Foto bij Hoofdstuk 98

ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden!

Vervloekte Drakenballen! Als ik had geweten dat Benno Zabini hier zou zijn en ik langs hem zou moeten zitten. Had ik nooit die uitnodiging van professor Slakhoorn aangenomen. Ik vind die Benno echt een engerd. De eerste keer was het mijn fout, maar sindsdien is hij echt vreselijk. Hij kijkt naar me op een hele rare manier hij raakt me aan zonder dat ik het wil. Om heel eerlijk te zijn is de gast knetter. Ik voel hoe er een hand over mijn boven been strijkt en verstijfd blijf ik zitten. Geërgerd kijk ik opzij en zie de ondeugende grijns van Benno. Ik schuif zijn hand vlug van mijn been af en verschuif mijn stoel iets van de jongen af. Mag ik hier weg?
‘Ik vond het leuk om jullie allemaal beter te leren kennen. Jullie kunnen nu terug naar jullie slaap vertrekken.’ Zegt de professor. Het lijkt net of de man mijn smeekbede had gehoord. Vlug sta ik op en schuif mijn stoel aan. ik kijk om me heen en zie dat Harry de kamer rond kijkt en Hermelien de kamer uit loopt. Vlug volg ik haar, maar zodra we buiten de kamer van slakhoorn zijn is ze al verdwenen in de duisternis van de gangen. Zo snel als ik kan loop ik richting mijn kamer en voor ik mijn kamer in kan lopen word ik er naar binnen geduwd. Struikelend kan ik mezelf nog net recht houden en met een ruk draai ik me om. Voor me staat de donker getint Benno naar me te lachen. Zijn ogen hebben kleine pretlichtjes en zijn lippen zijn in een gemene grijs gevormd. Ik wil mijn stok pakken maar de jongen pakt hem af en gooit hem op mijn bureau.
‘Liefje, geen toverstokken.’ fluistert de jongen zachtjes en pakt beide mijn polsen vast. Ik wil me los trekken, maar het lukt me niet. De jongen buigt zijn hoofd in mijn richting en wil zijn lippen op de mijne drukken, maar vlug wend ik mijn hoofd vast. De jongen gromt en duwt me ruw op mijn bed. Angstig staar ik de jongen aan en probeer ik me los te rukken. De jongen gaat boven op mijn heupen zitten en houd met een hand mijn beide polsen boven mijn hoofd vast. ‘Wat ben je mooi.’ Fluistert de jongen zachtjes in mijn oor en laat zijn vrije hand over mijn boven lichaam glijden. Een siddering gaat er door mij lichaam heen en ik voel mezelf breken. Ik open mijn mond om te gillen, maar de jongen heeft zijn vrije hand al op mijn mond gelegd. Het enigste geluid wat er nu uit mij komt is mijn gesnik en mijn gehaaste ademhaling. de jongen laat mijn polsen los en voor ik mijn armen kan bewegen en de jongen van me af kan duwen. Zitten mijn polsen boven mijn hoofd vastgebonden en kan ik ze geen kant op bewegen. De jongen haalt de hand van mijn mond en drukt zijn lippen vurig op de mijne. ik kan niks meer ik ben overgeleverd aan hem. ik voel zijn grote warme hand over mijn lichaam glijden en ik voel hoe hij mijn blouse openscheurt en bij me uit trekt. Hij rukt mijn rokje van mijn lichaam en ik voel zijn handen over de ontblote delen van mijn lichaam glijden. Over een paar seconden ben ik niks meer. Wat hij met mij van plan is hoef ik niet te zien en met tranen in mijn ogen sluit ik mijn ogen. Ik voel de jongen zijn lippen niet meer en ik grijp de kans om te gillen zo hard als ik kan. De jongen geeft me een klap in mijn gezicht en drukt zijn hand weer op mijn mond. ‘Kop dicht slet!’ gromt hij en angstig staar ik de jongen boven op mij aan. Snikken laten mijn mond en huilend sluit ik opnieuw mijn ogen. Bang voor het moment dat de jongen mijn leven tot een echte hel maakt. Ik voel hoe de jongen zijn handen veder over mijn lichaam laat glijden en over het laatste beetje stof laat glijden. Hij trekt er aan en ik hoor het scheuren. Zodra ik denk dat mijn leven zowat eindigt hoor ik een klap en van schrik open ik mijn ogen. Ik zie hoe de jongen met veel geweld van me afgetrokken word en in elkaar geramd word. Door de tranen en de vele beweging zie ik niet wie het is en veel maakt het me ook niet uit. mij benen trek ik naar mijn lichaam op en mijn vast gebonden polsen ook.
‘Waar de fuck dacht jij mee bezig te zijn?!’ word er door een woedend iemand geroepen. Mijn snikken worden erger en de tranen stromen als watervallen over mijn wangen. Laat dit alsjeblieft een nachtmerrie zijn. Laat dit niet gebeurd zijn! Ik hoor het geluid van mijn deur die sluit en een paar zachte voetstappen komt mijn kant op. trillend staar ik voor me uit en wil ik niet opkijken. Straks is het Benno nog! Ik zie hoe de persoon door zijn hurken gaat en tot mijn grote opluchting kan ik Draco herken. De jongen steekt voorzichtig zijn handen uit en pakt mijn polsen vast. Een angstige piep verlaat mijn mond waardoor de jongen me bezorgd bekijkt. Hij maakt mijn polsen los en vlug trek ik ze weer naar me toe. Ik voel me vies, misbruikt en naakt.
‘Hij zal je niks mee doen. Daar zorg ik persoonlijk voor.’ Sist de jongen met nog een licht woede in zijn stem. Zwakjes knik ik en probeer mezelf iets te kalmeren. Draco zou me nooit pijn willen doen! De jongen rijkt zijn hand naar me uit en laat hem voorzichtig over mijn betraande wang glijden. Een kalmte verspreid zich door mijn lichaam. Draco beschermt me wel. Hij is er voor me, hij houd van me.
‘Ga alsjeblieft niet weg.’ Smeek ik de jongen met een klein stemmetje. De jongen knikt en komt voorzichtig langs me liggen. Zodra hij ligt wurm ik mezelf in zijn armen en snik daar zachtjes veder. Beschermend slaat de jongen zijn armen om me heen en drukt een zacht kusje op mijn slaap.
‘Ga maar slapen Rox er zal je niks gebeuren. Ik zal er nog zijn als je wakker word.’ Fluistert de jongen waarop ik zwak knik en mijn ogen sluit. Langzaam voel ik mezelf wegzakken in een vreselijker droom.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen