De spanning tussen Max en mij is om te snijden. Ik wil hem nu zo graag zoenen, maar ik durf niet. Bang om het verkeerd te begrijpen, bang op een afwijzing. Veel tijd heb ik niet om na te denken, want Max zet de stap. Ik voel twee warme, zachte lippen op die van mij. Ik nestel mijn handen in Max's haar en Max trekt mij dichter tegen zich aan. Nog steeds ligt een hand op mijn wang. De andere ligt inmiddels op mijn heup.

We laten elkaar los en kijken elkaar aan. Ik voel de spanning gieren door mijn lichaam. Max wenkt naar binnen en ik knik. Hij pakt mijn hand en begeleid me naar de schuifdeur. Eenmaal binnen pakt hij mijn hand weer vast en zonder te aarzelen neemt hij me mee naar de hal. Ik heb eigenlijk geen oog voor de andere mensen in het appartement van Max, ik kijk alleen naar hem. In de hal opent Max een deur. Ik volg hem gewillig naar binnen, zijn slaapkamer. Max duwt met zijn voet de deur dicht en draait zich om naar mij. We kijken elkaar aan en ik zet een stap zijn kant op. Max tilt me op en ik sla mijn benen om hem heen. Mijn lippen vinden de zijne. Mijn armen om zijn nek geslagen en zijn armen om mijn benen. Voorzichtig begint Max te lopen. Ik voel hoe hij me op bed legt. Geen seconde zijn onze lippen van elkaar verwijderd. Max kruipt op bed en nog voordat hij bovenop me kan liggen, trek ik zijn shirt omhoog. We kijken elkaar aan voordat ik zijn shirt over zijn hoofd trek. Ik bekijk zijn torso, welke er zeker mag wezen. Max drukt zijn lippen op de mijne en ondertussen weet hij mijn shirt uit mijn rokje te halen. Ik voel twee warme handen op mijn koude buik. Max haalt zijn lippen van de mijne en kijkt me aan. Ik knik. Max gooit mijn shirt van het bed en plant zijn lippen weer op die van mij. Ik voel zijn warme, gespierde lichaam tegen dat van mij.

Voorzichtig doe ik mijn ogen open. Max ligt op zijn rug en ik lig op mijn zij tegen hem aan, met mijn hoofd op zijn borst. Max heeft een arm om me heen geslagen en zijn andere hand ligt op zijn buik. Max borst gaat langzaam op en neer. Hij slaapt nog. Ik kijk op mijn horloge, het is 11 uur. Het enige wat ik hoor is de rustige ademhaling van Max. Ik ben benieuwd wat de anderen hebben gedaan. Zo stilletjes als ik kan kruip ik het bed uit. De vloer ligt bezaaid met kleding. Ik pak mijn onderbroek en het shirt van Max van de grond en trek het aan. Ik speur de kamer door naar mijn telefoon, maar deze kan ik niet vinden. Ik doe de deur van Max zijn slaapkamer open en loop richting de woonkamer. Vol verbazing loop ik de woonkamer in, er is helemaal niemand.. Ik zie mijn telefoon op het barretje bij de keuken liggen. Gauw check ik of ik berichtjes heb.

Maud: Soof, wij zijn terug naar het hotel. Have fun. Winkwink
Roos: We hebben de mannen meegenomen.
Amber: Laat ons iets weten als je wakker bent


Ik vraag me af of die al wakker zijn. Lachend leg ik mijn telefoon terug en loop ik richting de keuken. Ik open verschillende keukenkastjes op zoek naar een glas. Het derde keukenkastje is raak. Ik vul het glas met koud water en loop richting de schuifdeur van het balkon. Voorzichtig schuif ik deze open en loop het balkon op. Wat frisse lucht is heerlijk. Het uitzicht van Max is overdag een stuk mooier dan ‘s nachts. Ik denk terug aan vannacht. Max’s zachte lippen op de mijne, zijn aanrakingen.. Een bom van vlinders barst er in mijn buik. Heb ik weer. Ik ken hem amper. Oké ik weet meer over Max dan hij over mij maar dan nog.
“Goedemorgen”
Geschrokken draai ik om.
“Goedemorgen. Ik had je niet aan horen komen.” Ik bloos.
Max komt naar me toe gelopen en slaat zijn armen om me heen en geeft me een kus.
“Lekker geslapen?”
Ik knik. “Jij?”
“Heerlijk.” Er verschijnt een lach op zijn gezicht.
Ik kijk hem aan. Wat nu? Vannacht was erg fijn, maar was het gewoon een lolletje? Is het meer? Kan het meer worden?
Max merkt mijn bedenkelijke gezicht op.
“Is er iets?”
Ik schud mijn hoofd. “Niks bijzonders. Ik denk dat ik de meiden even een berichtje moet doen dat ik nog leef.”
Ik druk een kus op Max’s wang en loop naar binnen.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen