Het zweet stond op haar voorhoofd. Keer op keer ving de stootzak haar vuisten op. Haar vingers brandden, maar ze ging door en door en door totdat ze niet meer kon. Hijgend steunde ze op haar knieën. Even was er niets dan een stekende pijn in haar borst en een dreigende vermoeidheid die alles zou wegnemen.
      Kip reikte haar een waterflesje aan. ‘Tien minuten. En dan gaan we verder.’
      Ze deed de bokshandschoenen uit en trok een mondhoek op. ‘Wat ben je streng vandaag.’
      ‘Je wilde je toch met mij kunnen meten?’ Hij toonde haar een halve grijns, trok zijn shirt uit en begon zelf op de stootzak in te slaan, zonder handschoenen aan. Dana nam een slokje water. Ze keek toe hoe zijn spieren zich aanspanden terwijl hij de klappen uitdeelde en hoe het zweet algauw zijn haren tegen zijn gezicht liet plakken.
      Een straf om naar te kijken was het niet. Ze keek liever naar dit lichaam dan naar dat van Maddox, dat bleef nooit alleen bij kijken.
      Ze streek over de zwelling in haar buik. ‘Sexy hè, die ome Kip. Al durft mama te wedden dat papa er nog veel sexyer uit had gezien als die zich hier zat uit te sloven.’ Ze keek weer op naar Kip en zag dat een grijns zijn gezicht tekende.
      ‘Die had zich waarschijnlijk wel flink uitgesloofd ja, om het nog ergens op te laten lijken. Van alle Sons is hij het meest vaak knock-out geslagen volgens mij.’
      Hij gaf een paar harde klappen en keek haar toe weer aan. Ze voelde aan dat hij het fijn vond om over zijn broeders te praten. Dat was verschillend – op sommige dagen wilde hij er niets over horen, op andere dagen wel. Dana kende dat gevoel maar al te goed. Er waren momenten dat ze Juice’ naam niet eens over haar lippen kon krijgen en op andere momenten voedde ze zich met herinneringen aan hem.
      ‘Door jou?’
      Kip grijnsde. ‘Door iedereen.’
      ‘Dat kwam vast omdat ik er niet was om hem aan te moedigen.’ Ze glimlachte flauwtjes. Het was niet zo moeilijk om voor te stellen hoe Juice het zou afleggen tegen Happy of Opie. Die kregen hem waarschijnlijk met één klap op de grond.
      ‘Laten we het daar maar op houden, voordat die kleine Ortiz een vadercomplex krijgt.’
      ‘Niet naar luisteren hoor,’ zei ze, weer over haar buik strijkend. ‘Je vader is een hartstikke stoere vent. En toch ook wel een beetje lief.’
      De deur zwaaide open. Direct sloeg de sfeer om en verstijfden ze beiden. Haar hart bonkte in haar keel. Had Maddox dat gehoord? Ze had hem nog niet over haar zwangerschap verteld, al kon ze zich niet indenken dat hij het niet wist. Al was Maddox wel blind voor meer dingen. Ze zag hem er wel voor aan om zichzelf aan te praten dat ze niet zwanger was.
      Toch moest ze het hem vertellen. Dan was ze er maar vanaf. Ze wilde alleen niet dat hij er op zo’n moment achter kwam.
      ‘Nou, laat eens wat zien.’ Maddox leunde tegen de muur aan. Met één priemende blik droeg hij Kip op om te vertrekken. Ze zag hoe zijn spieren zich aanspanden. Zijn ogen schoten naar haar toe en ze knikte geruststellend, al voelde ze zich helemaal niet ontspannen.
      Ze wist waarom Maddox hier was. Hoewel ze hem om een eigen ruimte gevraagd had, was hij hier twee dagen geleden toch zomaar binnengekomen en had hij willen toekijken hoe ze aan het boksen was. Het had hem opgewonden en hij had haar hier op de grond genomen. Waarschijnlijk zou het daar nu wel weer op uitdraaien.
      Net als de afgelopen twee weken probeerde ze zich erbij neer te leggen. Haar baby was het belangrijkst. Wat hij met haar lichaam deed kon haar al niet meer schelen, zolang haar kindje maar veilig was.
      Ze trok haar bokshandschoenen weer aan en begon zich uit te leven op de boksbal. Op haar verzoek was die in deze kamer opgehangen, zodat ze een beetje privacy had, een plek om zich naar terug te trekken. Kip had haar eens verteld dat hij bokskampioen lichtgewichten was geweest, dus bij hem in de leer gaan om zichzelf te kunnen verdedigen had een goed plan geleken. Maddox zag er blijkbaar geen gevaar in, want hij had haar het sportattribuut cadeau gedaan en de uren die ze hier met Kip doorbracht leken hem ook niet dwars te zitten.
      Sterker nog, de hitte die na het boksen van haar huid afkwam, maakte een drift in hem los die haar deed vermoeden dat hij zich inbeeldde dat het door hem kwam dat ze zo verhit was.
      Dana keek niet om naar hem terwijl ze haar vuisten tegen de boksbal stootte. Haar armspieren brandden, maar ze ging er helemaal in op zodat ze zelfs even vergat dat Maddox in dezelfde kamer was.
      Daar dacht ze pas weer aan toen ze zijn handen op haar heupen voelde. In een reflex draaide ze zich om hem te slaan, maar hij weerde lachend haar slag af alsof dit een spel was en zwaaide haar van de grond. Een tel later zette hij haar met zijn middel klem tegen de muur. Zijn shirt had hij al uitgegaan, zijn getatoeëerde huid kleefde tegen haar bezwete buik.
      ‘Je bent zo heet,’ fluisterde hij, waarna hij in haar nek beet en zoog totdat er donkere plekken zouden opdoemen. Zijn handen kneedden haar borsten dwars door haar crop top heen, daarna gleden ze over haar buik en bleven daar liggen, zijn vingers om de zwelling gekromd.
      Dana verstijfde. Schichtig keek ze naar hem op.
      De blik in zijn ogen was ondoorgrondelijk.
      ‘Hoorde je ons praten?’ Ze had neutraal willen klinken, maar haar stem sloeg over.
      ‘Denk je dat ik dom ben? Dat ik het niet doorheb als mijn meisje zwanger is? Ik hoopte dat je het lef had om het me te vertellen.’
      Zijn vingertoppen bogen iets om en priemden in haar buik. Ze wilde hem van zich afduwen, maar in plaats daarvan boog ze haar hoofd. ‘Ik durfde het niet.’
      ‘Van wie is het?’
      Verward keek Dana op. Hoezo, van wie is het? Was hij op wonderbaarlijke wijze weer vruchtbaar geworden? ‘Kun jij…’
      ‘Van hem?’ Maddox knikte met zijn hoofd naar de deur waardoor Kip verdwenen was.
      ‘Van Kip?’ vroeg ze, zo verbaasd dat ze de angst voor heel even vergat.
      ‘Ik weet niet wat jullie hier uitvoeren.’
      Een beetje sceptisch trok Dana haar wenkbrauwen op. ‘Dat weet je wel. Als je daar echt bang voor was, had je je allang van hem ontdaan.’
      ‘Dus het is van Juan Carlos.’
      Ze voelde een steek in haar buik bij het horen van haar verloofdes echte naam. Dat was iets intiems geweest tussen hen, ze had hem maar heel af en toe zo genoemd.
      ‘Ja,’ zei ze zacht. ‘Het is van Juice.’
      Maddox ademde hard in en uit. Die wetenschap leek hem nog bozer te maken dan de gedachte dat het van Kip was.
      ‘Weet hij het?’
      ‘Nee,’ fluisterde ze. ‘Ik kwam er hier pas achter. Vrij laat ook, ik dacht eerst dat de misselijkheid en het uitblijven van mijn menstruatie door de stress kwamen.’
      Maddox zuchtte en streek langs haar wang. ‘Je had het me kunnen vertellen. Iets als dit moet je niet in je eentje doormaken.’
      Dana wist niet wat ze moest antwoorden. Ze had steun van Kip gehad, maar het liefst dacht ze zo min mogelijk aan haar toekomst. Aan wat er zou gebeuren als het kindje geboren werd. Er was hier geen ziekenhuis in de buurt, geen verpleegkundige… en wie weet wat Maddox met het kindje zou doen.
      ‘Wil je het hem vertellen?’
      ‘W-wat?’ Verdwaasd keek ze op. De rug van zijn wijsvinger streek langs haar wang.
      ‘Wil je Juan Carlos vertellen dat hij vader wordt?’
      Hij trok een telefoon uit zijn broekzak vandaan en stak die naar haar uit.


Reacties (6)

 • NicoleStyles

  Oh das echt nasty van Maddox.. psychopaat dat ie is:((

  2 jaar geleden
 • Phlegethon

  Ooh damn...
  Vrij onverwachts dit..

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  WoW heftig!

  2 jaar geleden
 • iceprinces14

  Ohoh ik heb hier geeeen goed gevoel bij.... SNEL VERDER

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ik heb echt het vermoeden dat er een addertje onder het gras zit. Dat moet wel. Of misschien niet. Ik kan toch nooit voorspellen wat Maddox gaat doen.

  2 jaar geleden
  • Ringwraith

   Haha ik had dit ook helemaal niet gepland, ik kan ook nooit zijn gedrag voorspellenxD. Ik weet ook nog niet of ze het zal doen ;p

   2 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Ik heb het vage vermoeden dat Maddox zelf zijn eigen gedrag niet eens kan voorspellen.xD

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen