen om hem heen. Ik duwde me met een elleboog omhoog en mijn andere hand legde ik in zijn nek om hem naar me toe te trekken.
“This is also very healty.” Fluisterde ik terwijl ik naar zijn lippen keek. Hij rolde met zijn ogen, maar drukte zijn lippen meteen op die van mij terwijl zijn handen over mijn been en in mijn haar ging. Mijn hand gleed van zijn nek over zijn borst terug naar zijn buik en voelde zijn spieren aanspannen. Evans kus werd gretiger en hij duwde me achterover tegen de bank aan. Om mij niet te pletten leunde hij met een arm naast mijn hoofd. Zijn andere hand stoof van mijn been naar boven onder mijn bloes door. Er golfde een rilling door mij heen dat niet door de kou kwam aangezien de temperatuur steeg met de minuut. Een heerlijk gevoel ging door mijn lijf. Zijn hand voelde warm aan en even was ik bewust van Evans geur dat rook naar het vuur. Het zelfde vuur voelde ik ook van binnen en ik wilde meer voelen. Mijn ene hand gleed terug naar zijn nek en met mijn andere hand probeerde ik mijn bloes te ontknopen. Wat verbazingwekkend goed ging. Ik drukte mijn naakte huid tegen hem aan terwijl ik zijn haar steviger vastgreep en hem heftiger kuste. Hopelijk was ik hiermee uitnodigend genoeg. Hij voelde mijn verandering en stopte.
“You don’t have to do this, Cassie.” Fluisterde hij schor in mijn oor. Mijn handen grepen zijn riem vast en maakte hem los.
“Just touch me, Evan.” Beviel ik hem smekend en mijn stem stokte van de emotie. Meer was gelukkig niet nodig. Zijn lippen vonden de mijne weer en we gingen verder met waar ik mee was begonnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen