Dag lieve lezers,

Allereerst wil ik jullie bedanken, omdat jullie begonnen zijn met het lezen van Avondrood. Iedere kudo/reactie/read is een motivatie om verder te schrijven en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor!
Daarnaast wil ik jullie mijn nieuwste story voorstellen: Uit balans, die deelneemt aan Story of the year. Als jullie Nathans verhaal leuk vinden, zal Uit balans misschien ook iets voor jullie zijn(bloos)de korte samenvatting vinden jullie onder de spoiler
Uit balans


Dames en heren, dit is het moment waarop u allen heeft gewacht. De artiesten staan allemaal klaar om u de mooiste avond van uw leven te bezorgen. Dit is de plaats waar uw wensen werkelijkheid worden, dit is de plaats waar u droomt met uw ogen wijd open.
Welkom, dames en heren, bij circus Fanatica!Danielle Rosales is deel van het beroemde, rondreizend circus Fanatica. Met haar act van koorddansen is ze de ster van de show en verovert ze stad na stad. Na verschillende jaren geraakt Danielle gewend aan de roem en het succes, die ze als vanzelfsprekend beschouwt.
Haar wereldje stort echter in als de circusdirecteur besluit om een nieuwe act te introduceren in het circus: de trapezes, die een ongekend succes boekt. Langzaam aan voelt Danielle hoe ze aan de kant wordt geschoven en ze alles kwijt raakt, wat haar hartje ooit begeerde.
Danielle's verlangen om bij de top te behoren neemt de bovenhand en zorgt ervoor dat ze drastische beslissingen maakt, die ze nooit meer kan omkeren - hoe graag ze dit ook zou willen...

Deelname SOTY 2019 - Thema lust
Cover door _Wanheda_
Begint op 19/01/2019


Als laatste wilde ik jullie het volgende voorstellen:
Avondrood is, sinds een paar dagen, volledig klaar. Momenteel post ik om de drie dagen een hoofdstukje en ik vroeg me af of jullie dit een goed tempo vonden. Het kan namelijk ook sneller/trager, zoals jullie het willen.

Zo, dat was het voor nu. Nog eens een grote bedankt dat jullie ooit op 'abo' hebben geklikt bij dit verhaal en nog veel leesplezier! ^^


Reacties (4)

 • Hephaistion

  Ik vind om de 3 dagen een prima tempo ^^ Ook omdat ik niet altijd direct lees. Hoef ik me niet te haasten om bij te blijven, hehe.

  1 maand geleden
 • MacGyver

  Was toch even bang dat je ging zeggen dat je geen hoofdstukken op Q gaat plaatsen. En wat leuk dat je aan SOTY gaat mee doen!

  Misschien om de twee dagen een hoofdstuk, als dit haalbaar is voor jou?

  Dit is een geweldig verhaal om te lezen dus jij bedankt voor het bedenken en schrijven van dit verhaal!

  1 maand geleden
 • Philippe

  Ergens vind ik het nog steeds amazing dat er mensen zijn die verhalen effectief afschrijven, hahaha.

  Het tempo ligt gewoon goed, denk ik? Hoewel ik niet kan wachten om verder te lezen.(krul)

  1 maand geleden
 • Sunnyrainbow

  Tempo is op zich prima, maar sneller vind ik altijd leuk! Heb een abo genomen op je nieuwe verhaal!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen