Ik had op mijn gemak een ontbijtje samengesteld voor Louis met alles wat hij lekker vond. Ik wist namelijk wel dat hij hield van thee in de ochtend, en een zwakte had voor pancakes met siroop. Het duurde even voordat ik de pancakes gemaakt had, maar het was het allemaal waard wanneer Louis ze zag. Toen ze eenmaal klaar waren had ik alles netjes op een dienblad gezet en liep ik terug naar de slaapkamer. Louis lag nog steeds op zijn buik in het midden van het bed. Ik liep naar mijn eigen zijde van het bed en keek even naar de slapende jongen. Hij was overduidelijk echt heel moe geweest.
Ik zette netjes het dienblad neer op een bijzetkrukje en kroop vervolgens op bed naar Louis toe.
Ik drukte zachtjes een kusje in zijn nek "Louu".
Louis liet een zachte kreun horen en bewoog toen langzaam, waarna ik zijdelings even aangestaard werd.
"Hey" zei hij met een zo goed als weggevallen stem. Ik nam het dienblad er bij en glimlachte "hey".
Louis kwam ietwat overeind en staarde even verward om zich heen, waarna hij even naar de skyline staarde. "H-hoe laat is het?" vroeg hij verward.
"Tien uur" antwoordde ik. Ik wist wel dat Louis er van zou gaan schrikken.
"M-maar.. Wat? Ik moest om half 8 naar school?" vroeg Louis verward terwijl hij overeind krabbelde. Ik trok hem aan zijn pols naar beneden "ik heb je afgemeld".
"Waarom?" vroeg Louis verward.
"Door alles wat vannacht gebeurd is en omdat je niet reageerde vanmorgen op de wekker. Ik gokte dat je je slaap wel nodig had. En als ik nu zie dat je tot tien uur geslapen hebt en ik je wakker heb moeten maken, kan ik me niet voorstellen dat ik er ver naast zat".
Louis staarde me even verward aan "oh.. Oké".
"De foute keuze?" vroeg ik ietwat onhandig.
"Nou.. Nee, I guess. Maar ik zag het niet aan komen. Ik vind het ook vreemd dat ik geen wekker gehoord heb" zei Louis verward.
"Je hebt echt geen kik gegeven" zei ik grinnikend. Louis grinnikte ook even en haalde zijn schouders op "ik heb wel goed geslapen".
Ik ging met mijn hand over zijn haar en schouders en glimlachte "good".
"Heb je zelf ook vrij genomen?" vroeg Louis verward. Ik knikte.
"Ik hoop niet dat het op gaat vallen" zei Louis grinnikend. Ik kroop tegen hem aan en glimlachte "ik hoop het ook niet".
"Wat gaan we vandaag doen?" vroeg Louis nu terwijl hij zich ietwat draaide zodat hij me fatsoenlijk aan kon kijken.
"Ik moet je zometeen even over iets spreken" zei ik maar. Er zat me al een tijdje iets dwars en ik gokte zo dat Louis wel een goede input kon geven.
"Oh jee, wat heb ik misdaan?" vroeg Louis me ietwat onzeker.
Ik grinnikte terwijl ik hem over zijn bovenbeen aaide "helemaal niks, dit gaat over mezelf".
Louis keek me fronsend aan "oh? Je houdt het wel spannend".
Ik kroop nog wat dichter tegen hem aan en ging vervolgens boven hem hangen "ben ik daar niet heel goed in?"
Louis keek even naar mijn lippen en beet op zijn eigen lip, waarna zijn blik terug ging naar mijn ogen. Ik glimlachte tevreden naar hem. Wellicht was het wel weer even tijd voor een genotmomentje, toch?
Ik keek naar Louis, die het ook wel leek te waarderen. Zodra dat niet het geval zou zijn, zou hij me dat vast wel duidelijk maken.
En dus zette ik het dienblad weg en kroop ik weer naar hem toe, waarna ik me voorover boog en hem kuste. Louis ging daar overduidelijk graag in mee. Ik kuste hem iets dieper en ging nog steeds teder met mijn handen over zijn zij. Louis had zijn handen in mijn nek gelegd terwijl hij me ietwat aan mijn haar naar beneden getrokken had, overduidelijk verlangende naar meer. Ik grijnsde tegen zijn lippen en frunnikte aan de band van zijn boxershorts, langzaam ietwat trekkende zodat deze naar beneden ging. Vervolgens boog ik me langzaamaan naar zijn buik en drukte ik hier teder kusjes op. "Oh Louis" kreunde ik zachtjes terwijl ik mijn handen nog wat beter in zijn zij zette. "Mijn lieve Louis" vervolgde ik zachtjes en hees. Louis' handen grepen zich vast in mijn krullen "ga verder, Harry. Ik wil dat je verder gaat please".
Ik grijnsde tevreden. Ik hield er van als hij me smeekte om hem te bevredigen. En dus ging ik verder, aangespoord door de kreunen van genot die Louis los liet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen